Bir erkek ne zaman bırakılmalı ?

Baktın çok kıllı tüylü, üzerine kibriti yakıp atarak bırak:9::9::9::9: (muhtemelen yangın çıkacaktır:27:)

süper bayıldım ya buda benden yaptıklarına yaşatıklarına bakmadan bide seni beğenmiyor eleştiriyorsa arkana bakmadan bırak....

Sıkıntıya gelemiyorum beni sorgulamaktan vazgeç diyorsa bırak gitsin ..

Kendimize ait yaşam alanımız olsun diyorsa kendi yaşam alanına dön ve bırak :1:

ilişkideki sorunları konuşmak istemiyorumdiyorsa..sıkıntıya gelemeyen bir tipse tekmeleyerek bırak .:9::9::9:

ben yazmadım, arkadaşım benim hesabımdan yazmış diyorsa kükreyerek bırak :1:

dün askından ölüp geberıyorsa, bugün gün ilginin i si bile yoksa telefonda ajadarı dınlet ve bırak :60:

facebookda süreklı yarı cıplak kızların fotolarını begenıp, yorum yapıyorsa, rezalet bır fotosonu paylas ve bırak !! :60:

Ha, bir de o sırada, ‘test yaptırdın mı?’ türünden tıbbi konuşmalara başlarsa...”

“Yeni yaptırdım, neyse ki frengim geçmiş” deyip bırak.

buna bayıldım ya:60::60::90::90:

kendimizede vakit ayıralım diyorsa vakitlice bırak ! ! !

bunlar herhalde yabancılar için. Türk kızları için 10 numara büyük gelir:)
Neyin büyük geleceğini anlamadım açıkcası hepsini herkez yaşıyor bence:ssz:

Btün maddelere katılıyorum ama totoya şaplak anlam veremedim :27:

bendende bi madde :

hayvan gibi seni özlüyorum gelsende sevsem seni diyorsa

Cevap bile verme karışındaki ayı yahu:25:

seni çok seviyorum deyip ilgi göstermiyorsa, ben başkasına aşığım de bırak ..:9::9::9::9::9::9:

ben de bir madde ekliyim,

ben erkeğim bazı ihtiyaçlarım var diyorsa... yüzüne kürekle vur bırak :32:

Bunu okadar çok erkek diyoki hepsine kürekle vurursak tipsiz erkek sayısı tavan yapar:60::60:

“Sen kara kaşlı, kara gözlüsün ve o sana, ‘Saçlarını sarıya boyatsana’ diyorsa...”

Sarışın renkli gözlü kuzenime sevgilisi "ben renkli gözde siyah saç seviyorum boyat" kuzenim:Saçmalama doğal saçım bu hayatta boyatmam. Sevgilisi:"Demekki değerim bukadar ne var boyatsaaaaan" derken kuzenimin canına tak etti ayrıldı.:kkk:

Seni çok özlüyorum diyip buluşmak için kılını kıpırdatmıyorsa da buluşma ayarlayıp buluşma saatine yakın başım dertte diye mesaj atıp telefonu kapatmak lazım o zaman bu kurallara göre.. :44:

Back
X