Benim kocamda önce sarılır bi süre öyle durur sonra öper ve sırtını dönüp uyur şimdiye kadar hiç sarılarak uyumadık ikimizde öyle uyuyamıyoruz sırtımızı dönüyoruzEśim en baßından beri bana sırtını döner yatar neymiş o taraf daha rahatmış yer değiş tiririz gene aynı çoğu zaman koltukta uyur. Bir erkek neden kadınına sarılmaz neden yanında yatmaz, güya erkek istekli olur kadına bi sarılır koklar ilişkiye teşvik eder nerdeeee adam yanıma bile ugramiyor....
Cok uzuldum simdi isteÖyle çok zor ya bi gurbette olmak bide kocam annesine bacisına sarılıp öpüp dertles i p, benle ilgilenmiyor ya çok koyuyor....
benim eşimdi cogu zaman öyle uyur butun gun sarmaş dolaş gezmeyeceyiz yaaEśim en baßından beri bana sırtını döner yatar neymiş o taraf daha rahatmış yer değiş tiririz gene aynı çoğu zaman koltukta uyur. Bir erkek neden kadınına sarılmaz neden yanında yatmaz, güya erkek istekli olur kadına bi sarılır koklar ilişkiye teşvik eder nerdeeee adam yanıma bile ugramiyor....
Off bi dur der çekil der masaj yap der yada hiç umursamaz offlayip biraz daha çekilir denemed degil
BilemedimBen 20 o 30 tam 10 yaş var aramızda
kaç yıllık evlisinizEśim en baßından beri bana sırtını döner yatar neymiş o taraf daha rahatmış yer değiş tiririz gene aynı çoğu zaman koltukta uyur. Bir erkek neden kadınına sarılmaz neden yanında yatmaz, güya erkek istekli olur kadına bi sarılır koklar ilişkiye teşvik eder nerdeeee adam yanıma bile ugramiyor....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?