bir erkek ne kadar çapkın olduğunu neden size anlatma ihtiyaçı duyar???

cute25

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2012
439
28
68
evet arkadaşlar neden bir erkek size ne kadar çapkın olduğunu anlatma ihtiyaçı duyar sizi etkilemek için mi yoksa baya erkek muhabbeti yapmak için mi yoksa kanka falan mı görüyor sizce neden erkekler böyle muhabbet yapar bir kızla ???

garip bi durum gerçekten, arkadaş acemice seni etkilemek istiyor olabilir mi? şöyle çapkınım böyle zamparayım diyerek güç gösterisi yaparlar erkekler kendi aralarında erkek muhabbetlerinde. ama bunu sana yapması gerçekten garip.

benle beraber olursan peşinen söylemeliyim ki sana bağlı kalamam demek istiyor..ve bu erkekte tekme yemek suretiyle uzaklaştırılıyor..

Eeee çapkın olduğunu söylüyorsa ilişki yaşamak istemiyor demektir.
Böyle bir adamdan hangi kız etkilenir ki onu bilemedim ben...

Ben boyleyim, gozum disarda, istersen beni boyle kabul et yada ayagini ona gore denk al demek istiyor.
Yani olurda aranizda bisey olursa, ve o capkinliga devam ederse, ama demeye hakkin olmaz.

erkek arkadaşım değil bahsettiğim kişi aslında tek kişiden duymadım bir kaç erkekten daha duydum anlam veremedim bir erkek niye anlatma ihtiyacı duyar..sanırım erkekler popıler erkeğim diyerek etkilemeye mi calışıyorlar böyle yaparak yani öyleyse pek başarılı olamadıkları kesin bu tip erkekler nefret sebebi..

Bence ezik tipler ezikliklerini bastırmak için bunu sürekli dile getirir.

Bana göre böyle işte bak ben bunları anlatıyorum seni seversem gerçekten sevmiş olurum değerini anla o kdr çapkınlık yapıyorum tüm kızlar bana geliyo işte onları umursamayıp sana değer verirsem değerini bil gibisinden bi ifade öne sürmek için olabilir bence .
Bence bu insanlar aslında ezik ama görüntü olarak böyle g*tü kalkmıştırlar ..

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…