- 12 Ekim 2017
- 5.270
- 17.390
- 248
- Konu Sahibi Usaklibirkiz
-
Teşekkürler öyle yapacağım :)Siz ona nasıl giyinmesini istiyorsanız ona göre hediyeler alın
Sonrasında alışacak bu giyime
2 aylık ilişkimiz var aslıdna hediye almayı düşündüm çünkü bana hiç hesap ödetmiyor belki bir hediye alıp içimi rahatlatırım dedim ama bu seferde hediye gömlek alsam yanlış anlar mı diye düşündüm hani beğenmiyorsun beni diye düşünür mü dedimbenim eşimde öyledir hiç kıyafetten falan anlamaz alışveriş yapmayıda sevmez ben alırım ona öyle giyinir.
sizde hediye etmeyi düşünmezmisiniz ne kadar yakınsınız bilmiyorum ama
Bi gomlek hediye al ve senin boynun uzun oldugu icin gömleğin sana cok yakisacagini dusundum de ve giydigi gun de hic yanilmamisim harika gorunuyorsun de. Bak bakalim o adam bi daha t shirte el uzatiyo mu :) yatarken bile gomlek giyer valla :)))Hayır yanlış anlamışsınız çok absürd şekilde giyinmiyor ama yine de hoşuma gitmiyor mesela tişört yerine gömlek giyebilir o anlamda söyledim.
Belki durumu yoktur diyen olur diye öyle söyledim. Yani kıyafetin alasını alacakken bu şekilde giyiniyorsa cimrimidir anlamında.Kaç tl kazanıyor o kadar çok söyledin ki merak ettim
Geçen ünlü bi markada yırtık desenli bi erkek kazağı 220 tlydi
Ben 150tl ile süper erkak kombini yaparım mesela önemli olan para değil zevk:)
Çok teşekkür ederim. Bende öyle yapacağım erkekler geneli böyle demek ki. Bende kafama takiyordum demek ki düzelebilir bir durum :)Eğer giyinmeyi bilmiyorsa ve gerçekten alisveristen hoslanmiyorsa senin ele alman hoşuna gidecektir canım merak etme. Eşime bi pantolon bile denettiremiyorum ben, bedenini ezberledim mağazadan ezbere alıp geliyorum. Banyodan çıkınca bile ne giycem diye bana soruyoretraftan da begenildikce hoşuna gidiyor daha çok bana bırakıyor. Merak etme yani bu cimrilikten falan değil. Halledersin yavaş yavas. Kombin yap hediye al, bak bunları bir arada çok begendim falan de yavaş yavaş alıştır
Valla fikirler Harika çok teşekkürler biz bayanlar ne fenayız yaaa :))(Bi gomlek hediye al ve senin boynun uzun oldugu icin gömleğin sana cok yakisacagini dusundum de ve giydigi gun de hic yanilmamisim harika gorunuyorsun de. Bak bakalim o adam bi daha t shirte el uzatiyo mu :) yatarken bile gomlek giyer valla :)))
Yok sanmam.Belki durumu yoktur diyen olur diye öyle söyledim. Yani kıyafetin alasını alacakken bu şekilde giyiniyorsa cimrimidir anlamında.
Fikirleriniz için teşekkür ederm. İleriye dönük düşünüp para biriktirdiğini biliyorum. Birde eve yardımcı oluyor sanırım. Mesela telefon aldı baya iyisini sanırım cimri olsa alamaz. Bende en iyisi bir gömlek alıp deneme yapayım :)Yok sanmam.
Başka giderleri vardır. Faturalardı kartlardı derken giyimi kısıyor olabilir. Ya da işte dediğim gibi giyim zevki yoktur.
Mesela gömlek hediye et "vitrinde gördüğüm an sana çok yakışacağını düşündüm" de. Beni beğenmiyor diye düşünürse zaten ilişkini gözden geçir derim o düşünce yapısındaysa:)
Teşekkür ederim. Belki de öyledir haklısınız :)Zevki öyledir belki.
Bilmiyorum ki belki sizin beğenmediğiniz şeyleri başka hatun görse bayılır.
Ha yırtık sökük eski falansa ve yenisini almıyorsa o zaman cimri olabilir.
Giyinmeyi bilmiyordurarkadaşlar bir erkek kazancı iyi olduğu halde giyinmeyi bilmiyorsa bu cimri olduğunu mu gösterir ?
Oyy ne güzel ya bizde öyle oluruz inş. Bizde suan abimle gider alırız oda benim fikrimi mutlaka alır bende kombin yapmayı çok severim erkek giyiminde:)Giyinmeyi bilmiyordur
Eşim de öyleydi sevgiliyken alışverişe beraber çıkardık bi kaç kez benim beğendiklerimi aldık onunda çok hoşuna gitti 5 senelik evliyiz o zamandan beri beraber alış veriş yaparız eğer netten alıcaksa yine bana gösterir öyle alır sağolsun :)
Amiin inşallah Allah gönlünüze göre versin inşallahOyy ne güzel ya bizde öyle oluruz inş. Bizde suan abimle gider alırız oda benim fikrimi mutlaka alır bende kombin yapmayı çok severim erkek giyiminde:)
Canim benimde bir tanıdığım var durumları çok çok iyidir ama yeni bir şey alıp da giymez o eskiyecekte anca öyle yani demem o ki cimrilikten öyle yaşamaya alışmış yenilikçi bir insan değil ...halbuki durumu var alabilir ama almıyor ...sizin durumda öyle olabilir belki...arkadaşlar bir erkek kazancı iyi olduğu halde giyinmeyi bilmiyorsa bu cimri olduğunu mu gösterir ?
Belki kıyafete verilen parayı gereksiz görüyordur, yediğime içtiğime, hobilerime (bilgisayar oyunları ve kitaplar) para yağdırırım ama kıyafete verirken parayı canım acır bu cimri olduğumu mu gösteriyormuş, bilemedim ki
Ha zevksizse para yağdırsa da berbat sonuçlar ortaya çıkabilir, magazine şöyle bir göz atmak yeterli olacaktır bunun için.
Ben değiştirdim :)İlerde evlendiğimizde tarzını değiştirebilirmiyim acaba :)
İnş bende değiştirebilirim :)Ben değiştirdim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?