- 13 Temmuz 2018
- 1.786
- 3.625
- 83
- 35
- Konu Sahibi duzelicezins
-
yani 18- 20 yaşında belki dedikodusu döner ama 25 + bir yaş ortamında yok o bakire yok böyle değil konusmak bile komik.Size soylemiyordur
Bir düşünün neden böyle bişey yaşayan çoğu kişi zar diktiriyor toplumun bu baskısı yüzünden ama bu da karşıdaki insanı kandırmak ha şu da var o işi yapmayıp orasını burasını elletenler çok mu namuslu aynı ama erkek deliğe bakıyor bizim toplumda kim ne derse, desin böyle
Ben hiçbir erkeğin bakire bir kadın hakedecek kadar temiz olduğuna inanmıyorum. Dürüstlüğü haketmiyorlar bu konuda, geçmiş sizin, istediğiniz kadarını söyler istediğiniz kadarını saklarsınız.Sevgilim geçmişimi doğru şekilde bilmeli mi mesela bakire değilim ancak o öyle istiyor arka planda neler yaşadım bilmiyorondan önce idi bilmeye hakkı var mı ciddi bir ilişkide
Bunu tabikide bilmeli. Ama yok şu kadar kişiyle yattım. Memleketleri şuraydı. Sununla sunları yaptık bilmemeliSevgilim geçmişimi doğru şekilde bilmeli mi mesela bakire değilim ancak o öyle istiyor arka planda neler yaşadım bilmiyorondan önce idi bilmeye hakkı var mı ciddi bir ilişkide
Yorumlarınızın her biri bir öncekinden korkunç..Türk erkekleri kan gelmeyince hemen farklı algımayabilir anlatsanız da anşamayabilşrler yok zar esnek filan anşamayabilşrler diyorum Türk erkeği kan gelmeyince orospu damgasını yapıltırabilie diyorum anlayışlı erkek çıkarsın inşallah karşısına
Eger erkek arkadasiniz bakire ise bilmeye hakkı var. Evlenme niyetiniz varsa deyin ama evlilik niyetiniz yoksa gerek yokSevgilim geçmişimi doğru şekilde bilmeli mi mesela bakire değilim ancak o öyle istiyor arka planda neler yaşadım bilmiyorondan önce idi bilmeye hakkı var mı ciddi bir ilişkide
27 yaşındayım. 21 yaşında eski sevgilim ile birlikte oldum ve ne yazikki ayrıldık şimdiki aklım olsa asla yapmam ama olan oldu ondan sonra kimseyle bir şey yaşamadım tövbe ettim. Şimdi halihazırda devam eden bir ilişkim var ancak kendisi benim bakire olmadigimi bilmiyor
Bilse kesinlikle ayrılır daha önce o bir şey yaşamamış ama bana çok iyi davranıyor onu seviyorum ve kaybetmek istemiyorum lütfen yargılamadan sizin veya kızınızın kardeşinizin başına gelebileceğini düşünerek cevap verin
Sevgilim geçmişimi doğru şekilde bilmeli mi mesela bakire değilim ancak o öyle istiyor arka planda neler yaşadım bilmiyorondan önce idi bilmeye hakkı var mı ciddi bir ilişkide
Bekaret ile ilgili durumları bilmek zorunda değil bu tip zihniyette biriyle evleniyorsanız hiç bulaşmayın çok çektirirler size. İlerleyen dönemlerde '' biz seni ..... olduğunu bilmiyorduk '' der yerin dibine sokarlar. Nelerini okuduk burada. Eğer böyle bir bilgiye sahip olmak istiyorsa sizde onun geçmişini bilmelisiniz neden sadece kadının bekareti önemli? Neden kadınları kendini mal gibi göstermek zorunda? Erkekleri Padişah muamelesi göstermeyi bırakın onunda geçmişinide ben kabul etmiyorum o zaman. İspatlayamazsında işin tuhaf yanıSevgilim geçmişimi doğru şekilde bilmeli mi mesela bakire değilim ancak o öyle istiyor arka planda neler yaşadım bilmiyorondan önce idi bilmeye hakkı var mı ciddi bir ilişkide
Ben hiçbir erkeğin bakire bir kadın hakedecek kadar temiz olduğuna inanmıyorum. Dürüstlüğü haketmiyorlar bu konuda, geçmiş sizin, istediğiniz kadarını söyler istediğiniz kadarını saklarsınız.
Burada dürüst genç kadınlarımızı da gördük hayvan herifler ilişkilerinin güzel gitmesine kişilik uyumuna falan bakmadan salak bir zar yüzünden terkettiler. Bence bu yolda dikim yaptırmak da mübah.
Bu durumu bende yaşadım bakireydim kanama olmadı sadece kahverengi gibi akıntı oldu bakire olmadığımı düşündü görümcelerim hemsireydi onları aradı doktor arkadaşlarına sordular ilk gecem zordu ama kocamında kimseyle birlikteliği olmamıştı belliydi tecrübesizdi bazı erkekler bunu çok önemsiyor bilmeye hakları varDoğru konuşmak lazım Türk erkekleri bu işi yapanlara o. Gözüyle bakıyor bu böyle ben doğru olanı dedim o gözle bakmayanlar zaten alfa olanlar onlar da, az ama cahil ve bu konularda bilgisi olmayan erkek bu u bekleyecdktşr Bi arkadaşımın ilk gece ilişkisinde kan gelmemiş kızın sarı esnwktş adam inanmamış doktora götürmüş düşünün
Bravo eşinize, altin madalyayi aldınız mi sonunda?Bu durumu bende yaşadım bakireydim kanama olmadı sadece kahverengi gibi akıntı oldu bakire olmadığımı düşündü görümcelerim hemsireydi onları aradı doktor arkadaşlarına sordular ilk gecem zordu ama kocamında kimseyle birlikteliği olmamıştı belliydi tecrübesizdi bazı erkekler bunu çok önemsiyor bilmeye hakları var
Sonrasında 2 gün konuşmadık sürekli özür dilemeler adak adamıştı kurban kestirdi bunun çok üstünde duruyorlardı ailesi aynı şekilde doğulular bizim toplumun geneli böyle zatenBravo eşinize, altin madalyayi aldınız mi sonunda?
Hiç Bi kayınvalide oğluna kullanılmış gelin istemez"Benim çevremdeki erkekler" diye belirtirseniz iyi olur. Hepsi öyle sanıp bütün erkeklerden tiksinen olmasın şimdi durduk yerde.
Yorumlar değil böyle düşünen erkekler korkunç onlar böyle düşününce suç olmuyo millet gidip diktiriyor sırf ailesi beni istesin diye ben hemcins olarak doğruları söyleyin cemi korkunç oluyo neyseYorumlarınızın her biri bir öncekinden korkunç..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?