arkdaşlar ortayolu yok mu bunun nasıl çözeriz çözebilirmiyiz beni sevse gerçekten bu kdar kolay kestirip atabilir mi
benim nişanlımda polis
öyle mi canım allah tamamına erdirsin insallah
adam senin ona döneceğini biliyo, ben de öyle hissediyorum
bu yaşımdan sonra aşktan önemli şeyler var artık benm hayatımdaben kolay sevemem kolay güvenemem şimdi tekrar sil baştan Allah ım sabır verrrr
kafa yapımız aynı, aşktan ölen görülmemiş neticede, 15-16 yaşında öyle sanılıyoda 20'li yaşlarda böyle düşünülüyosa tuhaf derim
dönemem canm ben mümkün değil.o beni çok kırdı o dönsün eğer gerçkten sevdiyse döner....
Daha rahat ezebilmek ve sizi kendisine bağımlı hale koymak için getirmek için...
bu yaşımdan sonra aşktan önemli şeyler var artık benm hayatımda
saygı, merhamet gibi. dostluk gibi... 3 s ararıım evliliğimde: saygı, sevgi, seks gibi
aşk en son sıralamada... bana böyle davranacak hala aşk diyeceğim öyle mi?
siz kararınızı vermişsiniz bence
aynen... her şey geçiyor, unutulur ne var ki?
altı üstü saygı duymayan bi erkek
ailen ne der bu duruma, ben çalışmasam babam beni sıkı bi döver heralde dünya para döktü okula
ailem bilmiyo daha canım duysa onlarda hayatta kabul etmez ..
sizlerle konuşmak iyi geldi bana sanırım bitti bu iş hayırlsı böyleymiş demek.ama çok kızgınım ona dönmesinide istiyorum .amannn oluruna bırakmak en güzeli heralde
çok acımasızız yav
benim de 4 s kuralım var saygı, sevgi, sadakat ve sorumluluk, seksi de katıyımda 5 olsun
dikkat edilirse aşk yok sıralamada
acımasız olan hayat
saygılı olan sadıkta olur düşüncesiyle yazmamış olabilirim :)
bu kriterlerime uyan erkek sevilmezde napılır
senin paran benim param olmaz diyo sen önce evleniceğin adama güvenmelisn güvenmediğin için çalışmak istiyosun diyo
hayat senin, ben yarım saat sonra bilgisayarımı kapatıp eve geçicem, bizlik bişey yok yani, ama dilerim kendin için doğru kararı verirsin
saol canım.hepimiz için hayırlısı neyse o olsun.sanada mutluluklar dilerim....
bal dök yala valla
Allahtan senin için bir prens diliyorum :)
Ben okumuşum,kazanmışım,çalışmaya başlamışım.14 yaşından beri bir mesleğim olsun diye uğraşmışım.
Adamın biri gelecek çalışma diyecek,ben de bunu kabul edeceğim.
Sonra aynı adamın biri sen evleneceğin adama güvenmediğinden çalışmak istiyorsun diyecek.
Evet güvenmiyorum kardeşim kendimden başka kimseye.
Bu sitede neler okuyoruz hergün.
Nasıl güvenerek başlıyorlar herşeye ve sonu nasıl hüsran oluyor.
Tamam belki sizin ki böyle olmayacak ama bunu kimse bilemez değil mi?
Siz ilerde çocuğunuz olunca çalışıp çalışmayacağınıza karar verirsiniz.
Şimdiden bu müdahale yanlış geldi bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?