Bir erkek nasıl elde tutulur?

kimseyi zorla elinde tutmaya çalışma çok yanlış, ama bu yazdığına göre acaip darlıyosun adamı birinin bana bu tavırla yaklaşmasının düşüncesi bile boğdu beni

Haklisiniz ben biraz farklı düşünüyorum konuşmayınca ilgilenmeyince istemiyor beni sanıyorum
Hiç oyle düşünme canım bence erkekler öyle çok konussun mesajlassin istemiyor. Kendimden örnek vereyim 2015 yılı ilk konuşmaya başladığımız sene arkadaş aracı oldu. Bir kaç ay konuştuk ama öyle böyle değil. Sabah 1 mesaj akşam bir mesaj belli zoraki bir şeyler oluyor. Adam 1 hafta mesaj atmıyor falan. Ama o kadar olgun ağır başlı tam istediğim karakter ama olmadı bitti. Aradan 1 yıl geçti 2016 yılında biz tekrar konuşmaya basladik. Ama adam mesaj atmayı sevmiyor bazen çok samimi bazen soğuk bir tuhaf. Ben de kandimi nasıl yiyorum bu beni sevmiyor istemiyor ona da belirttim oda bana bazı durumlardan bahsetti tamam dedim. Uzun lafın kısası yıl 2020 şu an nişanlıyız 4 ay sonra evleniyoruz kısmetse. Ve duruma gelene kadar çok zor sınavlar verdik özellikle benim ailem kaynaklı ama biz şu zamana kadar ne kavga ettik ne ayrılmayı düşündük. Ben onu idare ettim yeri geldi o beni idare etti. Karşınızdaki kişiyi idare etmeyi bilin sonuçta hayatı sizden ibaret değil

Herkese merhaba
Benim birkaç yıllık bir ilişkim var ama sürekli ayrılıp barismalarla devam eden bir ilişki
Ne senle ne de sensiz hesabı anlayacağınız
Geçenlerde yine iletişime geçtik biz niye sürekli ayrılıyoruz hiç düşündün mü dedi
Neyse biraz konuştuk telefonda beni çok sıkıyorsun hani tamam her ilişkide kavga olur ama bizde kavga bitmiyor dedi ben daralıyorum sen öyle yaptıkça dedi
Benim de şu an başım çok kalabalık kimseyle konuştuğum yok hayatımı düzene sokmanın derdindeyim düzgün bir işim olsun diye dedi
Bazen oluyor kimseyle konuşmak istemiyorum ama sen o zaman bile beni rahat bırakmıyorsun dedi
Ben istiyorum ki sürekli konuşalım hep arasın hep benimle ilgilensin ilgilenmediği zaman da trip atıyorum o da bana triplerinden rahatsız olduğunu söyledi
Sizce haklı mı bir erkek elde nasıl tutulur ben üstüne düştükçe kaçıyor sanki napmaliyim?
valla açıklamayı okumadım üşendim açıkcası eğer bir erkek size bunu düşündürtüyorsa o ilişki en fazla brkaç ay devam eder çünkü takıntı ve bağımlı haline gelen ilişkiler genelde tek taraflı oluyor bence salın gitsin nasıl gelişiyorsa öyle yaşayın hesap kitaba gerek yok öptüm bays

özlemelerine firsat vererekk ..
arkadasiniz birakin biraz nefes alsin bence herkesin kendine ait ozel bir zamani olmali ve istedigi gibi zaman gecirmeli..eger ustune bu kadar duserseniz bunalacaktir,kacmak icin bahaneler uretip kafasini dinlemek isteyecektir..sonra hopp aradan zaman gecip tekrar size donecektir..kisir dongu malesef.. hayat onun etrafinda donmuyor
yapmayin hem size hem ona yazik.. zamana birakin yavasca sizi tanisin ve merak etsin ..

