Bir erkek geçmişimizi doğru olarak bilmeli mi?

Sence bilmesi mantıklı mı? Bilsin de en küçük şey de vursun yüzüne. Kendileri her naneyi yerler ama bakire kız arıyorum oldu paşam. Bakire kız arayan adamla ben şahsen evlenmezdim zaten zihniyet belli.

ben hiçbir ilişkimde söylemedim zaten kaldığımızda aramıda bir şeyler geçiyordu, şimdi 1,5 senelik ilişkim var onla ciddi gibiyiz tabi zaman ne gösterir bilemem ama bir gün bile sormadı. sorsa zaten dalgaya vururdum bana saçma geliyor. cinselliği abartmayın bu kadar. ya yaşarsın ya da yaşamazsın. net ol

Eskiden olsa derdim ki çiftler birbirine açık olmalı. Ama artık öyle düşünmüyorum. Sayısız kadınla olmuş erkekler adeta bir aziz gibi bakire kadın istiyor. Bakire olmayan kadınlar da küçük bir operasyon yaptırıyor. Oh olsun...

En doğrusu bu zihniyette olmayan birisiyle evlenmek. Buna saygı duyan her şeye saygı duyar.

"Benim çevremdeki erkekler" diye belirtirseniz iyi olur. Hepsi öyle sanıp bütün erkeklerden tiksinen olmasın şimdi durduk yerde.

Geçmişte yaşadıklarınızı anlatmak zorunda değilsiniz ama özellikle de bakire isteyen bir dağ ayısıyla da birlikte olmamalısınız bence. Bırakın ayıyı istediği gibi birini bulsun.

Sevgilim geçmişimi doğru şekilde bilmeli mi mesela bakire değilim ancak o öyle istiyor arka planda neler yaşadım bilmiyor ondan önce idi bilmeye hakkı var mı ciddi bir ilişkide
Ben hiçbir erkeğin bakire bir kadın hakedecek kadar temiz olduğuna inanmıyorum. Dürüstlüğü haketmiyorlar bu konuda, geçmiş sizin, istediğiniz kadarını söyler istediğiniz kadarını saklarsınız.

Burada dürüst genç kadınlarımızı da gördük hayvan herifler ilişkilerinin güzel gitmesine kişilik uyumuna falan bakmadan salak bir zar yüzünden terkettiler. Bence bu yolda dikim yaptırmak da mübah.

Sevgilim geçmişimi doğru şekilde bilmeli mi mesela bakire değilim ancak o öyle istiyor arka planda neler yaşadım bilmiyor ondan önce idi bilmeye hakkı var mı ciddi bir ilişkide
Bunu tabikide bilmeli. Ama yok şu kadar kişiyle yattım. Memleketleri şuraydı. Sununla sunları yaptık bilmemeli

Yorumlarınızın her biri bir öncekinden korkunç..

Eger erkek arkadasiniz bakire ise bilmeye hakkı var. Evlenme niyetiniz varsa deyin ama evlilik niyetiniz yoksa gerek yok

sizinle birakin sevgililik, arkadaslik bile zordur.
Cevrenize hakikaten sabir diliyorum.
takıntili birisiniz, korkutucu.

27 Aralık 2022 konunuz

1 ay önce açtığınız konunuzda: erkek arkadaşınız için daha önce cinsel birliktelik yaşayıp yaşamadığınızın önemli olduğunu yazmıştınız. Erkek arkadaşınızın, daha önceki birlikteliğinizi öğrenirse; sizden kesinlikle ayrılacağını yazdınız.

Aranızda böyle bir konuşma geçmediyse, fikirlerini nereden biliyorsunuz ? Kendisi için önemli, dolayısıyla söylemelisiniz. Sizi olduğunuz gibi sevmiyorsa, yol yakınken ayrılırsınız.

Bekaret ile ilgili durumları bilmek zorunda değil bu tip zihniyette biriyle evleniyorsanız hiç bulaşmayın çok çektirirler size. İlerleyen dönemlerde '' biz seni ..... olduğunu bilmiyorduk '' der yerin dibine sokarlar. Nelerini okuduk burada. Eğer böyle bir bilgiye sahip olmak istiyorsa sizde onun geçmişini bilmelisiniz neden sadece kadının bekareti önemli? Neden kadınları kendini mal gibi göstermek zorunda? Erkekleri Padişah muamelesi göstermeyi bırakın onunda geçmişinide ben kabul etmiyorum o zaman. İspatlayamazsında işin tuhaf yanı O yüzden kendinize önce siz değer verin.

Bu durumu bende yaşadım bakireydim kanama olmadı sadece kahverengi gibi akıntı oldu bakire olmadığımı düşündü görümcelerim hemsireydi onları aradı doktor arkadaşlarına sordular ilk gecem zordu ama kocamında kimseyle birlikteliği olmamıştı belliydi tecrübesizdi bazı erkekler bunu çok önemsiyor bilmeye hakları var

Bravo eşinize, altin madalyayi aldınız mi sonunda?

"Benim çevremdeki erkekler" diye belirtirseniz iyi olur. Hepsi öyle sanıp bütün erkeklerden tiksinen olmasın şimdi durduk yerde.
Hiç Bi kayınvalide oğluna kullanılmış gelin istemez
Yorumlarınızın her biri bir öncekinden korkunç..
Yorumlar değil böyle düşünen erkekler korkunç onlar böyle düşününce suç olmuyo millet gidip diktiriyor sırf ailesi beni istesin diye ben hemcins olarak doğruları söyleyin cemi korkunç oluyo neyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…