- 1 Mayıs 2017
- 2.329
- 6.599
- 158
- 40
- Konu Sahibi Dogangunes1
Aaa nasıl yaniBoşandığınız adamı tanıyorum. O aslında bir başkası için çabalıyor şu an..
Siz yanlış anlamışsınız maalesef
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaa nasıl yaniBoşandığınız adamı tanıyorum. O aslında bir başkası için çabalıyor şu an..
Siz yanlış anlamışsınız maalesef
Sizden 4 yaş küçük sevgiliniz vardı ayrıldınız mı ondanAyrılmak isteyen oydu ben dgl. Gızlı gizli gizli takip edıyor benı bıkac acıgını yakaladm ordan biliyorum cnm
Kendi bilir.Abla adam da konu sahibine karşı hiç bir hareket yok. Adam nefes alsa benim için aldı bana ima ediyor modunda geziyor.
sorun zaten eski kocasıyla değil kendi psikolojisiyle. Uzman desteği alması gerekirken büyüyle muskayla uğraşıyor
o hesabi arar bulur, instagram algoritmalariyla oynadı kendi tanıyor olabileceğim kişiler listesinde çıkardı derSizin için profil açtığı nereden belli? Engelleyin kendisini, yeni bir hesap açıp karşınıza çıkarsa sizin için yapıyordur![]()
Dalga gecıyor itimat etmeyn kendısıneAaa nasıl yani
terapiye gidiyordu diye hatırlıyorum.Abla adam da konu sahibine karşı hiç bir hareket yok. Adam nefes alsa benim için aldı bana ima ediyor modunda geziyor.
sorun zaten eski kocasıyla değil kendi psikolojisiyle. Uzman desteği alması gerekirken büyüyle muskayla uğraşıyor
Niye dalga geçsin ki sizi mi bekliycek adam Allah AllahDalga gecıyor itimat etmeyn kendısıne
Muhtemelen fermuari açıkken yakaladıNe gibi açıklar mesela?
Uuu enn tehlikeli açıklıkMuhtemelen fermuari açıkken yakaladı![]()
4 yaş küçük biri vardı aslindaAşkım senin bu adamdan başka işin gücün yok mu?
Size mi etsin?Dalga gecıyor itimat etmeyn kendısıne