canım benım kesinlikle taviz verme,sev beni seveyim seni sevmessen beni ne edeyim seni harikaa bi sözdür ..belliki yontulmamış bi kocan var sen ilgi gösterdikçe biyerlerini kaldırmışşsın hasbamın bırak o sana yaklaşmak ıcın ugrassın merkezınden çıkar onun ılgısını ..ama tabi evin içindede terör hissetirme :)küslük müslük yapma ama öyle davranki sendekı değişikligğ hissetsin yapabilirsin güveniyorum sana:)Hanımlar yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim... Bu nde artık kendi haline bıraktım yaklaşık iki haftadır umursamiyorum üzülüyorum ister istemez ama ayrı yatmayı bi gün basarabildiysem sahasını da basaririm inşallah... Şimdi kocam ben konuşmadan o konusuyor, ben aramasam o arıyor , ben cagirmeyim koltuk da öylece uyudugun da sabaha karşı yanıma geliyor ama almiyorum.... Bakalım nereye kadar gitcek Allah sonumuzu hayır etsin inşallah
Mesele dönerek uyuma değil asıl sorun bana ilgi göstermeyip kendi annesi gil lerle mutlu olması bana sayılmayıp opmeyip bacisına iyi ve yakın davranmasıbenimki öper koklar sonra iyi geceler der döner uyurum açıkçası bende döner uyurum. yatamıyorum öteki türlü.
Art niyet aramamak gerekli.
denemeye çalışıyorum canım çok sağol bende yaklaşık iki haftadır öyle yapıyorum ve şuan kendi kendine hep düşünüyor dalgın acaba neden n düşünceli dersiniz... benim de hareketlerinin farkinda... Ama tek korkum bu seferde annesi gil e daha da çok yakınlaşması korkuyorum doğrusu benim ilgimle biraz iyiydik ama şimdi bildiğin buz dağ lari esiyor...canım benım kesinlikle taviz verme,sev beni seveyim seni sevmessen beni ne edeyim seni harikaa bi sözdür ..belliki yontulmamış bi kocan var sen ilgi gösterdikçe biyerlerini kaldırmışşsın hasbamın bırak o sana yaklaşmak ıcın ugrassın merkezınden çıkar onun ılgısını ..ama tabi evin içindede terör hissetirme :)küslük müslük yapma ama öyle davranki sendekı değişikligğ hissetsin yapabilirsin güveniyorum sana:)
Bizim asıl mesele evliligimizon en başından beri birbirimize hiç isinamadik. Hep kaynanamlardaydik ve onlardan cekinirdik tabi bide elalem lafları karının başını boş bırakma sesi açılmasına baş gelemezsin sonra gibisinden anne babası ayrı dert bide 2 gorumc e bambaşka bisey ben hep evde olup ona alışmak isterdim esimse hep annesi gil de olmak isterdi hala da öyle bu yüz n çok tartıştık ipler koptu kocam bana en başlardan beri hiç baş başa kalmadi k hala da oyleyiz nereye gitsek hep annesigille birbirimizin huyunu bile bilmiyoruz hala .çocuk olunca biraz alıştık ama hala mesafe li yiz karı koca değil de beraber yaşamak zorunda olan iki yabancı gibiyiz nisanliyken aldatmalar ayrılıklar da oldu aile ler baristird i yanı en başından belli hep sorunlu. Kaynanmlar i severim beraber olmak isterim ve oyleyiz de aramiz iyi ama bi insan hiç mi baş başa kalmaz hiç mi baş başa bir yere gitmez.... Bide kocam onları çok sever öper sever yanlarında mutlu olur ama benle yok yalnız kalmiyoruz ki olsun zaten.... Neyse konu başka yerler uzamasin... Ha bu arada kardeşi hamileyken üstüne düşen onun karnını dinleyen dokunan ama karısı hamileyken umursamayan bir kocam var beni öpüp sevmeyen ama kardeşiyle kucak kucağa sarılan bir insan... Gerisini siz düşünün artık ne derseniz..,...
Bir sebebi mi olması lazım, adamın kardeşi o ya.burada sapık biriyle ilgili konuşuyor olsak o başka ama onun dışında birileri böyle şeyleri tuhaf ve kötü gibi gösterince ben resmen deliriyorum.Senin adamın herşeyi enteresan,
Bi adam niye 24 yaşındaki kız kardeşiyle uyusun ki
İnanin bahsettiğiniz nedir hiç bilemedi açık yazar misiniz ozeldenOrjinal feromon al karşı cins erkek olanından illa yakın olmasını istiyorsan at birazcıkta parfümünün içine. Şöyle bir sık mis mis. 15 dk sonra etkisini göstersin. Şıkım şıkım giyin.Zamanla alışır size:)
Çok teşekkür ederim canım yaa ne yazık ki haklısın kocamın her halinden belli beni sevmediği daha doğrusu sevmemek değil de evlilik hayatına alisama di serbestçe dolaşıp yemeye içmeye eğle nmeye gezmeye afedersin başkalarıyla yatmaya alışmış şimdi eve gelmediğinde kiyametler i koparan bi karısı var kim sever de bu sıkı ya gelir...Daha yeni bütün yazdıklarınızı okudum, siz ne biçim insanlarla çevrelenmişsiniz öyle ya?nişanlıyken de ciddi sorunlarınız varmış hatta aldatma bile ama büyükler(!) hep sizi tekrar bir araya getirmişler...bu ne mantık ya kızım evde kalacak, oğlumun yaşı geldi evlendirelim, ne olursa olsun.bu adamın size aşık olmadığı zaten belliymiş keşke evlenmeseydiniz, kafanıza silah dayamadılar herhalde, belki de ileride gerçekten sizi seven biri çıkardı karşınıza.bi de neymiş kadın sessiz olurmuş bilmem ne bilmem ne...etrafımızda hep böyle kadınları ezikleyen insanlar var onları var ya boğmak istiyorum okurken midem bulandı resmen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?