Bir erkek konusunda kararsızım!

lilili89

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2008
1
0
86
36
İzmir
19 yaşındayım. Bir çocuk var, yaşlarımız aynı. İşyerinden. Geçen gün bana çok güzel bir ilan-ı aşk etti yüzüme karşı. Ama çocuğa karşı bişey hissetmemiştim daha önce. Bana olan ilgisi ve ilan-ı aşkından sonra kararsız kaldım. "Yanlış anlama ama kimseyle çıkmayı düşünmüyorum, arkadaş kalabiliriz" dedim.

4-5 gündür mesajlaşıyoruz havadan sudan. Çocuk iyi birine benziyor, çok sıkmıyor ama ilgisini belli ediyor. Kontörüm yokken durduk yerde bana bi sürü kontör yolladı hiç istemeden falan.. Hakkaten seviyor gibi.

Ama ben kendimi ağırdan satıyorum yine de. Mesajlarına geç cevap veriyorum, bazen ilgisiz davranıyorum. Geçen gün arkadaşça sinemaya davet etti, reddettim falan.. Hala kararsızım.

Sizce nasıl davranmalıyım?

Canım zamanla tanıştıkça , birlikte birşeyler paylaştıkça aranızda başlayabilir aşk, sevgi..
eğer bir şans vermek istiyorsan bir şey kaybetmezsin diye düşünüyorum.. a.s
Sizinki zamana bağlı bir durum yani canımyerimsenibenŞeniz

bence tavrina devam et zamanla alistikca icinden reddetmek gelmezse gidersin gorusursun..

bencebiran önce karar ver.ama yürümez diyorsan içine sinmiyorsa açık açık konuş umutlanmasın.yada kendini olduğun gibi ifade et şu an arkadaşlığımız ilerlermi bilemiyorum seni tanımak isterim ama olumsuz bir cvp verirsemde bana kızma falan de.ama pek vurulmuşa benzemiyorsun.yaşın daha çok genç ayrıca içine sinen birileri çıkabilir ilerde cnm.acele etme bencea.s.

kontor falan yollamış üstüne düşmüş kabul etmeseydin bence...o bir nevi onu da kabul etmek değil mi..yarın öbürgün istemezsen nolcak iade edecekmişin..fazla da oyalama derim

kafanı karıştırcak kadar bişiler hissediosan tanımak için şans ver canım bence.belki çok uyuşup çok seversin:asigim:.olmazsa da iyi bi arkadasın kalabilir.:içelim:

allahım kontör yolladı sen bunu sevgi olarak mı düşünüyosun?
bana kontör yollasa ben dellenirdim sanırım...!!!
ne münasebet bana kontör yollayacak!!!

şimdi bir çocuk var sana karşı birşeyler hissediyor ama sen neler hissettiğini bilemediğin için bizlere danışıyorsun.....

içinden geleni yap....(ama bir daha kontör kabul etme işte sana tavsiye)

sevgi saygı zamanla oluşur belki seversin belli omaz böyle şeyler kontör yolladı diye çocuğa duyguların mı değişecek onu anlamadım

bence sen onunla çıkacaksın kabul etmişsin bile sadece ağırdan alıyorsun..istemezsen mesajlaşmazdın ...hadi bakalım hayırlısı..

bence de kendimi ağırdan satıyorum dediğine göre aklına yatmış gibi o çocuk senin. daha yakından tanımak için biraz vakit geçirmelisin ama öyle mesajlaşmayla falan tanıyamazsın. görüşüp kararını ver ama eğer istemiyosan da oyalama. kontörlerini kabul ederek zaten yeterince yeşil ışık yakmışsın ama bana da ters geldi kabul etmen.

Back
X