- 5 Aralık 2022
- 2.288
- 3.827
- 63
- Konu Sahibi duzelicezins
-
17 yaşında kaçarak evlendim bu yüzden cahildim dedim 7 yıldır evliyiz bunu yaşadık ama kocamı seviyorum mutluyum çocuklara düşkün bana düşkün maaşı elimde ailesi de arkadaş çevresi de hatta etrafımdaki insanlar bile bu düşüncede siz karşılaşmamış olabilirsiniz biz doğuluyuz ve genel olarak herkes bu kafa daYorumların devamını okumaya gerek duymadım , böyle bir olay yaşanmış mı yaşanmış ,
Ayrıca herşeyde şu “cahildim” kelimesine sığınmayı da anlamıyorum .
Affınıza sığınarak soruyorum , size ilk gecenizde bunları yaşatan adamla acaba mutlu musunuz ? Hala evli olduğunuzu varsayarak soruyorum bu soruyu . Çünkü bu bağnaz zihniyette ki bir adam nasıl iyi bir eş olabilir düşünemiyorum
Hiç Bi kayınvalide oğluna kullanılmış gelin istemez
Yorumlar değil böyle düşünen erkekler korkunç onlar böyle düşününce suç olmuyo millet gidip diktiriyor sırf ailesi beni istesin diye ben hemcins olarak doğruları söyleyin cemi korkunç oluyo neyse
Benim nazarımda kocamın ıyı olması için maaşını elime vermesi gerekmiyor ama siz öyle diyorsanız öyle olsun .17 yaşında kaçarak evlendim bu yüzden cahildim dedim 7 yıldır evliyiz bunu yaşadık ama kocamı seviyorum mutluyum çocuklara düşkün bana düşkün maaşı elimde ailesi de arkadaş çevresi de hatta etrafımdaki insanlar bile bu düşüncede siz karşılaşmamış olabilirsiniz biz doğuluyuz ve genel olarak herkes bu kafa da
Çok şaşırtıcı yazdıkların tüm bunları yaşayıp bırde sonuna bazı erkekler çok önemsiyor bilmeye hakkı var demişsin . Şaka gibiBu durumu bende yaşadım bakireydim kanama olmadı sadece kahverengi gibi akıntı oldu bakire olmadığımı düşündü görümcelerim hemsireydi onları aradı doktor arkadaşlarına sordular ilk gecem zordu ama kocamında kimseyle birlikteliği olmamıştı belliydi tecrübesizdi bazı erkekler bunu çok önemsiyor bilmeye hakları var
Çok doğulu erkek tanıdım.evet bakirelige önem veriyorlar ama çok sevdikleri bir insan olunca bu geri plana itiliyorBenim nazarımda kocamın ıyı olması için maaşını elime vermesi gerekmiyor ama siz öyle diyorsanız öyle olsun .
Ayrıca doğulu olduğunuzu belirtmişsiniz, bende batılıyım herhalde o yüzden fazla yadırgadım , sızın oralarda normal karşılanıyorsa ılk gecede kan gelmezse hemşire kardeşlerden tutunda doktora sorduracak kadar ,
Ama bence o yaşadıklarınıza tepki vermemenizin sebebi cahil olmak değilde , eşinizle kaçarak evlenmiş olduğunuzdan dolayı bence .
Neyse , yaşadıklarınızı sanki ben yaşamışım gibi dert edindim kendime kusura bakmayın .
Aslında doğulu erkek diyerek hepsını genellememek lazım , iş aslında sevgi saygı güven .Çok doğulu erkek tanıdım.evet bakirelige önem veriyorlar ama çok sevdikleri bir insan olunca bu geri plana itiliyor
Kesinlikle öyleAslında doğulu erkek diyerek hepsını genellememek lazım , iş aslında sevgi saygı güven .
Hanfendinin yaşadıkları benı cıddı anlamda şoke etti , doğuluyuz dıyerek kendisi belirtmiş . Tabi ki hepsi öyle değildir.
Kimi erkek anlayışla karşılar öyleside zor bulunur kimi de illa bakire olacak der iş ciddiyete binince bakire değilsen bi şekilde söylemek gerekir bakire değilsen adam bakire istiyorsa boşar ben bu zihtiniyette değilim ama bizde genellikle böyledirÇok şaşırtıcı yazdıkların tüm bunları yaşayıp bırde sonuna bazı erkekler çok önemsiyor bilmeye hakkı var demişsin . Şaka gibi
Gerçekten bu muhabbetler çok sıktı ya... Bilmeye hakkı var mı siz bahsetmek isterseniz bahsederseniz ama sizi bu yüzden terkedecek biriyse ayrılın demekki ciddi gün dostu değilsiniz. Sorarsa yüzüne dahi bakmayın nasıl sorarsın der insan bi yaSevgilim geçmişimi doğru şekilde bilmeli mi mesela bakire değilim ancak o öyle istiyor arka planda neler yaşadım bilmiyorondan önce idi bilmeye hakkı var mı ciddi bir ilişkide
Aa yok canım nerden bilecek çok üstüne gelirse küçükken bisikletten düştüm dersiniz. Geçmişte olsa yaşadıklarınızın arkasında durun, sizin gibi düşünen insanlarla beraber olursanız kimseyi kandırmak zorunda kalmazsınız.Sevgilim geçmişimi doğru şekilde bilmeli mi mesela bakire değilim ancak o öyle istiyor arka planda neler yaşadım bilmiyorondan önce idi bilmeye hakkı var mı ciddi bir ilişkide
Karısının bekaretinden şüphelenen adama bacağının arasında bamya taşıdığı şokuanlatmayin, bakireligi cok onemsiyorsa da devam ettirmeyin iliskinizi bitirin. cunku evlendikten sonra bosanma sebebi bile olabilir veya bosanma olmasa bile hayatinizi zindana cevirebilir. kendimden ornek vereyim size.ilk gece dahil benim hic kanamam olmadi. esimle ara ara tartismalarimiz oluyordu cunku ben onun bekarliktan kalma borclarini problem ediyordum ve kavga ediyorduk bu yuzden.bana "senin gecmisini ben biliyor muyum" deyip duruyordu.neyi ima ettigini cok iyi biliyordum. halbu ki kan gelmemesini sorgulamamisti hic ama tartsmalarda mutlaka soyluyordu bunu. neyse ben hamile kaldim, hamileligin 2. ayinda bebegin kalbi durdugu icin kürtaj olmak zorunda kaldim. kürtaj sonrasi doktor "kizlik zarin bozulmamis, kurtaj esnasinda bozuldu" dedi. o an esim şok gecirdi. yani demem o ki hic sorun etmem diyen kisiler bile sorun edebiliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?