- 16 Mayıs 2015
- 29
- 26
- 88
- Konu Sahibi mutlugibiyimsanki
-
Hayır herkese açık değil. Evet bakmamam da gerekiyo çok haklısınız. Aslına bakarsanız yargılamaya çok müsait bir konu açtığımında farkındayım ama sizlerin böyle bi durumda nasıl düşünüp hareket edeceğini merak ettim. Çünkü zamanında benim canımı fazlasıyla yakmış olan biri ve artık hiç bir şekilde bir iletişimde bulunmayacak olsam dahi akıldan hemen silmek mümkün olmuyo malesefFotoğrafını görebiliyorsun diye kayıtlı olduğunu nerden çıkardın herkese açıkta olabilir profil fotoğrafı ki erkekler genelde böyle yapıyor . Yargılamak değil ama bence siz de artık bakmamalısınız şeytan ya dürter meraktan yazarsınız falan . He çok merak ediyorsanız birine söyleyin o baksın fotoğrafı görünüyor mj diye bence herkes açık olduğu için görüyorsunuz ama ben öyle düşünüyorum böylece aklınızda da soru işareti kalmaz
Evet bu benimde düşündüğüm bi ihtimal. Ama şu zamana kadar hiç bi şekilde iletişime geçmedim geçmemde. Yanıtınız için teşekkürlerAramani ya da mesajlasmani cevaplamamak icin numaran kayitli olabilir. Numaran ezberinde degilse eger
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?