Bir erkek neden eski sevgilisinin numarasini silmez.

Adam whatsap rehberinde eski sevgili koleksiyonu yapiyodur belki şaka falan bi yana bu normal deil ikaz edin onu hayirdir sen birader

Kişiliğine göre değişir yani tek cevabı olan bi durum değil. Belki lazım olur dönerim diyordur belki de
gerek görmemiştir olgun biridir. Öyle büyük manalar aranacak birşey değil. Ben de olsam silmem çocukça gelir bana

Ben de hiç bir eski sevgilimin veya küstüğüm bir arkadaşımın numarasını silmedim. Sonuçta bir şeyler paylaştığın insanlar öylece silmek bana garip geliyor. Hiç olmamışlar gibi. Hiç birine de yazmadım aramadım.

Bende şuan 3 eski sevgilimin numarası kayıtlı 5 senelik olanı bile sildim. Diğer üçü ise hala içimde olanlar arada laızm olanlar 🤣 durumumu izlemesini istediğim o öküz

Erkekler bu tarz şeyleri kızlar kadar önemsemez. Du sosyal medyadan sileyim du telefondan numarasını sileyim die. Belki rehberde hala kayıtlı olduğunun bile farkında değildir.
Hatta yaşın kaç buna taktığına göre 18den küçksün diye tahmin ediyorum. 18 yaşından küçüklerinde sitede olmaması gerekli diye biliyorum

Erkekler bu tarz şeyleri kızlar kadar önemsemez. Du sosyal medyadan sileyim du telefondan numarasını sileyim die. Belki rehberde hala kayıtlı olduğunun bile farkında değildir.
Hatta yaşın kaç buna taktığına göre 18den küçksün diye tahmin ediyorum. 18 yaşından küçüklerinde sitede olmaması gerekli diye biliyorum
24 yaşındayım 🙄 sadece sebebini merak ettim.

Back
X