Ayy sağol canım ya nihayet bana hak veren çıktı. Benim eşim gezmeyi çok sever benden beklentisi ,ben ona hiç karışmayım,emirlerine uyim,annesine hizmet edeyim,onun sözünden n hiç çıkmayım,ve ona hiç karışmayım o sabahlara kadar gezsin,istediği zaman istediği yere gitsin yesin içsin ve eve yatmadan yatmaya canı istediğinde gelsin.... Amacı beklentisi bu ama bende bunu yapamıyorum o geç geldiğinde kızıyorum sorun çok buyuyor, ve koltukta uyumayı çok sever ve kaldırmaya çalışırsam o da çok büyük Bi sorun olur, canım istemiyor bugün annenlere gitmek istemiyorum desem aylarca her lafın sonunda bana bunu hatırlatır...Kıskanmayla ne ilgisi var normal olan şey var olmayan şey var
Ben 28 yaşındayım 24 te de olsam abim gelip bana sarılıp uyusa çüş derdim sanırım
Karısına sarılmayıp kardeşine sarılıyosa hele çok daha vahim durumlar vardır
Ayy sağol canım ya nihayet bana hak veren çıktı. Benim eşim gezmeyi çok sever benden beklentisi ,ben ona hiç karışmayım,emirlerine uyim,annesine hizmet edeyim,onun sözünden n hiç çıkmayım,ve ona hiç karışmayım o sabahlara kadar gezsin,istediği zaman istediği yere gitsin yesin içsin ve eve yatmadan yatmaya canı istediğinde gelsin.... Amacı beklentisi bu ama bende bunu yapamıyorum o geç geldiğinde kızıyorum sorun çok buyuyor, ve koltukta uyumayı çok sever ve kaldırmaya çalışırsam o da çok büyük Bi sorun olur, canım istemiyor bugün annenlere gitmek istemiyorum desem aylarca her lafın sonunda bana bunu hatırlatır...Kıskanmayla ne ilgisi var normal olan şey var olmayan şey var
Ben 28 yaşındayım 24 te de olsam abim gelip bana sarılıp uyusa çüş derdim sanırım
Karısına sarılmayıp kardeşine sarılıyosa hele çok daha vahim durumlar vardır
Ama arkadaşlar diyor ki başkasıyla mesajlaşıyo ? Doğru mu buAyy sağol canım ya nihayet bana hak veren çıktı. Benim eşim gezmeyi çok sever benden beklentisi ,ben ona hiç karışmayım,emirlerine uyim,annesine hizmet edeyim,onun sözünden n hiç çıkmayım,ve ona hiç karışmayım o sabahlara kadar gezsin,istediği zaman istediği yere gitsin yesin içsin ve eve yatmadan yatmaya canı istediğinde gelsin.... Amacı beklentisi bu ama bende bunu yapamıyorum o geç geldiğinde kızıyorum sorun çok buyuyor, ve koltukta uyumayı çok sever ve kaldırmaya çalışırsam o da çok büyük Bi sorun olur, canım istemiyor bugün annenlere gitmek istemiyorum desem aylarca her lafın sonunda bana bunu hatırlatır...
24 yaşındaki kız kardeşine sarılıp uyuyormuş ama, konu sahibinin kocasıBana göre bunun tek açıklaması var: öyle rahat ediyordur.
Kadınlar!!Allah aşkına saçma sapan düşüncelerden sıyrılın. Adamlar uyurken bile size aşık olduğunu kanıtlaması için size dönük uyuyup sarılmak zorunda değil.
Ben de sol kolumun üstüne yatmam laızm yoksa mümkün değil uyuyamam. Bu da arkam eşime dönük oluyor.
Ne anlama geliyor şimdi bu?Hem de yıllardır.
Yoksa evliliğimiz sallantıda mı?
alla alla ne kadar tuhaf.24 yaşındaki kız kardeşine sarılıp uyuyormuş ama, konu sahibinin kocası
O kadar detay yazmadı ya da ben görmedimalla alla ne kadar tuhaf.
ikisinin aynı yatakta ne işi varmış.
Akıl alır gibi.
Ortam nasıl oluşuyormuş? Yani görümce bunlara falan mı geliyormuş?
Çok enteresan.
24 yaşındaki kız kardeşine sarılıp uyuyormuş ama, konu sahibinin kocası
ay o zaman kendisine eş alacağına Arabistan'a gidip bir cariye alsaymış ya.Ayy sağol canım ya nihayet bana hak veren çıktı. Benim eşim gezmeyi çok sever benden beklentisi ,ben ona hiç karışmayım,emirlerine uyim,annesine hizmet edeyim,onun sözünden n hiç çıkmayım,ve ona hiç karışmayım o sabahlara kadar gezsin,istediği zaman istediği yere gitsin yesin içsin ve eve yatmadan yatmaya canı istediğinde gelsin.... Amacı beklentisi bu ama bende bunu yapamıyorum o geç geldiğinde kızıyorum sorun çok buyuyor, ve koltukta uyumayı çok sever ve kaldırmaya çalışırsam o da çok büyük Bi sorun olur, canım istemiyor bugün annenlere gitmek istemiyorum desem aylarca her lafın sonunda bana bunu hatırlatır...
