Bir erkek nasıl elde tutulur?

Atesbocegii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2020
450
218
33
25
Herkese merhaba
Benim birkaç yıllık bir ilişkim var ama sürekli ayrılıp barismalarla devam eden bir ilişki
Ne senle ne de sensiz hesabı anlayacağınız
Geçenlerde yine iletişime geçtik biz niye sürekli ayrılıyoruz hiç düşündün mü dedi
Neyse biraz konuştuk telefonda beni çok sıkıyorsun hani tamam her ilişkide kavga olur ama bizde kavga bitmiyor dedi ben daralıyorum sen öyle yaptıkça dedi
Benim de şu an başım çok kalabalık kimseyle konuştuğum yok hayatımı düzene sokmanın derdindeyim düzgün bir işim olsun diye dedi
Bazen oluyor kimseyle konuşmak istemiyorum ama sen o zaman bile beni rahat bırakmıyorsun dedi
Ben istiyorum ki sürekli konuşalım hep arasın hep benimle ilgilensin ilgilenmediği zaman da trip atıyorum o da bana triplerinden rahatsız olduğunu söyledi
Sizce haklı mı bir erkek elde nasıl tutulur ben üstüne düştükçe kaçıyor sanki napmaliyim?

Valla ben de surekli beni darlayan,bunaltan her dk mesaj arama bekleyen insandan kaciyorum. Azcik kendinizle kendiniz ilgilenseniz?

Herkese merhaba
Benim birkaç yıllık bir ilişkim var ama sürekli ayrılıp barismalarla devam eden bir ilişki
Ne senle ne de sensiz hesabı anlayacağınız
Geçenlerde yine iletişime geçtik biz niye sürekli ayrılıyoruz hiç düşündün mü dedi
Neyse biraz konuştuk telefonda beni çok sıkıyorsun hani tamam her ilişkide kavga olur ama bizde kavga bitmiyor dedi ben daralıyorum sen öyle yaptıkça dedi
Benim de şu an başım çok kalabalık kimseyle konuştuğum yok hayatımı düzene sokmanın derdindeyim düzgün bir işim olsun diye dedi
Bazen oluyor kimseyle konuşmak istemiyorum ama sen o zaman bile beni rahat bırakmıyorsun dedi
Ben istiyorum ki sürekli konuşalım hep arasın hep benimle ilgilensin ilgilenmediği zaman da trip atıyorum o da bana triplerinden rahatsız olduğunu söyledi
Sizce haklı mı bir erkek elde nasıl tutulur ben üstüne düştükçe kaçıyor sanki napmaliyim?
Nazlanan taraf sizin olmanız gerekirken erkek yapıyor bunu üstüne çok düşmeyin ilgilenmeyin geri çekin biraz kendinizi,kimseyi elde tutmak için uğraşmayın değmez, sevgiliniz uğraşsın sizi elde tutmak icin böyle yaptıkça sonucunu görüyorsunuz.

Bana da “acaba beni sevmiyor mu, acaba soguk mu” die dusunceler geliyor bazen. Ama baya daraliorum. Hic olmayacak zamanda hemde, hic sorun yokken fln. Kendi enerjimi yiorum karsiya da yansitiyorum. Cok tat kacirici bi durum. Bana da tavsiye:(

Bana da “acaba beni sevmiyor mu, acaba soguk mu” die dusunceler geliyor bazen. Ama baya daraliorum. Hic olmayacak zamanda hemde, hic sorun yokken fln. Kendi enerjimi yiorum karsiya da yansitiyorum. Cok tat kacirici bi durum. Bana da tavsiye:KK43:
öff ben bile okurken daraldım. Adam ne yapsın? Biraz rahat olun. Sevgililer/eşler/arkadaşlar birbirlerinin hayatını kolaylaştrımalı. Eğer öyle olmazsa neden devam etsin ki? Tavsiye belli. Kendinize yeni uğraşlar bulun. Kimseyi bunaltacak kadar üstüne düşmeyin.

öff ben bile okurken daraldım. Adam ne yapsın? Biraz rahat olun. Sevgililer/eşler/arkadaşlar birbirlerinin hayatını kolaylaştrımalı. Eğer öyle olmazsa neden devam etsin ki? Tavsiye belli. Kendinize yeni uğraşlar bulun. Kimseyi bunaltacak kadar üstüne düşmeyin.

Kafamdakilerin 10 da birini bilse zaten yanimda durmaz. Bunlar benim hislerim asla soylemem asla soru sormam asla hissettirmem asla ustune dusmem. Ama gel gor ki icimdeki hislere engel olamiyorum

Bakın mesela bugün hiç yazmadı ben de yazmadım eskisi gibi olmayacam o iletişim kurana dek ben iletişimi baslatmaycm ne kadar ilgi o kadar ilgi

Mutlu olmak istiyorsanız,empati yapın. Siz ister miydiniz sürekli trip atan,darlayan birini?

Evet haklısınız ama sıfır ilgi olunca insan tutamıyo kendini sürekli işini bahane eden çok yoruldum deyip ilgilenmeyen insan bunaltiyor insanı ben de o yüzden dayanamıyorum ilgisizliğine mesela bugün hiç yazmadı merak edip yazmasını bekledim ama yazmadı ben de yazmadım bakalım ne zaman yazacak

Evet haklısınız ama sıfır ilgi olunca insan tutamıyo kendini sürekli işini bahane eden çok yoruldum deyip ilgilenmeyen insan bunaltiyor insanı ben de o yüzden dayanamıyorum ilgisizliğine mesela bugün hiç yazmadı merak edip yazmasını bekledim ama yazmadı ben de yazmadım bakalım ne zaman yazacak
Siz çalışıyor musunuz?

Erkeği elde tutulacak bir balık gibi görmemekle işe başlayabilirsiniz, siz tutmayınca kaçıp gideceğinden mi korkuyorsunuz ki? Bunlar maalesef birilerinin bizim aklımıza soktuğu yanlış ve kalıplaşmış yargılar. Sizi seven ve sizinle birlikte olmak isteyen biri zaten olur, zaman zaman kendi kabuğuna çekilmek istemesini normal karşılayın. Böyle taktikleri vs. bırakın ilişkinizin güzelliğine odaklanın derim. Sizin zorunuzla yanınızda olan bir adamla yaşayacağınız ilişkiden zaten hayır gelmez, o zaman da bırakın gitsin

Back
X