Bir erkek karısına neden sırtını döner ek uyur

Ben once esini duygularini dışa çıkarmayan biri diye düşündüm yazdiklarni okudum..seni üzmek asla istemem ama esin seni sevmiyor bence.

Üzücü ve citti bir sorun altinda cok seyler var bence insan artik kotu seylerde düsunmekten bıkıyo vallahi bu adama nedernilrki simdi baya uzak ve yokmus gibi olmus size karsi allah yarsimciniz olsun

Ben de biriyle yuZyuze uyuyamiyorum.
Arada sarilirim sonra donerim kicimi.
Su siralar bebegim bi yanimda kocam bi yanimda oldugu icin cok zorlaniyorum uyumaya

Eşim sarılması opmeyi çok sever 24 yasında ki kız kardeşini nasıl sever öper kucaklaşır beraber uyur gormeden duramaz ama bana gelince tik yok bi halimi hatrini barı sor Allahdan kıskanç değilim. Offff
Hmm.. niye o yaştaki kiz kardeşle sarmaşdolaş uyuyor?
Bence hiç uygun değil, ve elbette kiskaniyorsun ve imreniyorsun.
Biraz diş göstert ,sensin onun eşi sana öyle davranmasi gerektiğini söyle.
Kisa kisa antreman yaparak alıştır.
Sokul yapış hemen pes etme.az az.
O koltuktami yatiyor sende çoçuğu al öbür koltukda yat.
Bence o daha sana alişamamış.

Benimki de sarılarak uyuyamıyor, ille ayaklarını yataktan sarkıtacak. Ama ben sarılınca anında uyuyabiliyor.

Sizin ilişkinizi bilemem de bende sırtını dönüp uyurum. Sarılarak uyuyamam.hatta kizimla uyudugumda bile sirtimi donerim kizim sarilir .eşim bana odunsun der. Ama böyle uyumam onlari sevmiyorum anlamına gelmiyor.

Sizin altta yatan başka problemleriniz var. Ve o problemler cozulemedigi için senin gözüne uyuma pozisyonlari batmış. Geçer umarım. Allah yardımcınız olsun.

(Diğer yorumlarını okumadım. Başlığa göre cevap yazmıştım.)

Sana karisi gibi davranmiyor. Ailenle iliskilerine ki gurbetteyim diyorsun tek iliskin telefonmus , ona bile karisiyor. Sende onun annesiyle iyi geciniyorsun boyle kabulleniyorsun. Iste sorun da tam burda . Bir sorun yokmus gibi yasamaya devam ediyorsun. Sen boyle kabullendigin icin adam seni takmiyor. Kendi haklarini kendin savunmazsan herkes ezer gecer. Biraz mantik Allah askina biraz ya.

O konu sahibi sen değilsin neden böyle bir cevap verdin yoksa oda senmisin

Herkes sarılarak yatmayı sevmez öyle. Bunun oduklukla ilgisi yok. Bana da fenalık gelir, nefesini suratımda hisset, nefesini duy, pff. Kendi halimde ferah ferah yatmak varken biriyle yapış yapış uyuyamam.

Bari uyurken rahat bırakın şu adamları ya.

bnde oyle uyurum ama iliski konusunda da uzak kaliyorsa bir sorun vardir

Kimi tek başına uyuyomuş gibi uyumayı seviyor işte ama biri öyle diğeri öbür türlü olunca zor.. Allah yardım etsin eşinizi seviyor sizi de sevdiğine inanıyorsanız kabullenin kabullenmediğiniz sürece mutsuz olursunuz..

Bizde sırt sırta uyuruz, yatak sohbeti okur bi 15 20 dk, sonra iyi geceler der döneriz, diğer sıkıntıları bilemem ama nasıl rahata öyle uyusun

Eşim sarılması opmeyi çok sever 24 yasında ki kız kardeşini nasıl sever öper kucaklaşır beraber uyur gormeden duramaz ama bana gelince tik yok bi halimi hatrini barı sor Allahdan kıskanç değilim. Offff

kiz kardes gelmis 24 yasina neden onunla sarmas dolas uyuyor bu adam?
bunun kiskanclikla alakasi yok,benimde 26 yasinda erkek kardesim var valla gun icinde sariliz sakalasiriz filan ama sarilip uyudugumu hayal edemiyorum.bidefa mahremiyete aykiri.
surat yapsan tavir yapsan onemsemez mi ? dislerini goster bence ne bu ya 2 yildir koltukta yatmak.
tamam bebegin huysuzlandigi geceler bende esimi baska odaya yolluyorum o bari rahat uyusun ise gidecek diye ama oglumun oksurugu burun tikanikligi filan yoksa ucumuz yatiyoruz biz.

24 yaşında kızkqrdeşle uyunur mu ya
Bilmiyorum bence çok tuhaf altından bişey bile çıkabilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…