Benimde ilk yorumum böyleydi amaHeeee bu iş başka işmiş ya, bende öyle yan yatmayı seviyordur falan diye düşünmüştüm ama...
ya bana sarılması huzur veriyor yatmadan onca yada eve girdiğinde Bi sarışsa olur mu yani ama bacısına geldiğinde havalara uçar resmen sarılır öper kucaklar Bi de sıkı sıkı sarılır yan yana otururlar hep. Her neyse bende pes ettim artık ne hali varsa görsün onun üstüne düştükçe özlüyorum yanımda ol dedikçe nefret eder oldu benden daha isterse ayrı yatsın isterse hiç gelmesin diyesim geliyor ama çok özlüyorum Bi insan yakınındaki ni ne kadar özleyebilir. Nerde hata yapıyorum bana neden soğuk çözemiyorum. Kaç defa ablama gitmek istedim götürmedi ama kendisi her gün bacısıyla ve sen her gün görüyorsun beni ise goturmuyosun dediğim zaman bildiğiniz açık açık nefret ediyor benden. Yaa öylemi nişanlıyken bile ayda yada 15 günde bir arardı istemiyorum bu beni sevnimiyor dediğimde de ailem bana yapmadığını demediğini bırakmadı şimdi gene aynı suçlu benim neymiş her şeyim varmış rahatmışım güya köyden iatambula geldiğimi sıcak evde olduğumu kat ediyor şar. Kadın hep alttan almalı susmalıymış özgür bırakacakmışım onu her gün kendime söz veriyorum karışmıycam diye ama akşam olup da geç gelince gene başlıyorum kızmaya ve o da benden nefret etmeye. Her gün annesigilde olmama rağmen suç oluyor istemiyormuşum kim ebivinde çocuğuyla kocasıyla mutlu Bi şekilde yaşamak istemez ki... Bi acayip işte sadece kendime yapıyorum beni sevmeyen Bi kocam var apaçık belli işte... Annesigille gülüp mutlu olup da benle mutlu olmuyorsa sorun var demek ki istemiyor. Ayrıca biz baş başa kalmadık Bi yere gitmedik hep annesigille yada kardeşiyleyiz...Hayatta sarmaş dolaş uyuyamam, mümkünse uzak yatsın zaten. Hayatım da oldum olası ne kardeşimle ne de annemle öyle sarılarak uyumamışımdır. İlla yan yatıcam, yüzümde nefes istemem örneğin, o yüzden ben de eşimde sırtlarımızı dönerek uyuruz. Uyumadan önce biraz sohbet muhabbet ederiz, hatta sarılarak sabaha kadar uyumanın sadece filmlerde olduğunu düşünüyoruz ikimizde.:)
ya bana sarılması huzur veriyor yatmadan onca yada eve girdiğinde Bi sarışsa olur mu yani ama bacısına geldiğinde havalara uçar resmen sarılır öper kucaklar Bi de sıkı sıkı sarılır yan yana otururlar hep. Her neyse bende pes ettim artık ne hali varsa görsün onun üstüne düştükçe özlüyorum yanımda ol dedikçe nefret eder oldu benden daha isterse ayrı yatsın isterse hiç gelmesin diyesim geliyor ama çok özlüyorum Bi insan yakınındaki ni ne kadar özleyebilir. Nerde hata yapıyorum bana neden soğuk çözemiyorum. Kaç defa ablama gitmek istedim götürmedi ama kendisi her gün bacısıyla ve sen her gün görüyorsun beni ise goturmuyosun dediğim zaman bildiğiniz açık açık nefret ediyor benden. Yaa öylemi nişanlıyken bile ayda yada 15 günde bir arardı istemiyorum bu beni sevnimiyor dediğimde de ailem bana yapmadığını demediğini bırakmadı şimdi gene aynı suçlu benim neymiş her şeyim varmış rahatmışım güya köyden iatambula geldiğimi sıcak evde olduğumu kat ediyor şar. Kadın hep alttan almalı susmalıymış özgür bırakacakmışım onu her gün kendime söz veriyorum karışmıycam diye ama akşam olup da geç gelince gene başlıyorum kızmaya ve o da benden nefret etmeye. Her gün annesigilde olmama rağmen suç oluyor istemiyormuşum kim ebivinde çocuğuyla kocasıyla mutlu Bi şekilde yaşamak istemez ki... Bi acayip işte sadece kendime yapıyorum beni sevmeyen Bi kocam var apaçık belli işte... Annesigille gülüp mutlu olup da benle mutlu olmuyorsa sorun var demek ki istemiyor. Ayrıca biz baş başa kalmadık Bi yere gitmedik hep annesigille yada kardeşiyleyiz...Hayatta sarmaş dolaş uyuyamam, mümkünse uzak yatsın zaten. Hayatım da oldum olası ne kardeşimle ne de annemle öyle sarılarak uyumamışımdır. İlla yan yatıcam, yüzümde nefes istemem örneğin, o yüzden ben de eşimde sırtlarımızı dönerek uyuruz. Uyumadan önce biraz sohbet muhabbet ederiz, hatta sarılarak sabaha kadar uyumanın sadece filmlerde olduğunu düşünüyoruz ikimizde.:)
