• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir Erkek "..." Diyorsa, Anlamı ... dır.

fiyonk_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2009
2.923
13
0
Eskişehir
hayatımızdaki herhangi bir erkeğin anlamlandıramadığımız cümlelerini paylaşıp yorumlayalım istedim. sorusu olan varsa başlayalımm...

hmmm... sanırım bir erkek ne diyorsa onu kastediyordur:)) sanırım biz çok yönlü düşünüp söylediklerinden çoook farklı yönlere çekebiliyoruz :61:

valla bir erkek böyle diyorsa su anlama geliyordur diye birsey yok bence...
erkek ne demek istiyorsa onu demistir...
genellikle kadinlarda vardir o, cünkü kadinlardir zeki, detayci ve derin olan...
erkekler cogu zaman netlerdir....

hmmm... sanırım bir erkek ne diyorsa onu kastediyordur:)) sanırım biz çok yönlü düşünüp söylediklerinden çoook farklı yönlere çekebiliyoruz :61:
Bana da tam tersi gibi geliyor.Çünkü dürüstüz ve netiz, hissettiklerimizi açıkça söyleyebiliyoruz.Onlar söyleyemiyorlar ya da gurur meselesi gibi şeylerden dolayı başka yönlere çekmeye çalışıyorlar genelde söylediklerini, nabza göre şerbet hesabı.

Bana da tam tersi gibi geliyor.Çünkü dürüstüz ve netiz, hissettiklerimizi açıkça söyleyebiliyoruz.Onlar söyleyemiyorlar ya da gurur meselesi gibi şeylerden dolayı başka yönlere çekmeye çalışıyorlar genelde söylediklerini, nabza göre şerbet hesabı.

hmm haklı olabilirsin tabi hiç öle düşünmemiştim... ama ben daha çok erkeklerin söyleme değil de anlama yönünden çok farklı şeyler anladıklarını düşünüyorum... söyledikleriyle kastettikleri aynı ama bizi anlarken de bizim söylediklerimizden ya da söylemek istediklerimizden çok çook farklı şeyler anlayabiliyorlar sanki yaaw:)) bu olumlu da olsa olumsuzda böle sanki... bu durumda ne yapsak bilemedim...

erkekler düz mantıklı düsünmeden konusuyorlar. ama bazı sözlerininn ve ya davranıslarının bir nedeni vardır tabi. mesela beni erkek arkadsım hep alnımdan öper. bende bi yerde okumustum erkekler alnından öptügü kızları namusu olarak görür benimserlermiş o yüzden alınlarından öperlermiş:D:27:

hmm haklı olabilirsin tabi hiç öle düşünmemiştim... ama ben daha çok erkeklerin söyleme değil de anlama yönünden çok farklı şeyler anladıklarını düşünüyorum... söyledikleriyle kastettikleri aynı ama bizi anlarken de bizim söylediklerimizden ya da söylemek istediklerimizden çok çook farklı şeyler anlayabiliyorlar sanki yaaw:)) bu olumlu da olsa olumsuzda böle sanki... bu durumda ne yapsak bilemedim...

işlerine geldiği gibi anlıyorlar evet.

biz eğer hoşalnıyorsak söylediklerine duygusal anlamlar yüklüyoruz bu da bizim zaafımız olsa gerek. bu zaafımızı kullandıklarına inanıyorum. evlilikten behsetmek gibi. evlilikten bahsedince her kadını etkilerim, ciddi düşündüğümü sanmasını sağlarım gibi bir düşünceleri mi var bana mı öyle geliyor?

benim hoşlandığım adam, daha ilk görüşmemizde annemle tanışmak istediğinden bahsetti. sonra arkası gelmedi. sinir oldum bir haftadır. elimden gelse öldürecem. sanki ben dedim ona evlilikten bahset, annemle tanış diye. bir de kendini ağırdan satıyor. işte bu huy beni öldürüyor. istekli de davranmadım üstelik.

