Bır erkek bunu neden yapar sızce?

Dogangunes1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2017
463
-642
98
30
Degerlı arkadaslarım lutfen sadece soruma cevap verın.. Konuyu captıran bos konusan kimseye cevap vermiycem bosuna yorulmayın..
Diyelim esınızı bosadınız sudan sebeplerle.
.. amacınız ondan ayrılmaktı ve basardnz. Pekı bu durumda neden kendnızı ona gostermeye clsrsnz? profilinizi falan acıp onun sızı gormesı sıze mesaj atması ıcın neden bazı yollar denersnz.. Bı erkek bunu neden yapar solermsnz?

Yahu evlenilip, bosanilmis. Tabir-i caizse dunyanin kac bucak oldugu gorulmus. Halen ugrasilan seyler gercekten bos gelmiyor mu? Ne icin yapiyorsa yapsin. Siz bakmaz, gormez ve pas vermezseniz yaptigiyla kalir.

Belki de adam yeni limanlara yelken acmistir o arada oltaya balik gelir mi diye bir yandan avlaniyordur? 2 yasinda bebe gibi her sey sizin icin var diye dusunmeyi birakin.

Profilini açması size kendini göstermek olabilir de olmayabilir de.
Tekrar barışmak istiyorsa zaten sanal yolla değil gerçek bir adım atar. Bir iki güne anlarsınız.

Yav siz havadan nem kapıyorsunuz, burada çizdiğiniz profile göre adam sudan sebeplerle değil ruh sağlığı iyi olmayan birinden koşarak kaçmış, boşanmış ve kendini kurtarmış. Size kendini gösterdiğini mesaj attırmaya çalıştığını nereden çıkarıyorsunuz?

Pekı bu durumda neden kendnızı ona gostermeye clsrsnz? profilinizi falan acıp onun sızı gormesı sıze mesaj atması ıcın neden bazı yollar denersnz.. Bı erkek bunu neden yapar solermsnz?
Bahsettiginiz bazı yollar deniyor kısmını ya siz sürekli profiline bakmak icin bahane olarak kullanıyorsanız? Sudan sebepten bosamıssa ne isin var hala profilinde.Amacı neyse ne bakmazsan görmezsin.Sizin icin actıysa da amacına ulasamamıs olur.

Neden üzerinize alındınız ki
sürekli stalklayan sizsiniz bu durumda
ayrılmak isteyen de sizmişsiniz daha niye takip ediyorsunuz ki?

Herkes başkasına zarar vermemek koşuluyla canı istediği gibi yaşayabilir
Kahyası keyfi ayrıca kendisi öyle yapmak istemiştir

Askım gızlı gizli takip edıyor benı bıkac acıgını yakaladm ordan biliyorum
Eee tamam o zaman.
Barışmak istiyor demek ki.
Bir, iki güne kadar arar.
Siz de barışmak istiyorsanız gözünüz aydın.
İstemiyorsanız umursamayın.

Uyarı çok dikkatimi cezbettiği için eski konulara baktım. Konuların %98’i boşandığınız eşle ilgili. Bir sene önce evler ayrılmış, aylar önce mahkeme sonuçlanmış boşanma gerçekleşmiş. Bitmiş artık bırakın peşini.
Saymıştım 38 konu açmıştı.

Back
X