Bir erkek giyinmeyi bilmiyorsa

benim eşimde öyledir hiç kıyafetten falan anlamaz alışveriş yapmayıda sevmez ben alırım ona öyle giyinir.
sizde hediye etmeyi düşünmezmisiniz ne kadar yakınsınız bilmiyorum ama
2 aylık ilişkimiz var aslıdna hediye almayı düşündüm çünkü bana hiç hesap ödetmiyor belki bir hediye alıp içimi rahatlatırım dedim ama bu seferde hediye gömlek alsam yanlış anlar mı diye düşündüm hani beğenmiyorsun beni diye düşünür mü dedim

Kaç tl kazanıyor o kadar çok söyledin ki merak ettim
Geçen ünlü bi markada yırtık desenli bi erkek kazağı 220 tlydi
Ben 150tl ile süper erkak kombini yaparım mesela önemli olan para değil zevk:)

Hayır yanlış anlamışsınız çok absürd şekilde giyinmiyor ama yine de hoşuma gitmiyor mesela tişört yerine gömlek giyebilir o anlamda söyledim.
Bi gomlek hediye al ve senin boynun uzun oldugu icin gömleğin sana cok yakisacagini dusundum de ve giydigi gun de hic yanilmamisim harika gorunuyorsun de. Bak bakalim o adam bi daha t shirte el uzatiyo mu :) yatarken bile gomlek giyer valla :)))

Kaç tl kazanıyor o kadar çok söyledin ki merak ettim
Geçen ünlü bi markada yırtık desenli bi erkek kazağı 220 tlydi
Ben 150tl ile süper erkak kombini yaparım mesela önemli olan para değil zevk:)
Belki durumu yoktur diyen olur diye öyle söyledim. Yani kıyafetin alasını alacakken bu şekilde giyiniyorsa cimrimidir anlamında.

Çok teşekkür ederim. Bende öyle yapacağım erkekler geneli böyle demek ki. Bende kafama takiyordum demek ki düzelebilir bir durum :)

Valla fikirler Harika çok teşekkürler biz bayanlar ne fenayız yaaa :))(

Belki durumu yoktur diyen olur diye öyle söyledim. Yani kıyafetin alasını alacakken bu şekilde giyiniyorsa cimrimidir anlamında.
Yok sanmam.
Başka giderleri vardır. Faturalardı kartlardı derken giyimi kısıyor olabilir. Ya da işte dediğim gibi giyim zevki yoktur.
Mesela gömlek hediye et "vitrinde gördüğüm an sana çok yakışacağını düşündüm" de. Beni beğenmiyor diye düşünürse zaten ilişkini gözden geçir derim o düşünce yapısındaysa:)

Zevki öyledir belki.
Bilmiyorum ki belki sizin beğenmediğiniz şeyleri başka hatun görse bayılır.
Ha yırtık sökük eski falansa ve yenisini almıyorsa o zaman cimri olabilir.

Fikirleriniz için teşekkür ederm. İleriye dönük düşünüp para biriktirdiğini biliyorum. Birde eve yardımcı oluyor sanırım. Mesela telefon aldı baya iyisini sanırım cimri olsa alamaz. Bende en iyisi bir gömlek alıp deneme yapayım :)

arkadaşlar bir erkek kazancı iyi olduğu halde giyinmeyi bilmiyorsa bu cimri olduğunu mu gösterir ?
Giyinmeyi bilmiyordur
Eşim de öyleydi sevgiliyken alışverişe beraber çıkardık bi kaç kez benim beğendiklerimi aldık onunda çok hoşuna gitti 5 senelik evliyiz o zamandan beri beraber alış veriş yaparız eğer netten alıcaksa yine bana gösterir öyle alır sağolsun :)

Oyy ne güzel ya bizde öyle oluruz inş. Bizde suan abimle gider alırız oda benim fikrimi mutlaka alır bende kombin yapmayı çok severim erkek giyiminde:)

Siz bence giyime degil markaya takilmissiniz bir kac mesajinizdan bunu anladim. Bu kadar kazansam marka giyerim, ordan giyinirim burdan giyinirim demissiniz :)

Onemli olan marka giyinmek degil cunku her marka kalitelidir diye bir kural yok. Hele bazi markalarin sadece adlarina o paralari veriyoruz.

Sahsen benim icin onemli olan temiz giyinilmesi. Bence cok takmayin nasil istiyorsa oyle giyinsin kendini demek ki boyle rahat hisediyor. Zevkler tartisilmaz

Eger cok uyumsuzsa giydikleri, zamanla yardimci olabilirsiniz. Diger arkadaslarin dedigi gibi magazaya gider dersiniz bak su sana yakisir vs. Giyim her turlu duzeltilebilir

arkadaşlar bir erkek kazancı iyi olduğu halde giyinmeyi bilmiyorsa bu cimri olduğunu mu gösterir ?
Canim benimde bir tanıdığım var durumları çok çok iyidir ama yeni bir şey alıp da giymez o eskiyecekte anca öyle yani demem o ki cimrilikten öyle yaşamaya alışmış yenilikçi bir insan değil ...halbuki durumu var alabilir ama almıyor ...sizin durumda öyle olabilir belki...

demoma laf yok HAHAHAH ay iğrençleştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…