bi arkdaşın dedği gibi çalışmadan atanmadan seninle evlenmem diyenide var.en yakın arkdaşımın ilişkisi de öyle bitti kız atanamadı çocuk atandı atandığı yerdende çalışan birini buldu 3 yıllık ilişkiyi sildi attı böyleside var..
ortayolu nedir bunun arkdaşlar ben onu kaybetmek istemiyorum...onun işi çok ağır gerçekten öyle anlamsız kıskançlıkları yoktur .güven sorunumuzda yok yani
5 ay peşimde koştu hiçyüz vermedim o zorla hayatıma girdi kendisine aşık etti ben daha önce hiç böyle şeyler hissetmemiştim.hep hayalim ilk hayatıma giren ilk heyecanlarımı deneyimlerimi yaşadığım insanla evlenmekti sanırım nasip olmayacak.herşeyin hayırlsı tabi ama biz çok iyi anlaşıyoduk değer veriyo sahipleniyo bigün olsun kırmadı incitmedi.ailesiyle tanıştırdı.ailem biliyo ama gel gelelim bu iş konusu bizi ayırdı(
ben onu çok seviyorum yaa ilk defa birine seni seivyorum dedim benn
kimse hayaınıza zorla giremez
herkes ilkiyle evlenmiyor. bana göre de evlenilmesin zaten şu ilklerle
zaman geçiyor, değişiyoruz. değiştkçe aşkta, kriterlrerde değişiyor
onun için ilk aşkım,ilk öpücüğüm düşüncesini bi kenara bırakın. başkasınıda öper, onu da severrsiniz
çok mu erkeksi düşündüm neeşimdi millet beni şey bi kız sanacak iyi mi
kimse vazgeçilmez değildir bana göre
kendinize sahip aramayın... bende zamanında ilk defa birine seviyorum demştim
sonra bilin bakalım ne oldu?
başkasını da sevdim
aşk kalır,suretler gider
kimse hayaınıza zorla giremez
herkes ilkiyle evlenmiyor. bana göre de evlenilmesin zaten şu ilklerle
zaman geçiyor, değişiyoruz. değiştkçe aşkta, kriterlrerde değişiyor
onun için ilk aşkım,ilk öpücüğüm düşüncesini bi kenara bırakın. başkasınıda öper, onu da severrsiniz
çok mu erkeksi düşündüm neeşimdi millet beni şey bi kız sanacak iyi mi
kimse vazgeçilmez değildir bana göre
kendinize sahip aramayın... bende zamanında ilk defa birine seviyorum demştim
sonra bilin bakalım ne oldu?
başkasını da sevdim
aşk kalır,suretler gider
ben kolay sevemem kolay güvenemem şimdi tekrar sil baştan Allah ım sabır verrrr
başta yazdığım noktaya gelicem yine, bi erkeğin bana çalış ya da evde otur çocuk bak demesine göre hayat şekillendirmem ben, ben çalışmak istiyorum bunu bilipte benimle olmak isteyen ona göre konum alır hayatımda, yoksa el sıkışır ayrılırız, hayatı bilinmeyenli denklemlere çevirmenin anlamı yok, sen çalışmak istiyo musun bunun cevabını ver, sanki aslında bende çocuğuma bakmak istiyorum dicek gibi bi havan var ki bu da bir tercihtir, ama net ol
Canım allahım yardımcın olsun. Benim nişanlımda benim çalışamayacağımı söylerdi hep ve bu yüzden çok tartıştık bizde ama kopamadık birbirimizden. Gel görki zaman geçtikçe evlenincede çalışırsın dedi :) yani zamanla olgunlaştıkça kararları ve önemlisi ısrarları değişti. Hakkında hayırlısını dile mutlu olman dileğiyle...
1-Sana güvenmiyor olabilir. Birbirine güvenmeyen insanların evliliğinden mutlu olabileceklerini zannetmiyorum.
2-Senin ekonomik özgürlüğün olmasını istemiyor olabilir. Bu durumda herşey için onun ağzının içine bakmak zorunda kalırsın hele çocuk olduktan sonra iyice resmen kölesi haline gelebilirsin bu zihniyette bir insanın. Benim param ne istersem onu yaparım tarzı durumlar olabilir.
3- Ailesi tutucudur onları memnun etmek için bunu istiyor olabilir ailesinin sözünden çıkmayan adamla da mutlu olabileceğini sanmam.
Ayrıca çalışınca neden birbirinizi göremeyesiniz gece vardiyası çalışanlar dışında genelde hemen herkesin çalışma saatleri aynıdır.
Kızlar neden bu kadar büyütüyosunuz bu olayı?Kıskanıyo belliki seni.İşin ne?
teşekkür ederim canım allah tamamına erdirsin inşllah .ama o beni sevmiyo en ufak bi tartışmamazsa bitirdi baksana
senin paran benim param olmaz diyo sen önce evleniceğin adama güvenmelisn güvenmediğin için çalışmak istiyosun diyo
özel harekatçı canım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?