Bir erkek neden 3 yıl sonra?

Ben bu konunun açılma amacını anlayamadım. Galiba ben hiç bişi anlayamadım. Neyse ben çamaşır katlıyordum zaten. Ona devam edeyim

Diyoki konu sahibi onu sevmiyor beni seviyor dimi. Çünkü beni kıskanıyordu onu kıskanmıyor. Kısacası sevgiyi kıskançlığa endeksleyen güzide genç kızlarımızdan biri.

Hayir kizi da cevresinide yakindan taniyorum bende onlarin ortamindaydim.
Bana yattigi kizlari kendisi anlatmadi baskalarindan duydum. Olay mini etek falan da degil. Bir erkek onu 3 yildir deliler gibi seven bir kadini neden senelerce bekletir?

Sonradan etkilenmiştir, kızla ilişki yaşamanın iyi olabileceğine karar vermiştir, birden aşık olmuştur ya da sadece denemek istemiştir. Bir sürü sebep var.

Hayir kiz onun her dedigini istisnasiz yapan biri, hatta bir ara adam ona yuz vermiyor diye psikolojisi bozulmustu

Hayir kizi da cevresinide yakindan taniyorum bende onlarin ortamindaydim.
Bana yattigi kizlari kendisi anlatmadi baskalarindan duydum. Olay mini etek falan da degil. Bir erkek onu 3 yildir deliler gibi seven bir kadini neden senelerce bekletir?
3 yıldır bekleyen ama kiskanilmayan kızın konu sahibi olduğunu düşünen tek ben miyim?

Ben olayı çözdüm :D Sex yapabileceği tüm kadınları etrafında toplayan bir erkek. Yatamadığı kadınla görüşmez, ama yatabilme ihtimali bile olan herkesle ilgilenir, emek verir kendince.
Sonuç, sex yapabileceği kadar varsın, yoksa, yoksun ! :)

İyi de bu sizi neden dertledi ki şimdi?
Kıskanıyor veya kıskanmıyor.
Adam karaktersiz niye kafacığını yoruyorsun?

• Beğen
Reactions: KV_
Ben şunu sorayım size: karşı cinsten biri sizi sevdiğiniz zaman mı beraber olursunuz yoksa istediğiniz/hoşlandığınız için mi?

Bende şöyle sorayim o zaman. 3 yildir her gun gordugunuz(arkadaslik ve cinsellik yasadiginiz) bir insana neden 3 yil sonra asik olursunuz?

Konu sahibi, bence boş yere o erkeği anlamaya çalışıyorsun.. Seni ilgilendiren bir durum yok.
İnsanları birbirlerine en çok yakınlaştıran şey, aynı ortamda bulunmak.. ee aynı yerde çalışıyorlar. Her gün birbirlerini görüyorlar. Cinsellikte yaşamışlar. Demek ki bir uyum var aralarında..

Back
X