Herkese merhaba
Benim birkaç yıllık bir ilişkim var ama sürekli ayrılıp barismalarla devam eden bir ilişki
Geçenlerde yine iletişime geçtik biz niye sürekli ayrılıyoruz hiç düşündün mü dedi
Neyse biraz konuştuk telefonda beni çok sıkıyorsun hani tamam her ilişkide kavga olur ama bizde kavga bitmiyor dedi ben daralıyorum sen öyle yaptıkça dedi
Benim de şu an başım çok kalabalık kimseyle konuştuğum yok hayatımı düzene sokmanın derdindeyim düzgün bir işim olsun diye dedi
Bazen oluyor kimseyle konuşmak istemiyorum ama sen o zaman bile beni rahat bırakmıyorsun dedi
Ben istiyorum ki sürekli konuşalım hep arasın hep benimle ilgilensin ilgilenmediği zaman da trip atıyorum o da bana triplerinden rahatsız olduğunu söyledi
Sizce haklı mı bir erkek elde nasıl tutulur ben üstüne düştükçe kaçıyor sanki napmaliyim?
Bence sevdiğin insanı "elde tutmak" zorunda kalıyorsan o ilişki pek sağlıklı bir ilişki değil. Çünkü erkek fıtratı gereği kadına karşı korumacı ve sahiplenicidir. Ve bırak erkekleri hiçbir insan trip sevmez. Eğer yalnız kalmaya ihtiyacı varsa karşındakine zaman ve alan tanımalı saygı duymalısın. Şu zamana kadar hiç ilişkimde "Elimde nasıl tutarım" diye düşündüğümü hatırlamıyorum

Herkese merhaba
Aynı şey benim başıma geldi.. ben trip attıkça onun da tepesi atıyordu.. üsütüne düşmek ilgi beklemek bitiriyor her şeyi.. meşgul ve mutlu olman lazım.. ama kararlı bir şekilde devam ettir.. hem bunu numaradan değil, gerçekten meşgul ol.. arama yazma, işin gücün olsun hep ve onsuz da mutlu ol.. fark edince saşıracak önce .. noluyo lan mutlu hem de bensiz diyecek.. yavaş yavaş yönelir sana .. işin sırrı ilgiyi beklediğini belli etmemek ve az ilgilenmek.. ALLAH yardımcın olsun..

Sizin erkek arkadaşınızdan neden bu kadar ilgi beklediğinizi sorgulamanız gerekiyor. İnsan bazen içinde bulunduğu sıkıntılı ve sorunlu ortamdan uzaklaşmak, kaçmak için birine, bişeylere sığınma ihtiyacı hissediyor. Biz her ne kadar adına sevmek, çok sevmek, aşık olmakta desekte uzmanlar doyurulamayan sevgilerin altında başka başka sebepler buluyor. Erkek arkadaşınız sizinle ilgilenmediğinde, ona ulaşamadığınızda aklınıza sizi sevmediği, sizi istemediği yada hayatında bir başkası olduğu fikri geliyorsa sorun özgüven eksikliği olabilir. İlişkelerde ayrılığa son çare olarak yani sevginin saygının bitti aşamada başvurmak gerekiyor. Yola getirme maksatlı ayrılmaların ilişkileri çok yıprattığına inanıyorum.

Herkese merhaba
Canım kesinlikle haklı biz kadınlar sürekli ilgi bekliyoruz ama erkeklerinde biraz özgürlüğe ihtiyacı var ve erkekler genelde bir sorunla karşılaştıklarında bunu yalnız başlarına çözmek için zamana ve yalnız kalmaya ihtiyaç duyarlar ama sizin bu süreçte ona destek olmanız gerekirken biraz üzerine gitmişsiniz sanırım. Haklı olduğunu kabul edip biraz geri çekildiğinizde emin olun size geri gelicektir ve o size geldiğinde sorun çıkarmak yerine sevgiyle onu karşılarsanız güzel Bi iletişim kurmuş olursunuz

Back
X