Bir erkek karısına neden sırtını döner ek uyur

hepten ayrı yatıyorsunuz öyle mi?

sen takilma oyle seylere .allah baska dert vermesin canim .alisirsin zamanla.sende guzel soz soyleme sende sarilma olsun bitsin .kisasa kisas anlicagin

Sırtını dönüp eski kız arkadaşıyla mesajlaşmıyosa çokta şaapma
Yok o kadar yakın değil ler o da evli çünkü kıskanç değilim ama yalnızım gün boyu kizimla beraberm sikiliyorum yoruluyorum benle konuşmasını sarılmasını istiyorum rahatlatiyo iyi geliyor ama onun bu kadar uzak durması zoruma gidiyor

Çok üstünkörü anlatmış gibisiniz sanki.sadece aynı yatakta sarılmaksa mesele bende sevmem vıcık vıcık. Bazıları öyledir bu kadarcık seyi sorun yapmamak lazım.

nasi yani eski sevgilisiyle o kadar yakin degiller derken yani normal yakinlarmi ?ve siz kiskanc degilim diyosunyz bravo!

Bi çözebils em bi okuyabilen aklını kalbini ama dediğimiz gibi duygularını hiç dışarı yansıtmaz bu yüzden cozemiyorum

Eşimin benden ayrı yatmasi. Ne yapcam cinselliği eşimin bana sımsıkı sarılması herşeye bedelll

Ne bileyim arkadaşım ne yapacaksın cinselliği.. evli çiftler ne yaparsa sende onu yaparsın diye herhalde. Üstteki mesajda sana ait. O sebeple sordum sana mesele sarılmaması mı yoksa cinsel anlamda ilgisiz olması mı diye.. İkisi farklı kapılara çıkıyor çünkü.

Bende hayatta sarmas dolas uyuyamam.esimde oyle.ama uyumadan once yataga ilk girdigimizde birbirimize sarilir oper koklariz sora sirt sirta uyuruz.altinda bisey arama.oyle raht uykuya daliyodur.ayrica cok rahtsizsan kibar bi dille ona ne istedigini soyle.

eşinizle bence ciddi bir konuşma yapmanız gerekiyor. yatağı ayırması hiç hoş değil.

Dünya bazen ters...
Bende eşin gibiyim.çok fazla sarilmak koklaşmak içimden gelmiyor.sevmiyorum o cıvıklığı.
Sıkılıyorum.Eşimde tam tersi her zaman
Onunla sarmaş dolaş olmami aşnafişne olmami ister.bir ara günde iki saate yakin beraber koltuğa uzanip sevgililer gibi zaman geçiriyorduk.
Off cok bunaliyordum.

Eşim sarılması opmeyi çok sever 24 yasında ki kız kardeşini nasıl sever öper kucaklaşır beraber uyur gormeden duramaz ama bana gelince tik yok bi halimi hatrini barı sor Allahdan kıskanç değilim. Offff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…