• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir erkek konuştuğu bir kızı en yakınına nie söylemez???

Dilan2192

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2016
38
4
1
35
Arkadaşlar bir erkek bir kızla konuşuyor ama bunu en yakın arkadaşına söylemiyor normaldede söylerdi hep nedeni ne olabilir acaba??

Soruyu soran bayansa söylemeyende erkek arkadaşın oluyor herhalde. sen niye merak ettin ki böyle bir şeyi? Söylemek istememiştir. Çocukdan hoslanıyorsun sanırım :anneadayı:

Sevgili olduktan sonra söyleyecektir belki.
Veya öylesine konuşuyordur, niye hesap versin ki?
(Ha konundan çıkardığım ana fikir; bu çocuğun senden hoşlandığını ve sen kızarsın diye biriyle konuştuğunu gizlediğini düşünüyorsun ondan bu konuyu açtın. Veya sen ondan hoşlanıyorsun. Bu benim fikrim. Sadece yakın bi arkadaşın olsa bu kadar önemseyip konu açmazdın. ;) )

Sevmiyordur vakit geçiriyordur
Her erkeğin sizi sevdiğine inanmayın her konuşan sevmez hoş bulur vakit geçirir
Sevdiğim çocuk bana abla diyinceee :D

Yaşlarınız kaç? En yakın dediğiniz kim, aile mi arkadaşı mı?

Benim arkadaşım normalde söyler konuştuğu kızı söylemedi bu sefer ilk defa söylemedi:(

Anladığım kadarıyla senin normal bi erkek arkadasin. Bi kizla konusuyor sana söylememiş. Söylemek zorunda değil. Her konuştuğu kişinin hesabini vermek zorunda değil, hemen sana bildirmek zorunda değil. Sen bu normal arkadastan hoşlanıyor musun ne.

• Beğen
Reactions: KV_
Erkekler bu tür şeyleri aralarında pek fazla konuşmayabiliyor bazen :KK73:

sadece konuşuyorlarsa neden söylesin ki..
tam net mi anlatamadın bilmiyorum ama liseli gibi.

Back
X