Bir erkek evlenelim diye yırtınırken bir anda neden evlilikten kaçar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir şekilde sizinle ve ortak kurabileceğiniz hayatla ilgili şüpheye düşmüş bence.

Zaman verin ona da kendinize de. Zamanla görürsünüz derdini, ya da belki kendiliğinden geçer.

Sadece yazdiklariniza bakarsam evinizle ilgili bir durum olmuş diyebilirim. Yani ya bir üyenin yazdığı gibi durumunuzu görüp ben böyle iyi bir hayat sunamam diyerek korkmuş olabilir ya da evi dağınık görmüştür, yemek yapmamışsınizdir falan aklindaki eş adayinda olmasini arzu ettiği bir şeyler yoktur. Bir de özellikle evini yaşamını beğendim deme ihtiyacı duymasina takıldım. Ne bileyim giyiminizi açık ya da kapali bulmuş olabilir.
Durduk yerde sizi evliliğe alıştirip şimdi de kendini hint kumaşı sanmasi hiç hoş değil. Sadece bu davranışı bile iyi düşünmeniz gereken bir karakter sınavı aslında.

Erkeksiz hayat ne kadar güzel.Artık sokakta el ele dolaşan bir çift gördüğümde "yazık,kimbilir kızı ne kadar mutsuz ediyordur"diyorum.Manyak mıyım neyim?

Olabilir haklısınız bağlamak için evlilikten girmiş baktı tamam bu deyince de yan çiziyor olabilir yani evlenmeden kenara altın koymaya bile başlayıp kendi evini bana sorarak yaptırma aşamasından 2-3 yıl bekleyelim aşamasına nasıl düşer bi insan anlamadım ben
Bence bunu aynı bu şekilde direk sor
Bişey Yok mok derse diret , belki maddi sebeplerdir
Bi de evlilik fikrinden iyice soğuduğunda söyle

Bana iki ihtimal var gibi geldi.Ya baştan beri ciddi değildi sizi deniyordu nasılsa hayır zamana yayalım dediğiniz için ya da ailesiyle görüştü onlar beklemesi yönünde fikrini etkilediler ki bence iki ihtimal de evliliği ertelemeniz için sebep, sırf dengesizliginden bile fikir değiştirmiş olabilir iyi düşünün derim evlilik bu sonucta bi gün bu sene olsun ertesi gün 2-3 yıl bekleyelim diye sürekli karar değiştirilecek bir konu değil.Emin olmadan adım atmayın.inanin ayni seyi nisanlilik sirecinde yaparsa sizin icin daha da yipratici olur

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X