- 26 Aralık 2022
- 203
- 61
- 13
- 29
- Konu Sahibi duzelicezins
-
Bence ciddi bir ilişki olmadığı sürece söylenmemeli erkekler hemen farklı algılayabiliyor herkesle bir şeyler yaşadığına dair veya cinsel olarak suistimal etmeye çalışabiliyorGeçmiş geçmişte kalmıştır. Hiç kimseyi ilgilendirmez.
Ancak bekarete önem veren biri bakire olmadığınızı öğrenince ne olacak?
Bence iş ciddiye binmeden sakın söyleme çünki seni kullanmaya çalışabilirSevgilim geçmişimi doğru şekilde bilmeli mi mesela bakire değilim ancak o öyle istiyor arka planda neler yaşadım bilmiyorondan önce idi bilmeye hakkı var mı ciddi bir ilişkide
Yalnızlığa devam ederdimİyi ki bir sevgiliniz olmus yav olmasa ne olurdu
İş ciddiye binmeden söyleme ama eğer nikah vs. Durumu olursa ilk ilişkide o kan gelmesini bekleyecek lan gelmezse pişmanlık yaşayıp sana, orospu gözüyle bakabilir erkek mantığı bence iş ciddiye binince, söyleSevgilim geçmişimi doğru şekilde bilmeli mi mesela bakire değilim ancak o öyle istiyor arka planda neler yaşadım bilmiyorondan önce idi bilmeye hakkı var mı ciddi bir ilişkide
Hatra ona söylemeyip onu kandırdığını öğrebdiğibde sana güveni de kalmazİş ciddiye binmeden söyleme ama eğer nikah vs. Durumu olursa ilk ilişkide o kan gelmesini bekleyecek lan gelmezse pişmanlık yaşayıp sana, orospu gözüyle bakabilir erkek mantığı bence iş ciddiye binince, söyle
Sizin geçmişte yaşadıklarınız sadece sizi ilgilendirir. Sevgiliniz bakire birini istiyorsa bu konuda ona yalan söylemenizi tavsiye etmiyorum.Sevgilim geçmişimi doğru şekilde bilmeli mi mesela bakire değilim ancak o öyle istiyor arka planda neler yaşadım bilmiyorondan önce idi bilmeye hakkı var mı ciddi bir ilişkide
Yuhhh yoruma bak. Bu arada cahil misiniz siz benim hiç kanamam olmadı, herkeste kan mı geliyor. Bir de kadınsınız.İş ciddiye binmeden söyleme ama eğer nikah vs. Durumu olursa ilk ilişkide o kan gelmesini bekleyecek lan gelmezse pişmanlık yaşayıp sana, orospu gözüyle bakabilir erkek mantığı bence iş ciddiye binince, söyle
Şaka mı üstteki yoruma bakın ay sinirden gülüyorumSizin geçmişte yaşadıklarınız sadece sizi ilgilendirir. Sevgiliniz bakire birini istiyorsa bu konuda ona yalan söylemenizi tavsiye etmiyorum.
Bende de olmadıYuhhh yoruma bak. Bu arada cahil misiniz siz benim hiç kanamam olmadı, herkeste kan mı geliyor. Bir de kadınsınız.
Türk erkekleri kan gelmeyince hemen farklı algımayabilir anlatsanız da anşamayabilşrler yok zar esnek filan anşamayabilşrler diyorum Türk erkeği kan gelmeyince orospu damgasını yapıltırabilie diyorum anlayışlı erkek çıkarsın inşallah karşısınaYuhhh yoruma bak. Bu arada cahil misiniz siz benim hiç kanamam olmadı, herkeste kan mı geliyor. Bir de kadınsınız.
Sizin gibiler çıkmasın, kadını erkeği .Türk erkekleri kan gelmeyince hemen farklı algımayabilir anlatsanız da anşamayabilşrler yok zar esnek filan anşamayabilşrler diyorum Türk erkeği kan gelmeyince orospu damgasını yapıltırabilie diyorum anlayışlı erkek çıkarsın inşallah karşısına
Evet maalesef arkadaş ağır saçmalamış. İğrenç bir bakış açısıŞaka mı üstteki yoruma bakın ay sinirden gülüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?