bir erkek ilerde evleniceği bayanın neden çalışmasını istemez

arkdaşlar ortayolu yok mu bunun nasıl çözeriz çözebilirmiyiz beni sevse gerçekten bu kdar kolay kestirip atabilir mi

ben kolay sevemem kolay güvenemem şimdi tekrar sil baştan Allah ım sabır verrrr
bu yaşımdan sonra aşktan önemli şeyler var artık benm hayatımda

saygı, merhamet gibi. dostluk gibi... 3 s ararıım evliliğimde: saygı, sevgi, seks gibi

aşk en son sıralamada... bana böyle davranacak hala aşk diyeceğim öyle mi?

siz kararınızı vermişsiniz bence
kafa yapımız aynı, aşktan ölen görülmemiş neticede, 15-16 yaşında öyle sanılıyoda 20'li yaşlarda böyle düşünülüyosa tuhaf derim

aynen... her şey geçiyor, unutulur ne var ki?

altı üstü saygı duymayan bi erkek

çok acımasızız yav
benim de 4 s kuralım var saygı, sevgi, sadakat ve sorumluluk, seksi de katıyımda 5 olsun
dikkat edilirse aşk yok sıralamada

ailen ne der bu duruma, ben çalışmasam babam beni sıkı bi döver heralde dünya para döktü okula

ailem bilmiyo daha canım duysa onlarda hayatta kabul etmez ..

sizlerle konuşmak iyi geldi bana sanırım bitti bu iş hayırlsı böyleymiş demek.ama çok kızgınım ona dönmesinide istiyorum .amannn oluruna bırakmak en güzeli heralde

hayat senin, ben yarım saat sonra bilgisayarımı kapatıp eve geçicem, bizlik bişey yok yani, ama dilerim kendin için doğru kararı verirsin

çok acımasızız yav
benim de 4 s kuralım var saygı, sevgi, sadakat ve sorumluluk, seksi de katıyımda 5 olsun
dikkat edilirse aşk yok sıralamada

acımasız olan hayat

saygılı olan sadıkta olur düşüncesiyle yazmamış olabilirim :)

bu kriterlerime uyan erkek sevilmezde napılır

senin paran benim param olmaz diyo sen önce evleniceğin adama güvenmelisn güvenmediğin için çalışmak istiyosun diyo

Ben okumuşum,kazanmışım,çalışmaya başlamışım.14 yaşından beri bir mesleğim olsun diye uğraşmışım.
Adamın biri gelecek çalışma diyecek,ben de bunu kabul edeceğim.
Sonra aynı adamın biri sen evleneceğin adama güvenmediğinden çalışmak istiyorsun diyecek.
Evet güvenmiyorum kardeşim kendimden başka kimseye.
Bu sitede neler okuyoruz hergün.
Nasıl güvenerek başlıyorlar herşeye ve sonu nasıl hüsran oluyor.
Tamam belki sizin ki böyle olmayacak ama bunu kimse bilemez değil mi?
Siz ilerde çocuğunuz olunca çalışıp çalışmayacağınıza karar verirsiniz.
Şimdiden bu müdahale yanlış geldi bana.

Oturun bir düşünün.
Eşiniz çok hayırlı bir adam çıktı,sizi el üstünde tutuyor,herşey süper vs. vs.
Allahım korusun ola ki vefat etti.
Kime muhtaç olacaksınız?
Erkek arkadaşınız bu konuda ne düşünüyor?

Özel sektörde çalışsanız çok yorucu bir işiniz olsa akşam eve 9 da filan gelseniz belki bir bahanesi olabilirdi ama siz zaten kpssye hazırlanıyormuşsunuz sonuçta devlet işe giriş çıkış saatleriniz, çalıştığınız kurum, tatillerin belli oalcak.Bebek için bile 2 sene ücretsiz izin alabilirsin yani pek iyi niyetli söylenmiş gibi gelmedi bana. Şu an ben de Kpssye hazırlanıyorum A grubu için ama afederdiniz bir tarafım yırtılıyor bu kadar çabayı 2-3 yıl çalışmak sonra kendini bilmezin teki istiyor diye istifa etmek için harcamıyorum. Bir kadın çalışmaya ya da çalışmamaya da kendisi karar vermeli bence.

Son düzenleme:

haklısın canım.bende aynen kensine söyledim güven meselesi değil.hayat bu ne getirip ne götüreceği bilinmez güveneme bağlama dedim.ama nuh diyo peygamber demiyo.
bende sinirlendim.zorlamayalım o zman bittisin dedim teli yüzüne kapattım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…