inanın hiçbir şey anlayamıyorum, nerde hata yaptığımı düşünmekten kafayı yiycem yakında...

istekli olsan suç, olmasan suç.

tamda bu konuya parmak basan bi film vardı :9: erkekler ne söyler kadınlar ne anlar :18: izlemenizi tavsiye ederim bayanlar.:66:

tamda bu konuya parmak basan bi film vardı :9: erkekler ne söyler kadınlar ne anlar :18: izlemenizi tavsiye ederim bayanlar.:66:

ben de severek izlemiştim o filmi. hatta bu forumdan bir arkadaş tavsiye etmişti kimdi hatırlamıyorum. tamamen yanlış anlıyormuşuz onları. hep umut hep beklenti. :5:

Çok güzel bi başlık olmuş, bilseydim ayrı konu açmazdım, tam bana göre bi konu olmuş çünkü :)

Sürekli "ben kafa olarak çok yorgunum, üstüme gelme" diyip duran başka cümle söylemeyen, ortada sorun yokken bile bunu söyleyip duran erkek ne demek ister kızlar? "Üstüme gelme" nedir?

Bir de yine sürekli "benim huzurum yok, huzur istiyorum" diyip duran adamın amacı nedir? Bilen varsa beri gelsin:1:

Sürekli "ben kafa olarak çok yorgunum, üstüme gelme" diyip duran başka cümle söylemeyen, ortada sorun yokken bile bunu söyleyip duran erkek ne demek ister kızlar? "Üstüme gelme" nedir?

Bir de yine sürekli "benim huzurum yok, huzur istiyorum" diyip duran adamın amacı nedir? Bilen varsa beri gelsin:1:

yalnızlığa ve düşünmeye ihtiyacı olan bir erkek
kafasında muhtemelen çözmeye çalıştığı bir problem var büyük ihtimalle ilişkinizle ilgili tabi başka bir şeyde olabilir (iş vs gibi)
erkekler böyle durumlarda genellikle içlerine kapanmayı ve bunun başbaşa kalmayı tercih ediyorlar bizlerde tam tersi hemen paylaşmak anlatmak isteriz içimizdekileri sorun varsa çözmek isteriz
ama onlar önce kafalarında kendi kendilerine halletmek istiyorlar
buyüzden bence bi müddet gerçekten üstüne gitme özellikle bu durumla ilgili hiç bir şey sorma
gerektiğinde ve rahatladığında osana gelip anlatır zaten

walla en buyuk yanilgilar hatalar boyle yapiliyor
"bana boyle boyle dedi! acaba ne demek istediii??!!!" boyle dusunup yiyoruz kendimizi. ama sacmaliyoruz. BIZIZ lafin altina anlam koyan bunu erkeklerin anlamasini isteyen ve anlamadiklarinda kizan. neden anlamiyorlar? cunku onlarin boyle bir huylari yok. neyse o! sana "boyle boyle" dediyse o gercekten "boyle boyle" dir ;)

bir erkek "kafam karışık, bana biraz zaman ver" diyorsa, anında bırakın. yoksa o sizi bırakacaktır...

bir erkek "seni sevdiğimi biliyorsun niye sorup duruyorsun" diyorsa "seni sevip sevmediğimi bende bilmiyorum, sanırım sevmiyorum" demek istiyordur..

walla en buyuk yanilgilar hatalar boyle yapiliyor
"bana boyle boyle dedi! acaba ne demek istediii??!!!" boyle dusunup yiyoruz kendimizi. ama sacmaliyoruz. BIZIZ lafin altina anlam koyan bunu erkeklerin anlamasini isteyen ve anlamadiklarinda kizan. neden anlamiyorlar? cunku onlarin boyle bir huylari yok. neyse o! sana "boyle boyle" dediyse o gercekten "boyle boyle" dir ;)

gatılmıyom. :19:

Back
X