Bir erkek giyinmeyi bilmiyorsa

Bizde abimle birlikte alırız hep onun kıyafetlerini. Benim zevkime çok güvenir erkek giyiminden anlıyorum :) bende isterim almak yönlendirmek. Ama diyorum ya ne gerek var felan derse :)

Yeni mi tanisiyorsunuz. Yeniyse acele etme tabi zamanla yonlendirirsin. Hem sevaba girersin

Önem vermiyor, alışveriş yapmaktan hoşlanmıyordur. Eşim de öyleydi. Evlenmeden önce beraber alışverişe çıktık ya da ben ona hediyeler aldim. Şimdi de giyim alışverişini yalnızca ben yaparım. Her sabah da giyeceklerini yatağın üstüne hazırlarım. Mis gibi oldu

Yeni mi tanisiyorsunuz. Yeniyse acele etme tabi zamanla yonlendirirsin. Hem sevaba girersin
2 aylık bir tanışma aslında çok çok kötü değil ama yani ben o kadar kazansam illa ki marka giyerim iyisi olsun derim :) suan bişi demeye utanırım zaten ama ilerde inş yönlendiririm :)

Oh işte istediğim cevap buydu :) demekki bayanın eline verebiliyorlar bu durumu :) ama gerçekten alışveriş yapmaktan hoşlanmıyor sanırım, biz bir keresinde çıkmıştık hemen sıkıldı üstün körü bakıyordu :)

Giyinmeyi bilmiyorsa zevksizdir, giyinmek istemiyorsa cimridir.

İkisi ayrı şeyler.

Reactions: KV_
2 aylık bir tanışma o yüzden giyinmek istemiyor mu hiç bilmiyorum. Vakti de olmadığını düşünüyorum aslında o yüzden mi önemsemiyor acaba

Sürekli aynı şeyleri mi giyiyor? Giydikleri mi güzel değil?

Giyinmek istemiyor derken hoş çıplak gezmiyor. Birşeyler giyiyor ama beğenmiyor musun?

Öğretmeme müsade eder inş :)
Ilk sevgili döneminde esimde pek anlamıyordu ben ona kıyafetler aldım hediye hoşuna gitti...
Evlendikten sonra yine bi dönem beraber aldık Şimdi tek başına aliyor ve bayağı güzel giyiniyor artık

Sende hediye olarak al bir kaç parça sonra belki yardımcı olmanı ister giyim konusuda

Yok değildir elbet amacınız ve önceliğiniz varmış ondandır :) evet kesinlikle öyle :)

Yönlendirmeme müsade eder inş zira ben seviyorum erkek kombini yapmayı :)
Bunu onu yonetiyor gibi yaparsan musade etmez ama cikinca avm ye falan aa askim su nasil guzelmis sana cok yakisir ustune de su cok guzel gider tarzinda yaklasir ve giyince de ne kadar yakisikli cool görünüyorsun bayildim sana falan dersen adam mest olur zaten

Eğer giyinmeyi bilmiyorsa ve gerçekten alisveristen hoslanmiyorsa senin ele alman hoşuna gidecektir canım merak etme. Eşime bi pantolon bile denettiremiyorum ben, bedenini ezberledim mağazadan ezbere alıp geliyorum. Banyodan çıkınca bile ne giycem diye bana soruyor etraftan da begenildikce hoşuna gidiyor daha çok bana bırakıyor. Merak etme yani bu cimrilikten falan değil. Halledersin yavaş yavas. Kombin yap hediye al, bak bunları bir arada çok begendim falan de yavaş yavaş alıştır

Sürekli aynı şeyleri mi giyiyor? Giydikleri mi güzel değil?

Giyinmek istemiyor derken hoş çıplak gezmiyor. Birşeyler giyiyor ama beğenmiyor musun?
Sürekli aynı şeyler giymiyor aslında uyumsuz da değil ama gerçekten iyi kazanıyor ben mesela maviden felan alırım öyle olsa. Hoşuma gitmiyor acıkcası

Teşekkürler kesinlikle böyle yapacağım :)

Sürekli aynı şeyler giymiyor aslında uyumsuz da değil ama gerçekten iyi kazanıyor ben mesela maviden felan alırım öyle olsa. Hoşuma gitmiyor acıkcası

Çok kazanıyor diye Marka giyinmek zorunda değil uyumlu ,güzel ve temiz giyiniyorsa sorun yok.

Bazen 50 liralık bir pantolon bile şık olmaya yetiyor. Biz mevzuyu farklı anladık ,Sen çok farklı yere takmışsın kafanı.

Ya ne güzel fikirleriniz var teşekkür ederim :) tatlı dille böyle yapacağız sanırım :) inceden inceden işlemek lazım bu erkekleri :)

Teşekkürler kesinlikle böyle yapacağım :)

Gerçekten ise yarıyor tecrübe ile sabit
Ilkte bende bu adam cimri mi niye almıyor diye düşünüyordum ama benim hediye ettiklerimi giyip hoşuna gidince anladım ki vücudunu pek tanımıyor kendine uygun giyinmeyi bilmiyor

Şimdi adam habire yeni kıyafetle gelir oldu eve tarzıda hoşuma gidiyor

Tabi arada ben hep böyle giyiniyordum deyip beni sınır etsede

Çok kazanıyor diye Marka giyinmek zorunda değil uyumlu ,güzel ve temiz giyiniyorsa sorun yok.

Biz farklı anladık ,Sen çok farklı yere takmışsın kafanı.
Hayır yanlış anlamışsınız çok absürd şekilde giyinmiyor ama yine de hoşuma gitmiyor mesela tişört yerine gömlek giyebilir o anlamda söyledim.

benim eşimde öyledir hiç kıyafetten falan anlamaz alışveriş yapmayıda sevmez ben alırım ona öyle giyinir.
sizde hediye etmeyi düşünmezmisiniz ne kadar yakınsınız bilmiyorum ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…