Bir erkek karısına neden sırtını döner ek uyur

Bende kimse ile yüz yüze uyuyamam. Mutlaka sırtımı dönerim..

Sarilmayi sevmiyorsa kardeşine de sarilmasin, bazıları biriyle aynı yatakta uyuyamaz hadi koçan öyle o yüzden koltukta yatıyor diyelim e kardeşiyle aynı yatakta koyun koyuna nasıl yatıyor. Bu ışte bi iş var... Bi de kıskanç değilim filan deme az az kiskanmaya başla bence

Benim eşimde sırtını donup yatar.neymişş kolu dışarıda olmazsa uyuyamazmışş.bende inadınaa üzerine çıkarımm onu yatağın köşesine sıkıştırırımm.sabahları pestili çıkmış şekilde uyanır.

Canım rahat edemiyordur belki bende uzun sure sarilip uyuyamam tabi esim sarilir ama 15 dakika sonra herkes sirtini döner bakma sen oyle sarilip uyuyanlara binde bir cikar

Uyumak bireysel bir eylemdir. Sarılarak rahat uyumaz ki. Arada aşktan sarılıp yatilirda hic rahat birşey değil :) biz öpüşür biraz sarılır sonra döner totoları uyuruz :))

Uyumak bireysel bir eylemdir. Sarılarak rahat uyumaz ki. Arada aşktan sarılıp yatilirda hic rahat birşey değil :) biz öpüşür biraz sarılır sonra döner totoları uyuruz :))
aramız iyi olsa da sarılmasa sorun etmiycem ama işte hiç ilgilenmez benle sohbet etmez, yaklaşmaz,öpmez, ilişki hiç yok zaten, ama annesigille bir arada olduk mu keyfi yerinde olur Bi kahkahalar Bi kahkahalar, onları öper sever görmeden duramaz ne bileyim lkarma karışık işte. Yaa Bi erkek karısına işten geldiğinde olsun özlediğinde olsun Bi sarılıp öpmez mi YOKK.ama bacısına gelince var... Peki Bi erkek mi kadınını ilişkiye teşvik eder yoksa kadın mı... İlla suslenmeli mi...

onu da yaptım ama umursamaz kızar

valla biz azcık sarılır sonra döner uyuruz yani o şekilde uyuyamıyoruz ikimizde

Harbi ordunmus kocan.hic etliye sutluye karismiyor.oh!!! Ne ala memleket

normal bir durum sanırım.
Benim eşimde evlendiğimizden beri uyumadan önce bir iki öper sarılır sonra iyi geceler der rahat uyuyabileceği pozisyonunu alır. kah sırtını döner kah yüzüstü yatar.
Ben de hemen döner yüzüsttü yatarım.
bunu hiç sorun olarak görmedim.
biz baştan beri öyle iç içe yatan çiftlerden olamadık çünkü rahat uyuyup dinlenmek isteriz. o iş yorgunu ben okul...

Gerçi bazen yatakta biri var mı yok mu farketmiyorum bile, yatak yuvarlak ayaklarımızı bile değdirmek için özel çaba sarfediyoruz

Bence böyle bir şeyi kendine dert edinme canım.

Ben de sırtımı dönerek uyurum başka türlü uyuyamıyorum buna üzülmeyin bence. Tavsiyem o uyurken biraz yakınlasmanız herşey düşünerek konuşarak çözülmüyor erkekler kadınlar gibi degıl..

Valla canım bende esimde uykuya Dalarken illaki sirtimizi birbirimize donecez ama uyumadan önce ya o sarılır ya ben sarilirim sessizce biraz muhabbet ederiz guleriz sonra öper beni döner arkasını bende dönerim uyuruz ama uyuduk tan sonra bazen hissediyorum sarildigini optugunu yani aksama kadar adam yoruluyo nasıl rahat uyuyorsa öyle yatsın ben sarilirim öperim o yapmazsa ayrıca birbirimize sirtimiz dönük olsada ayaklarimiz hep ustustedir uyurken onu hissetmek bana huzur veriyo. Yani sen sarıl öp ya da iyi geceler öpücüğü istiyorum de

Bizde sarılarak uyuruz dalariz hemen uykuya,bu ara ben uyuyamiyorum bebek cok hareketli karnimda o uyuyunca arkami dönüyorum ki oda yorgun olunca biraz sarilio hop dönüyor :) ama sarilmasa öpmese bi tuhaf hissederim

Kıskanmayla ne ilgisi var normal olan şey var olmayan şey var
Ben 28 yaşındayım 24 te de olsam abim gelip bana sarılıp uyusa çüş derdim sanırım
Karısına sarılmayıp kardeşine sarılıyosa hele çok daha vahim durumlar vardır

bu konu baştan aşağı falso ya
bu ne?

1- eşinle ayrı yataklarda yatıyosunuz
2- aranızda cinsellik yok
3- her gün annesine gitmen gerekiyor ama kendi ailenle telefonda bile uzun konuşamıyosun
4- eşin 24 yaşındaki kız kardeşiyle sarılıp yatıyor (yok artık)
5- senin bi halini hatrını bile sormuyor. sen hala bana sarılsın derdindesin.
6- sarıldığın zaman da seni istemiyor.

Bu adamın seni istemediği çok açık değil mi?

arkadaşlar da yazmış 12 sayfa, her ilişki kendine özgü kurallar oluşturur. kimi yatağa yattığında önce sohbet eder, sırtını döner uyur. kimi bizim gibi sarılır, uyurken de en kötü el ele tutuşur, illaki temas ister.

Ama sizin durum acayip. hiç normal değil gerçekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…