Once kızmış ve engellemiş, sonra dayanamamış açmış. Hikayeleri de senin için atıyor dikkat çekmek için. Sen de dikkat çekeceği bi story at. Gerçi neden ayrılmıştiniz?
"Beni takip ediyor mu acaba, öyle kolay unutulacak adam olamam, dur şunu bir engelleyip sonra kaldırmayın da, zaten stalklıyorsa hemen fark eder, belki dayanamaz mesaj atar. Oh ben de bir güzel egomu şişiririm." Amaç bu kadar basit.
Sizi başka bir kızla evlilik maksatlı görüşmek için terk etmiş farkında mısınız? Ailesi ne yapmış kafasına silah mı dayamış? Evlilik yaşı gelmiş adam anasının babasının bir lafına sizi ortada bırakam adamla nasıl bir gelecek umudunuz var? Hala yok durumdu yok engeldi diye kendinizi avutuyorsunuz, sizin dikkatinizi çekmek için yaptı diyelim ne olacak, adam sizi hemen gözden çıkarmış. Bence biraz kendinize gelin, o adamı her yerden sizin engellemeniz gerekirken birde hala engelimi kaldırmış diye umutlanmanız çok acizce olmuş.
Size basit gelebilir bu konu doğrudur ama sevdiğim adam kendisi.. eski erkek arkadaşımı 1 buçuk aydık hiç aramadım sadece numarası kayıtlı bende onda kayıtlıyım geçen salı kendi kendine engelledi sabahın 7sinde sonra pazar akşamı engelimi açıp durum attı instagramda fake hesaptan bakıyorum ordan hiç atmıyor ama wpde 3-4 tane atıyor ben bakana kadar belkide ben üstüme alınıyorum bilmiyorum ama neden böyle davranıyor bilmiyorum onu çok özledim
Size basit gelebilir bu konu doğrudur ama sevdiğim adam kendisi.. eski erkek arkadaşımı 1 buçuk aydık hiç aramadım sadece numarası kayıtlı bende onda kayıtlıyım geçen salı kendi kendine engelledi sabahın 7sinde sonra pazar akşamı engelimi açıp durum attı instagramda fake hesaptan bakıyorum ordan hiç atmıyor ama wpde 3-4 tane atıyor ben bakana kadar belkide ben üstüme alınıyorum bilmiyorum ama neden böyle davranıyor bilmiyorum onu çok özledim
Dikkat çekmek için gibi geldi bana, amacına da ulaşmış. Ama çok gereksiz bir hareket. Hele sizin bu şekilde takip etmeniz size çok zarar verir, unutmanızı geciktirir. Silin onu, hiçbir şeyine bakmayın, daha huzurlu olaaksınız.