Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evlenmek istemiyosa bu iş nereye kadar gitcekki..hadi birlikte yaşadınız diyelim.. sen bebeğiniz olsun istediğinde ne yapacaksınız..bence kendisi sıkıntıya gelemiyo..bu şekilde idare etmek istiyo..seninde şimdiden kafana sokmaya çalışıyo..ben sana baştan demiştim evlenmek istemiyorum diyebilmek için..
sıkıntıda olabilr ama bunun seninle ne ilgisi var diye düşünüyorum.Daha önce evlenmiş diorsn belkide evlilikten korkuyor ona kendini ispatlamalısın ömür boyu böyle gidecek değil ya ama ewlilik gibi bir düşüncesi yoksada birbirinizin vaktini boşa harcamayın derim
Evet, bende gercekten bunu cok merak ediyorum..
Bi erkek cok sevmesine ragmen neden evlenmek istemez ?
Bende erkek arkadasimla bu yüzden ayrildim,
ve cok sevdigine emindim..
Hadi yaaaUmarım bizim sonumuzda öyle olmaz :/
Ona kendmi yeterince ispatladım diye düşünüyorum. Bu ilişki için çok mücadele verdim çevresindeki herkes bu kızı kaçırma sakın diyor kız kardeşine de evlenecek olursam zaten ondan başkasıyla evlenmem diye. Ailesi zaten o kızla evleneceksin diye şart koştular bir daha böyle bir kızı bulamazsın demişler. Ama sorumluluk ona çok zor geliyor galiba :S
insallah...
Severken ayrilmak cok zor gercekten
benim de böyle bi erkek arkadaşım vardı. ağzı iyi laf yapardı. ama evlenmek gözümü korkutuyo yapamam diyodu.
ayrıldık 1 yıl sonra evlendi.onun için doğru insan değilmişim sanırım.erkek arkadaşını tanımıyorum ama böyle şeylere inanmamanı tavsiye ederim.
seni hep yanında istiyosa ve seni çok seviyosa bir imza herşeyi bitirmez.![]()