Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
daha önce ufak ayriliklarimiz sayısız oldu. 1 kere 3 ay ciddi bi şekilde ayrı kaldık. Şimdi tamamen bitti. Aldatildim Ama korona yüzünden bu mali dusunuyorum habire...İhtimalleri bir kenara bırakalım. Ne zaman ve neden ayrıldınız ve kac defa
O öyle biri değil iş yerinden ayrılır herkesin numarasını temizler falan. Toplasan rehberinde 20 kişi vs anca vardır....Ben de asla kimseyi silmekle uğraşamam, rehberimde 15 senedir konuşmadığım insan var. Birini engelleyip silmem için cidden beni taciz etmesi lazım.
daha önce ufak ayriliklarimiz sayısız oldu. 1 kere 3 ay ciddi bi şekilde ayrı kaldık. Şimdi tamamen bitti. Aldatildim Ama korona yüzünden bu mali dusunuyorum habire...
Valla ah bi bilsem... saplantili bir şekilde adamın peşinde oldugum stalkladigim falan yok ama hep aklımda yani çıkmıyor soysuzAdam Hödük. Muhtemelen "Olmazsa bir daha denerim" kafasında. Hani daha önce de barıştım. Ayrılmak istediği kızın yanında gözüne sigara dumani kaçırıp ağlamış gibi yapan erkekleri gördük. Hic şaşırmam. Ama bundan çok daha önemlisi: siz neden hala onu düşünüyorsunuz? Coronayi anladım. Ikiside mikrop o bağlantı tamam.
O öyle biri değil iş yerinden ayrılır herkesin numarasını temizler falan. Toplasan rehberinde 20 kişi vs anca vardır....
Seneler sonra donenler var, sen gene de coktaşapma.5 ay oldu öyle bir şey yapıcağını sanmıyorum. Öylesine durduğunu da sanmıyorum profil resmime hep baktığını söylerdi her ayrilişimizda.
Ben en son “ararsa kim olduğunu anlayayım da açmayayım” diye eski sevgilimin numarasını silmemiştim ama aramamıştı hiç![]()
Ararsa kimin olduğunu bilmek için bende numaraları silmem.Ararsa açmak istemediğim kişiyi başka şekilde aklımda tutamam çünkü.
Ararsa açmasın diyeBir erkek neden eski sevgilisinin numarasini silmez?