• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir erkek böyle ne demek istiyor?

slnkcker

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2023
98
8
8
29
Benim flörtüm vardı ben konuşmayı bitirdim ama beni unutamadığını biliyorum. Yaşı da büyük aslında ama sanırım beni görsün diye böyle çocukça şeyler yapıyor. İnstagram hesabına biyografi kısmına geçen ne kavuşabiliyoruz ne unutabiliyoruz yazmıştı ben de ona karşılık bir şey atmıştım instagramdan şimdi de yok vardan az acıtır yazmış. Ne demek istiyor sizce pek anlamlandıramadım

Benim flörtüm vardı ben konuşmayı bitirdim ama beni unutamadığını biliyorum. Yaşı da büyük aslında ama sanırım beni görsün diye böyle çocukça şeyler yapıyor. İnstagram hesabına biyografi kısmına geçen ne kavuşabiliyoruz ne unutabiliyoruz yazmıştı ben de ona karşılık bir şey atmıştım instagramdan şimdi de yok vardan az acıtır yazmış. Ne demek istiyor sizce pek anlamlandıramadım
Paylaşılanlara anlam veremiyorsanız sizinle alakalı değil demektir,bende arada bişeyler paylaşıyorum bazen birisine gönderme yapmak için,eski erkek arkadaşım ortak arkadaşımıza sürekli bana gönderme yapıyor demiş alınmış ama hiç aklıma bile gelmiyor,ilgilendiğiniz kişide sürekli sizi düşünüyor sanmanız normal ama olmayabilirde.

Bitirdiginize geri donup bakmayin ne demek istiyorsa desin. Boyle birilerine laf gondermeli seyleri hic sevemiyorum ya cok cocukca geliyor bana. Eskide kalanada donup bakmam ne demis diye eger tekrar birlikte olmayi dusunmuyorsaniz engelleyin gitsin

Ay 16 yasimda falan msnde "ne dinliyorsun" ozelligi vardi. Bir baktim eski flortum manidar sarkilar dinliyor. Durur muyum, hemen sarkilarla karşılığını verdim.
Iki gun sonra sevgilisiyle barıştığını ogrendim, meger şarkılar onaymış ahahsh

O gunden beri bariz benimle ilgili degilse hiçbir seyi ustume alınmamayı öğrendim :D

Varsa bir derdi dogru duzgun konussun. Liseli gibi insta gondermeleriyle olmaz.

Ay 16 yasimda falan msnde "ne dinliyorsun" ozelligi vardi. Bir baktim eski flortum manidar sarkilar dinliyor. Durur muyum, hemen sarkilarla karşılığını verdim.
Iki gun sonra sevgilisiyle barıştığını ogrendim, meger şarkılar onaymış ahahsh

O gunden beri bariz benimle ilgili degilse hiçbir seyi ustume alınmamayı öğrendim :KK70:

Varsa bir derdi dogru duzgun konussun. Liseli gibi insta gondermeleriyle olmaz.
Ya yemin ediyorum buna çok benzer bir olay yüzünden inanılmaz bir hata yaptım,üni.den eski sevgilim sürekli unutamadım öldüm bittim vs. şeyler paylaşıyor ama ben nasıl alınıyorum nasıl paylaşılamayan unutulamayan insan triplerine giriyorum,msj attım buna slm diye,kimsiniz diye cvp yazdı,nasıl rezillik hala hatırlayınca utanıyorum,23 yaşındaydım küçükte değiliz hani,sonra sıradan sohbet muhabbet fln,bir kadına aşık olmuş arabasının plakası bile kadının adının sessiz harfleriydi sonradan farkettim fotoğraflara bakınca,ben aylarca ne şekillere ne triplere girdiydim,baya aşk acısı çektim sonrasında bide hayaller umutlar vs.ayrılalı çok olmamıştı bu arada,artık hiçbişeye alınmıyorum,adımı kodlasa,fotomu koysa benzerlik vardır dicem😂

Unutamadığını nereden biliyorsunuz ?

Bu gönderilere mi dayanıyor bu zanniniz?

Belki de aklının ucundan gecmiyorsunuz.
Onun paylaştığı şeye göre bir şey paylaştım o da ona karşılık veriyor. Buna göre kendime çıkardım olayı.

Saçmalıyor ama size hitaben yaptığını nereden çıkardınız?

Allah bilir kaç bin tane var sizin gibi, at oltayı kim üstüne alırsa işte.

Duygusal şarkılar dinliyor anlamadık sanki

Saçmalıyor ama size hitaben yaptığını nereden çıkardınız?
Onun bu yazısına karşılık veren bir şey paylaştım o da hemen ortaya atıldı ve karşılık veren bir şey paylaştı. Hatta şöyle bir şeydi o beni ben de onu bekliyordum ama bir gün daha konuşmadan geçiyordu bir cümleydi hatırladığım kadarıyla

Şahsen sosyal.medya paylaşımlarına kafa yormak yerine direkt sormayı tercih ederim
Kendi icine dönük olup da sorduugumda bir sey yok diyen erkek de bana yorucu gelir

Onun bu yazısına karşılık veren bir şey paylaştım o da hemen ortaya atıldı ve karşılık veren bir şey paylaştı. Hatta şöyle bir şeydi o beni ben de onu bekliyordum ama bir gün daha konuşmadan geçiyordu bir cümleydi hatırladığım kadarıyla
Iyyy en nefret ettiğim erkek tipi. 19-20 yaşında üniversitedeyken böyle birine denk gelmiştim göndermeden başka hiçbi halt yaptığı yoktu. Seven çabalar bununki melankolik saçma tavırlar. Ayrıca konuşmayı siz kesmişsiniz niye peşine düştünüz anlamadım onu

Iyyy en nefret ettiğim erkek tipi. 19-20 yaşında üniversitedeyken böyle birine denk gelmiştim göndermeden başka hiçbi halt yaptığı yoktu. Seven çabalar bununki melankolik saçma tavırlar. Ayrıca konuşmayı siz kesmişsiniz niye peşine düştünüz anlamadım onu
Merak sadece ben herkese bakarım ki alakalı alakasız bazen boş olduğum zamanlar

Merak sadece ben herkese bakarım ki alakalı alakasız bazen boş olduğum zamanlar
Karşılık veren bir şey niye paylaştınız diye sorayım o zaman. Bence bırakın salın büyümüş biri çıksın karşınıza

Ortada bir imkansızlık yoksa niye böyle göndermelerle vakit harcıyorsunuz, barışın gitsin o zaman.

Tek taraflı deme sen de karşılık vermişsin işte.

Sanki bana Polat Alemdar hıyarağası, sabah 8 akşam 5 çalışan düz adamın tekisin ne sorunun olabilir, istersen gelirsin yoluna taş mı koydular, sen orda dur lazım olursan gelirim diyemeyen böyle kıvranıp duruyor.

Sanki bana Polat Alemdar hıyarağası, sabah 8 akşam 5 çalışan düz adamın tekisin ne sorunun olabilir, istersen gelirsin yoluna taş mı koydular, sen orda dur lazım olursan gelirim diyemeyen böyle kıvranıp duruyor.
Of bi durun artık, sabahtan beri 625262 mesajınıza ' 😂 ' attım. :KK70:

Back
X