- 6 Temmuz 2015
- 211
- 75
- 13
Hmm.. niye o yaştaki kiz kardeşle sarmaşdolaş uyuyor?Eşim sarılması opmeyi çok sever 24 yasında ki kız kardeşini nasıl sever öper kucaklaşır beraber uyur gormeden duramaz ama bana gelince tik yok bi halimi hatrini barı sor Allahdan kıskanç değilim. Offff
Sana karisi gibi davranmiyor. Ailenle iliskilerine ki gurbetteyim diyorsun tek iliskin telefonmus , ona bile karisiyor. Sende onun annesiyle iyi geciniyorsun boyle kabulleniyorsun. Iste sorun da tam burda . Bir sorun yokmus gibi yasamaya devam ediyorsun. Sen boyle kabullendigin icin adam seni takmiyor. Kendi haklarini kendin savunmazsan herkes ezer gecer. Biraz mantik Allah askina biraz ya.Bende öyle yapmaya çalışıyor um ama çok zoruma gidiyor gurbetteyim 2 yıldır memleketini sadece 3 gün gordum. Annemle telefonda biraz uzun konuş şam hemen başlar söylenmeye ama kendisi her gün amnesigildeyiz bende böyle kabullendim kaynanam la iyi geçinmeye bakıyorum işte zor olsafa kabullendim ama insanın içine koyuyo ya...
O konu sahibi sen değilsin neden böyle bir cevap verdin yoksa oda senmisinYok o kadar yakın değil ler o da evli çünkü kıskanç değilim ama yalnızım gün boyu kizimla beraberm sikiliyorum yoruluyorum benle konuşmasını sarılmasını istiyorum rahatlatiyo iyi geliyor ama onun bu kadar uzak durması zoruma gidiyor
Eşim sarılması opmeyi çok sever 24 yasında ki kız kardeşini nasıl sever öper kucaklaşır beraber uyur gormeden duramaz ama bana gelince tik yok bi halimi hatrini barı sor Allahdan kıskanç değilim. Offff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?