Bir erkek neden eski sevgilisinin numarasini silmez.

Ben de asla kimseyi silmekle uğraşamam, rehberimde 15 senedir konuşmadığım insan var. Birini engelleyip silmem için cidden beni taciz etmesi lazım.
O öyle biri değil iş yerinden ayrılır herkesin numarasını temizler falan. Toplasan rehberinde 20 kişi vs anca vardır....

daha önce ufak ayriliklarimiz sayısız oldu. 1 kere 3 ay ciddi bi şekilde ayrı kaldık. Şimdi tamamen bitti. Aldatildim Ama korona yüzünden bu mali dusunuyorum habire...

Adam Hödük. Muhtemelen "Olmazsa bir daha denerim" kafasında. Hani daha önce de barıştım. Ayrılmak istediği kızın yanında gözüne sigara dumani kaçırıp ağlamış gibi yapan erkekleri gördük. Hic şaşırmam. Ama bundan çok daha önemlisi: siz neden hala onu düşünüyorsunuz? Coronayi anladım. Ikiside mikrop o bağlantı tamam.

Adam Hödük. Muhtemelen "Olmazsa bir daha denerim" kafasında. Hani daha önce de barıştım. Ayrılmak istediği kızın yanında gözüne sigara dumani kaçırıp ağlamış gibi yapan erkekleri gördük. Hic şaşırmam. Ama bundan çok daha önemlisi: siz neden hala onu düşünüyorsunuz? Coronayi anladım. Ikiside mikrop o bağlantı tamam.
Valla ah bi bilsem... saplantili bir şekilde adamın peşinde oldugum stalkladigim falan yok ama hep aklımda yani çıkmıyor soysuz

O öyle biri değil iş yerinden ayrılır herkesin numarasını temizler falan. Toplasan rehberinde 20 kişi vs anca vardır....

Bu yapıda bir insansa kesinlikle numaranızı saklamak istemiş çünkü kimse kimsenin numarasını ezberlemiyor artık. Üç ihtimal geriye kalıyor, bir ararsanız açmamak için, iki ararsanız siz olduğunu bilerek açmak için ya da üç bir gün kendisi sizi aramak için saklıyordur.

kesinlikle benim de anlam veremediğim bir husus. sapıklık bu başka bi şey değl bence bunu sadece biz kızlar anlayabilir

Ben en son “ararsa kim olduğunu anlayayım da açmayayım” diye eski sevgilimin numarasını silmemiştim ama aramamıştı hiç :KK53:
Ararsa kimin olduğunu bilmek için bende numaraları silmem.Ararsa açmak istemediğim kişiyi başka şekilde aklımda tutamam çünkü.

Katılıyorum bende ararsa yanlislikla acmiyim diye düşündüğüm kisilerin numarasını silmem eger ezberimde nosu yoksa

Ararsa adını görür açmaz işte. Ben de silmem. Engelli bir şekilde duruyor.

Silse nolcak beyninde silemezsiniz ki numarasini, aramak istese her türlü arar sıkıntı yapmayin

Ararsa msj atarsa kim oldugunu bileyim de egom kabarsın diye...Veya lazım olur cok cok yalnız kalırsam rüyamda seni gördüm iyi misin yazarım diye

Erkekler ayrılmadan neler neler diyor ki inanmamanı tavsiye ederim bir de bu numara silmemelere sosyal ağlardan çıkarmamalara çok anlam yüklemeyin zira erkekler için bunlar çok özel şeyler değil kötü ayrılınmasıysa erkekler silmiyor ama aramıyorda bu bir gerçek

Back
X