Nasıl ayrıldınız?Size basit gelebilir bu konu doğrudur ama sevdiğim adam kendisi.. eski erkek arkadaşımı 1 buçuk aydık hiç aramadım sadece numarası kayıtlı bende onda kayıtlıyım geçen salı kendi kendine engelledi sabahın 7sinde sonra pazar akşamı engelimi açıp durum attı instagramda fake hesaptan bakıyorum ordan hiç atmıyor ama wpde 3-4 tane atıyor ben bakana kadar belkide ben üstüme alınıyorum bilmiyorum ama neden böyle davranıyor bilmiyorum onu çok özledim
Kendisi zor biri ailesi birini buldu akraba.. mecburen evet dedi ama galiba onlada görüşmeyi kesmişNasıl ayrıldınız?
Ben onu asla aramıyorum aramamdaBelki takıntılı olabilir engelli listesinde birilerinin kayıtlı olmasına
Mesela bende de vardı birkaç kişi
Engelli listesinde bir şeyler kayıtlı olunca rahatsız oluyorum sfagah
Eski sevgiliminde o şekilde engelini kaldirmistim mesaj yazmış muhtemel bir anlam cikarip sonra tekrar engelledim yani amacı sizle iletişime geçmek olmayabilir
Aynen en güzel cevap :)Ruh sagligi bozuktur
İnanmayın. Siz sakin bakmayın duruma yada yazmayın aramayın. Geri istemiyorsanız da silin gitsin. Zor biri ise uğraşmaya değmezKendisi zor biri ailesi birini buldu akraba.. mecburen evet dedi ama galiba onlada görüşmeyi kesmiş
Çok zor hemde inatçı peki paylaşım yapayım mıİnanmayın. Siz sakin bakmayın duruma yada yazmayın aramayın. Geri istemiyorsanız da silin gitsin. Zor biri ise uğraşmaya değmez
Şu an seviyor özlüyor olmanız çok normal. Dediğim gibi bu kadar inatçı kişi evlilikte değişmez aksine katlanarak artar. mutsuz olursunuz. Hicbirsey yapmayın. Silin gözünüz görmesin. Bir süre sonra zaten rahat nefes alacaksinizÇok zor hemde inatçı peki paylaşım yapayım mı
Ben onu asla aramıyorum aramamda
Bence sizin hangı saatlerde dızı engelledıgını bılmenız daha garip.Boyle devam edersenız takıntılı bir hal alır.Yapmayın canım.Size basit gelebilir bu konu doğrudur ama sevdiğim adam kendisi.. eski erkek arkadaşımı 1 buçuk aydık hiç aramadım sadece numarası kayıtlı bende onda kayıtlıyım geçen salı kendi kendine engelledi sabahın 7sinde sonra pazar akşamı engelimi açıp durum attı instagramda fake hesaptan bakıyorum ordan hiç atmıyor ama wpde 3-4 tane atıyor ben bakana kadar belkide ben üstüme alınıyorum bilmiyorum ama neden böyle davranıyor bilmiyorum onu çok özledim
Durum attım onu görür görmez engelledi çünkü :)Bence sizin hangı saatlerde dızı engelledıgını bılmenız daha garip.Boyle devam edersenız takıntılı bir hal alır.Yapmayın canım.
Sil numarasını zaten senı sevse emın ol ayrılmazdınızDurum attım onu görür görmez engelledi çünkü :)
Yuh diyorum. Zorla vs ... Lütfen ya, kendinizi kandırmayın, kendinize saygınız olsun. Dönüp bakmayın... Böyle bir adama neredeyse kuma gideceksiniz. Bitmiş gitmiş. Sizin gurur yapıp silmeniz be hayatınıza devam etmeniz gerekir. Lüzumsuz biri.Kendisi zor biri ailesi birini buldu akraba.. mecburen evet dedi ama galiba onlada görüşmeyi kesmiş
Bunu yazicaktim :))o an gormemen gereken paylasim yapiyodur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?