Bir erkek giyinmeyi bilmiyorsa

"İyi giyinme" kıstasınız nedir? Merak ettim.
İyi giyim denince, kafanızda oluşan resmi anlatır mısınız/Ya da adamın giyimini tarif eder misiniz?

Son düzenleme:
Bence sizin sevgiliniz rahat giyinmeyi seviyor, kafa da fahatsa spor kombin falan kasmıyordur. Merak ettim ne iş yapıyor? Çünkü bence mesleklere göre giyim tarzı oluyor insanların. Tarzını hiç beğenmiyorsanız arkadaşların dediği gibi şu sana yakışır, bu çok iyi durmuş üstünde vs. alıştırabilirsiniz. Bir de ilerde sizden fikir alacaktır.Şahsen ben eşime ne alsam ona bedeni falan uymaz hiç anlamam, artık almayı bıraktım ama o yine de alırken hep bana sorar.

"İyi giyinme" kıstasınız nedir? Merak ettim.
İyi giyim denince, kafanızda oluşan resmi anlatır mısınız?
Şöyle ki ben erkek olsam kız arkadaşımla görüşeceğim zaman şık bir pantolon gömlek giyerim. Yani lcw den alınmış düz koyu renk pamuklu tişört giymem mesela. Temizdi ama cok yenide değildi. Durumu olmasa gerçekten bir şey demem ama alabilecekken almaması acaba cimriliğinden mi diye aklıma geldi sormak istedim.

Elektrikçi kendisi. Evet gün içinde binalarda matkaplı falan uğraşıyor görüntülü konusuyoruz ozaman bişi demiyorum iş üstünde sonuçta. Ama bir görüştüğümüzde de biraz şıklık bekliyorum açıkçası

İşte bana da direk böyle düşündürdü o yüzden sormak istedim. :) demek ki böyle de olabiliyorlar

Giyinmeyi bilmiyor derken giydiği markaları mı beğenmediniz? Pazardan falan mı giyiniyor?
Şöyle ki ben erkek olsam kız arkadaşımla görüşeceğim zaman şık bir pantolon gömlek giyerim. Yani lcw den alınmış düz koyu renk pamuklu tişört giymem mesela. Temizdi ama cok yenide değildi. Durumu olmasa gerçekten bir şey demem ama alabilecekken almaması acaba cimriliğinden mi diye aklıma geldi sormak istedim.

Spor giyinmeyi seviyordur belkide. Temiz giyindikten sonra bırak istediği gibi giyinsin

O zaman rahat giyime alışmış bence. Sen şıklık bekliyorsan ilişki biraz daha ilerledikçe yavaş yavaş değiştir. Şu an biraz erken olabişir. Gömlek hediye almanı yanlış anşamaz bence.

O zaman rahat giyime alışmış bence. Sen şıklık bekliyorsan ilişki biraz daha ilerledikçe yavaş yavaş değiştir. Şu an biraz erken olabişir. Gömlek hediye almanı yanlış anşamaz bence.
Evet bende erken diye düşünüyorum. Yanlış anlamaz diyorsanız bir gömlek alayım o zaman ben çok teşekkür ederim yorum yaptığınız için :)

Benimde eşim çok ozenmez üstüne cimri değildir ama dışardan ne derler diye giyinmez rahattır ama dışarı gidiyosak o ayrı . Bende karışmam nasıl rahtasa öyle olsun oda bena karışmaz rahatız böyle.
Ama bazen annesi ablası yok şöyle giyin yok tıraş ol derler sinirleniyorum. Kim nasıl rahtsa öyle olsun bi mecburiyet hissetmesin kimse.

Aman ne olcak herif degil mi hepsi bir.
Ben nasil giyindigine bakmadim acikcası.evleniverdim gitti.
Sorarsan iyi de yaptim.
Hem üstune basina çok dikkat eden bi erkegi memnun edemezsin.herseyde mükemmelliyetci olur.donuna kadar ütü ister.hicbiseyi begenmez.

Demekki karışmak sinir bozucu olabiliyor teşekkür ederim :)

Çok çok dikkat etmesin elbet ama sonuçta kız arkadaşının yanına geliyor biraz özense :)) ama farklı ve haklı bir bakış açısı teşekkür ederim:)

Benim eşim her gorustugumuzde mavi kot giyerdi Iş dışında.. Bende başka kotu yok sanırdim evlendik meğer 3-4 tane mavi kot pantolonu varmış Beraber alışveriş yaptık ettik Farklı renkleri zorla aldırdım falan şimdi hiç mavileri giymiyor.. Benim zevkim yabancı geldi.. Kazak aldım bunlar çok değişik dedi bi kere giy dedim.. Çıkarım çekmiş şimdi çok üzülüyor kazak çekti diye Ama cimrilik meselesi çok ayrı.. Onua bu şekilde emin olamazsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…