valla bende mi suç onda mı çözemedim benim istediklerim başka onun istedikleri başka, KISACASI KOCAM dışarda sabahlara kadar karı kızla içmeyle sarhoşlarla gezmeyi çok seviyormuş bir çok kız arkadaşı olmuş ve ovune ovune anlatır bana çok sinir bozucu ama hiç ses etmem yeri geldiğinde istemiyorsan o eski hayatına don derim. Aİlenin tek oğlu bu yüzden evlensin diye bütün sülale üstüne duşmuş yaş da 28 e vurunca şart olmuş biraz iameyerek gibi... iiİyice düşündüğüm zaman her şeyi anlıyorum da KOCAM telefon da internette açık saçık sahneler izler ama benle neden yatmaz Acaba ne yapıyorum. Ve bu zamana kadar en başından beri kocamı koltuktan zorla yatağa kaldırdım ve hep ilikiye teşvik eden ben oldum acaba ondan mı beklemeliydim gerçi şimdi ondan bekliyorum ve nerdeyse bır aydır ilişki yok. HAMİLE KALDIKTan sonra ona yeri geldiğinde ben artık alıcağımı aldım hiç senin peşinden koşamam sen isteyipte bana yaklaştığın zaman olacak dedim Artık ben zorlayamam dedim ve neredyse artık hiç yaklaşmıyorum ondan bekliyorum yatarken sarılıyorum bazen özleyip dayanamıyorum.Konu Sahibi bence tüm sıkıntı nizi baştan anlatın
Bence sarılmamasi değil sorun
Daha büyük sorunlar var gibi
Adam 2 yıldır koltukta yatıyor
Cinsellik yok denecek kadar
Eski sevgilisi ile yakın değil ama görüşür
Kız kardeş ile öper sarılır beraber uyur
Benim mesajlarinizdan aNladigim bunlar
Yanlış anlsmadiysam
Bunun altından bir şey çıkmazsa ben de Jessey değilim
Valla çok karışık bende mi suç onsamı
valla bende mi suç onda mı çözemedim benim istediklerim başka onun istedikleri başka, KISACASI KOCAM dışarda sabahlara kadar karı kızla içmeyle sarhoşlarla gezmeyi çok seviyormuş bir çok kız arkadaşı olmuş ve ovune ovune anlatır bana çok sinir bozucu ama hiç ses etmem yeri geldiğinde istemiyorsan o eski hayatına don derim. Aİlenin tek oğlu bu yüzden evlensin diye bütün sülale üstüne duşmuş yaş da 28 e vurunca şart olmuş biraz iameyerek gibi... iiİyice düşündüğüm zaman her şeyi anlıyorum da KOCAM telefon da internette açık saçık sahneler izler ama benle neden yatmaz Acaba ne yapıyorum. Ve bu zamana kadar en başından beri kocamı koltuktan zorla yatağa kaldırdım ve hep ilikiye teşvik eden ben oldum acaba ondan mı beklemeliydim gerçi şimdi ondan bekliyorum ve nerdeyse bır aydır ilişki yok. HAMİLE KALDIKTan sonra ona yeri geldiğinde ben artık alıcağımı aldım hiç senin peşinden koşamam sen isteyipte bana yaklaştığın zaman olacak dedim Artık ben zorlayamam dedim ve neredyse artık hiç yaklaşmıyorum ondan bekliyorum yatarken sarılıyorum bazen özleyip dayanamıyorum.
Aynen öyle canım kariy la çocuk evde dursun ben kafama gore takilim hesabi... Ama ben ne kadar iyimser olsamda inadim hepsine ağır basar içip de sabahlara kadar gelmediği zaman eve almazdim şimdi en geç 1 de evde oluyor onu düzelttik inatla ama su ayrı yatmayı halledemedik bi erkeknasil karşı koyabilir yanındaki kadına dokunamama ya hala cozemedim... Bakimliyim güzelsin derdiiiii bi zaman lar ... Cook karisik coookBaşkasıyla ilişkisi olduğu için böyle davranıyor olabilir mi ? Adam bekar hayatı yaşıyor resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?