Bir erkek karısına neden sırtını döner ek uyur

Bende yüzyüze uyuyamam. Yüze nefes gelmesi rahatsız eder beni.Ya ben ona arkadan sarılırım, ya o bana arkadan sarılır.

Bizde eşimle yatınca bi iki dakika sarılırız sonra günün son değerlendirmesini kısaca yapar ,o hadi ben dönüyorum der hadi bende döndüm bile dert sırt sırta verip yatarız,ooohh miss wallasende sırtını dön yat bence hem kafan rahat olur hemde mis gibi uyursun,sıkma üzme canını bunun için,canına yazık

Benim eşimde bana yaklaşır ama ben rahatsız olurum uyuyamam nefes alamam daralırim yani uyurken sarılmak nedir hem ya yüz üstü yatmak varken hiç sevmem söylerim de ama 1 saat bırakır sonra tekrar gelir sarılır deli olurum herkes aynı olacak diye bişey yok bende vıcık vıcık sevmiyorum dön uyu sende ya ne takiyon böyle şeyleri kafana

Bende oyle sarmas dolas uyuyamam nefesim daralir benim..birde hep karsidan bekleme bazi seyleri,sen saril,op sakalas guldurmeye calis icinden geldigi gibi davran seviyorsa zaten kayitsiz kalamaz yani...

Bunu bu kadar sorun yapma bence bizde yataga gireriz en fazla 5 dk sarilir sonra hemen nasil rahatsak oyle yatariz cunku bana da oyle rahat geliyor .s

Benim kocamda önce sarılır bi süre öyle durur sonra öper ve sırtını dönüp uyur şimdiye kadar hiç sarılarak uyumadık ikimizde öyle uyuyamıyoruz sırtımızı dönüyoruz

Hatta sunuda soylemeden gecemicem :)) kocama arkami donup oglum dumanla sarmas dolas uyuruz

Öyle çok zor ya bi gurbette olmak bide kocam annesine bacisına sarılıp öpüp dertles i p, benle ilgilenmiyor ya çok koyuyor....
Cok uzuldum simdi istedemekki esin ciddi oyle soguk bir adam degil sana karsi soguk,bu durumda hangi kadin olsa uzulur annesine bacisina karsi cok sicak sana gelince soguk nevale yani?peki senin ne gunahin var?!!!yazik degilmi sana?al karsina ciddi ciddi sor bakalim sen beni seviyormusun?eger oyleyse ben neden hissedemiyorum de!gercekten cok sinirim bozuldu bune ya sende bir insan evladisin yapilmazki bu...

Bilemiyorum bana tuhaf geldi..
Eşim bana sarılmadan uyuyamaz..
Bence konuşun bi ya..

benim eşimdi cogu zaman öyle uyur butun gun sarmaş dolaş gezmeyeceyiz yaa

Bende sirtimi donup yatarim, yatagin sag tarafindayim ve hep o tarafa uyuyorum. Esime bastan kusura bakma dedim. Hic oyle sarilarak uyuma olayini beceremem. Daraliyorum, esime sarilmak istiyorsan gel sirtimdan saril diyorum. Bence esininde oyle bi durumu olabilir

Konu Sahibi bence tüm sıkıntı nizi baştan anlatın
Bence sarılmamasi değil sorun
Daha büyük sorunlar var gibi
Adam 2 yıldır koltukta yatıyor
Cinsellik yok denecek kadar
Eski sevgilisi ile yakın değil ama görüşür
Kız kardeş ile öper sarılır beraber uyur
Benim mesajlarinizdan aNladigim bunlar
Yanlış anlsmadiysam
Bunun altından bir şey çıkmazsa ben de Jessey değilim

Önce belki darlanıyor adam diye düşündüm ama sizinki yatakları ayırmış.
Sevgiyle alakalı bir sıkıntı var ne yazık ki.

Ne alaka ya , odunlukmuş öküzlükmüş .. İnsan rahat olmak ister , dönsün dönmesin ergenler gibi sarılarak bütün gece yatılmaz ki . Çok abartıyorsunuz , filimlerdeki hayatları gerçek sanıyorsunuz ya . İnsan sevdiğinin yanında rahat olur. Arada illa sarılıyordur .Sarılmıyorsa da kokuyor olabilirsiniz.

Yatakları ayırıyorsa başka bir konu , gay bile çıkabilir neler gördük biz ama sarılma mevzusu çok abartı .

kaç yıllık evlisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…