Bir erkek eski sevgilisinin numarasını neden silmez?

mutlugibiyimsanki

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2015
29
26
88
Kızlar selammm 😊😊 Sorum başlıktanda anlayacağınız üzere eski sevgili kişisi üzerine 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️ Üstelik şuan evli olan bir eski sevgili 😥😥 Son konuşmamızın üzerinden aylar geçmesine rağmen numaramı hala silmemiş, wp profil fotosunu görebiliyorum çünkü.
Not: Adam evlendi gitti hala ne diye sen onun fotosuna bakıyosun gerizekalımısın diyeceksiniz ki çok haklısınız.
Not2: Bende numarası kayıtlı değil, o benim fotomu göremiyo ama ezberimde ara sıra ekleyip bakıyorum 😥😥
Not3: Bu durumda siz ne düşünürsünüz gerçekten merak ediyorum. Siz eski sevgililerinizin numarasını kayıtlı tutmaya devam eder misiniz? Ya da eski sevgililerinizden öyle bişey yapan oldu mu?
Son olarak şunuda belirteyim ki benim kendisiyle bu saatten sonra iletişime geçmek gibi bir niyetim asla yok.

Fotoğrafını görebiliyorsun diye kayıtlı olduğunu nerden çıkardın herkese açıkta olabilir profil fotoğrafı ki erkekler genelde böyle yapıyor . Yargılamak değil ama bence siz de artık bakmamalısınız şeytan ya dürter meraktan yazarsınız falan . He çok merak ediyorsanız birine söyleyin o baksın fotoğrafı görünüyor mj diye bence herkes açık olduğu için görüyorsunuz ama ben öyle düşünüyorum böylece aklınızda da soru işareti kalmaz

Hayır herkese açık değil. Farklı bir numaradan kontrol ettim 🤷🏻‍♀️ Ama evet haklısın hiç bakmamam gerekiyor, hatta hiç aklıma bile getirmemem gerekiyor. Benden bunun için çabalıyorum. Cevabın içinde teşekkürler 🤗

Fotoğrafını görebiliyorsun diye kayıtlı olduğunu nerden çıkardın herkese açıkta olabilir profil fotoğrafı ki erkekler genelde böyle yapıyor . Yargılamak değil ama bence siz de artık bakmamalısınız şeytan ya dürter meraktan yazarsınız falan . He çok merak ediyorsanız birine söyleyin o baksın fotoğrafı görünüyor mj diye bence herkes açık olduğu için görüyorsunuz ama ben öyle düşünüyorum böylece aklınızda da soru işareti kalmaz
Hayır herkese açık değil. Evet bakmamam da gerekiyo çok haklısınız. Aslına bakarsanız yargılamaya çok müsait bir konu açtığımında farkındayım ama sizlerin böyle bi durumda nasıl düşünüp hareket edeceğini merak ettim. Çünkü zamanında benim canımı fazlasıyla yakmış olan biri ve artık hiç bir şekilde bir iletişimde bulunmayacak olsam dahi akıldan hemen silmek mümkün olmuyo malesef 🙄

Hanfendi bu güzel birşey değil. Umarım kayıtlı değilsinizdir çünkü bu insanlar hasta insanlar. Siz de bakıp bakıp durmayın derdiniz ne. Hayatınızdan toptan çıkmasını dileyin, ben elimden gelse bir daha ismini bile duymak istemiyorum

Yani seni üzmek istemem ama adam evlenmiş, rehbere adını altın harflerle yazsa ne olur ki? En iyi anlamda senin istediğin şey evlenmesine rağmen seni unutamamis olması galiba ama bu neyi değiştirecek eğer silah zoruyla evlenmediyse?

Nasıl ayrıldınız detay bilmiyorum ama severek ayrıldıysaniz senin gibi meraktan bakmak için eklemiş olabilir. Eğer başından beri numaran ekliyse ve görece seni sallamadigi bir ilişki yasamissaniz silmediginin farkında dahi olmayabilir. Bir diğer sebep, ayrıldıktan ksa bir süre sonra evlendiyse ve sen ayrılık sürecinde takıntılı davranışlar sergilediysen veya nişanlılik sürecinde ya da evlendiği kadının onun hayatında olduğu bir dönem (sen bilmiyor olabilirsin) iletişim kurmaya calistiysan seni "mahmut abi" "elektrikçi murat" gibi kamufle isimlerle kaydedip kendince önlem alıp bir kenara atmış da olabilir 🤷🏻‍♀️

Back
X