Bir erkek karisina baska erkegin fotosunu gönderimi

Umit altun

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2018
5
4
1
42
Slm arkadaşlar eşim bana elamanın fotolarını gönderdi sonra başka erkekleri övdü son olarakta beni darp etti hamileyken annemin evine geldim şimdide 2 aydır sesi çıkmıyor mahkemeyi bekliyorum bakalım neler olacak

Yani kocanız eşcinsel olabilir mi? Bunu mu düşünüyorsunuz?
Darp hiçbir durumda kabul edilemez, değil ki hamileyken edilsin!
Dik durmuşsunuz, dava açmışsınız tebrik ederim. Umarım güzel sonuçlanır her şey.

Yani kocanız eşcinsel olabilir mi? Bunu mu düşünüyorsunuz?
Darp hiçbir durumda kabul edilemez, değil ki hamileyken edilsin!
Dik durmuşsunuz, dava açmışsınız tebrik ederim. Umarım güzel sonuçlanır her şey.
Bilmiyorum 10 ay oldu evleneli eşcinsel bir erkek karısını kiskanmazmi daha önce hiç böyle şey duymadım eşim 49 yaşında 3 çocuğu var iki ayrı kadından tabi bunlarida ben sonradan öğrendim bana sürekli calisip para getireceksin kocana vereceksin diyordu yazıyordu msjlarda allah bana ağır bir ımtehan verdi

Tez zamanda kurtulmuşsunuz desenize 👏

Siz kaç yaşındasınız. Nasıl tanıştınız.allah kolaylık versin.size eş olamamış ama inşallah baba olmayı becerir.diğer çocuklarına bakıyor mu

Slm arkadaşlar eşim bana elamanın fotolarını gönderdi sonra başka erkekleri övdü son olarakta beni darp etti hamileyken annemin evine geldim şimdide 2 aydır sesi çıkmıyor mahkemeyi bekliyorum bakalım neler olacak
Eşiniz farkli bir iliski istiyor olabilir..cuckold tarzi yani boynuzlanmak..

Gönderme amacına bağlı durup dururken göndermez sizin şüphe ettiğiniz şey ne cinsel tercihi mi yoksa sizi başka erkeklere yönlendirmesi mi?? Ki ikisi de çirkin. Dayak zaten boşanmak için başlı başına bir neden

Back
X