- 12 Aralık 2017
- 1.681
- 863
- 53
- Konu Sahibi Usaklibirkiz
-
Öğretmeme müsade eder inş :)Bilmiyordur yazik
Bizde abimle birlikte alırız hep onun kıyafetlerini. Benim zevkime çok güvenir erkek giyiminden anlıyorum :) bende isterim almak yönlendirmek. Ama diyorum ya ne gerek var felan derse :)
2 aylık bir tanışma aslında çok çok kötü değil ama yani ben o kadar kazansam illa ki marka giyerim iyisi olsun derim :) suan bişi demeye utanırım zaten ama ilerde inş yönlendiririm :)Yeni mi tanisiyorsunuz. Yeniyse acele etme tabi zamanla yonlendirirsin. Hem sevaba girersin
Oh işte istediğim cevap buydu :) demekki bayanın eline verebiliyorlar bu durumu :) ama gerçekten alışveriş yapmaktan hoşlanmıyor sanırım, biz bir keresinde çıkmıştık hemen sıkıldı üstün körü bakıyordu :)Önem vermiyor, alışveriş yapmaktan hoşlanmıyordur. Eşim de öyleydi. Evlenmeden önce beraber alışverişe çıktık ya da ben ona hediyeler aldim. Şimdi de giyim alışverişini yalnızca ben yaparım. Her sabah da giyeceklerini yatağın üstüne hazırlarım. Mis gibi oldu
2 aylık bir tanışma o yüzden giyinmek istemiyor mu hiç bilmiyorum. Vakti de olmadığını düşünüyorum aslında o yüzden mi önemsemiyor acabaGiyinmeyi bilmiyorsa zevksizdir, giyinmek istemiyorsa cimridir.
İkisi ayrı şeyler.
2 aylık bir tanışma o yüzden giyinmek istemiyor mu hiç bilmiyorum. Vakti de olmadığını düşünüyorum aslında o yüzden mi önemsemiyor acaba
Ilk sevgili döneminde esimde pek anlamıyordu ben ona kıyafetler aldım hediye hoşuna gitti...Öğretmeme müsade eder inş :)
Yok değildir elbet amacınız ve önceliğiniz varmış ondandır :) evet kesinlikle öyle :)Belki kıyafete verilen parayı gereksiz görüyordur, yediğime içtiğime, hobilerime (bilgisayar oyunları ve kitaplar) para yağdırırım ama kıyafete verirken parayı canım acır bu cimri olduğumu mu gösteriyormuş, bilemedim ki
Ha zevksizse para yağdırsa da berbat sonuçlar ortaya çıkabilir, magazine şöyle bir göz atmak yeterli olacaktır bunun için.
Bunu onu yonetiyor gibi yaparsan musade etmez ama cikinca avm ye falan aa askim su nasil guzelmis sana cok yakisir ustune de su cok guzel gider tarzinda yaklasir ve giyince de ne kadar yakisikli cool görünüyorsun bayildim sana falan dersen adam mest olur zatenYönlendirmeme müsade eder inş zira ben seviyorum erkek kombini yapmayı :)
Eğer giyinmeyi bilmiyorsa ve gerçekten alisveristen hoslanmiyorsa senin ele alman hoşuna gidecektir canım merak etme. Eşime bi pantolon bile denettiremiyorum ben, bedenini ezberledim mağazadan ezbere alıp geliyorum. Banyodan çıkınca bile ne giycem diye bana soruyorOh işte istediğim cevap buydu :) demekki bayanın eline verebiliyorlar bu durumu :) ama gerçekten alışveriş yapmaktan hoşlanmıyor sanırım, biz bir keresinde çıkmıştık hemen sıkıldı üstün körü bakıyordu :)
Sürekli aynı şeyler giymiyor aslında uyumsuz da değil ama gerçekten iyi kazanıyor ben mesela maviden felan alırım öyle olsa. Hoşuma gitmiyor acıkcasıSürekli aynı şeyleri mi giyiyor? Giydikleri mi güzel değil?
Giyinmek istemiyor derken hoş çıplak gezmiyor. Birşeyler giyiyor ama beğenmiyor musun?
Teşekkürler kesinlikle böyle yapacağım :)Ilk sevgili döneminde esimde pek anlamıyordu ben ona kıyafetler aldım hediye hoşuna gitti...
Evlendikten sonra yine bi dönem beraber aldık Şimdi tek başına aliyor ve bayağı güzel giyiniyor artık
Sende hediye olarak al bir kaç parça sonra belki yardımcı olmanı ister giyim konusuda
Sürekli aynı şeyler giymiyor aslında uyumsuz da değil ama gerçekten iyi kazanıyor ben mesela maviden felan alırım öyle olsa. Hoşuma gitmiyor acıkcası
Ya ne güzel fikirleriniz var teşekkür ederim :) tatlı dille böyle yapacağız sanırım :) inceden inceden işlemek lazım bu erkekleri :)Bunu onu yonetiyor gibi yaparsan musade etmez ama cikinca avm ye falan aa askim su nasil guzelmis sana cok yakisir ustune de su cok guzel gider tarzinda yaklasir ve giyince de ne kadar yakisikli cool görünüyorsun bayildim sana falan dersen adam mest olur zaten
Teşekkürler kesinlikle böyle yapacağım :)
Hayır yanlış anlamışsınız çok absürd şekilde giyinmiyor ama yine de hoşuma gitmiyor mesela tişört yerine gömlek giyebilir o anlamda söyledim.Çok kazanıyor diye Marka giyinmek zorunda değil uyumlu ,güzel ve temiz giyiniyorsa sorun yok.
Biz farklı anladık ,Sen çok farklı yere takmışsın kafanı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?