Bir erkek neden 3 yıl sonra?

İşte biz de diyoruz ki, SENİN İYİLİĞİN için, birini 3 yıl boyunca sevmediği halde oyalayan, kullanan birisi iyi biri değildir.
Şimdi o kıza nasıl davrandığı, o kıza ne hissettiği umrunda olmasın. Önüne bak, yoksa daha beter batacaksın.
Ben önüme bakmasam neler olurdu tahmin bile edemiyorum.
O zaman sende anlarsin. Akildan atmak o kadar kolay oluyo mu? Ben zaten onlarin iliskisiyle ilgili bir sey yapamam, yapmamda. Sadece icim sıkkın paylasmak istedim.

Bence siz beni anlamadiniz. Biz onla cikmadik o bana teklif etti ben kabul etmedim.
Ayrica o kiz oyle düşündüğünüz gibi bir kiz degil gayet namuslu. Bende oyle. Burda namus yaristiemiyorum

Bu daha da kötü işte. Hiç beraberliğiniz, yaşanmışlığınız olmayan birini takıntı haline getirmişsiniz. Flört tuzağıdır sizin bu sevgiye yorduğunuz, kıskançlık tripleri.

O kadar ozguvenli bir insan hayatında yer edinememiş birinin stili hakkında söz sahibi olmasına izin vermeyeceği gibi bundan da fi tarihi sonra çıkarım yapmaz.

Bence o kiz safin teki. Korun teki.
O erkek sevmiyor bundan emin olabilir o kiz..
Emin olabilirsin konu sahibi, kandiriliyosun..

Bu daha da kötü işte. Hiç beraberliğiniz, yaşanmışlığınız olmayan birini takıntı haline getirmişsiniz. Flört tuzağıdır sizin bu sevgiye yorduğunuz, kıskançlık tripleri.

O kadar ozguvenli bir insan hayatında yer edinememiş birinin stili hakkınca söz sahibi olmasına izin vermeyeceği gibi bundan da fi tarihi sonra çıkarım yapmaz.
Evet iste ama cok sey yasadik. Malesef takinti yaptim atamuyorum

Bakmasan daha iyi verecegin cevabı biliyorum. Klasik kk kadinlari gibi ama herkes ayni degil. Zamaninda cok linc yemistim

Okudum bir dediğinin bir dediğini tutmadığına karar verdim. O yüzden kaçıyorum konudan.
Son bir şey, adam diğer kızı seviyor muhtemelen. Sen kendini toparlayıp da karşısına çıkma hayalleri kurarken onlar evlenir bile. Sen de üzüldüğünle kalırsın.

hmm. tm.

Peki neden konuyu actin? Senin dusuncelerinide alalim, Sence isin asli nedir?
Ben sadece empati yapilsin istedim ama olay buyudu.
Ben o kizla artik hayatini duzene koymak icin birlikte oldugunu dusunuyorum. Kiz onu kayıtsız sartsiz seviyor.

21 yaşındaymışın. çok gençsin. yazık etme kendine. kafanı yorma böyle şeylerle.

kilo problemin varmış; yani gerçekten problemse önce onu hallet. sonra yavaş yavaş özgüvenin yerine gelir. bence bu da bi sorun.

hayat daha neler göstericek neler.
yorumlarda bile kaç kere okudum 'ben hayır dedim ben hayır dedim' diye yazdın. çok takıntılısın galiba.
herneyse bende büyüğün sayılırım. istersen dinlersin istersen bu yorumu es geçersin.

Okudum bir dediğinin bir dediğini tutmadığına karar verdim. O yüzden kaçıyorum konudan.
Son bir şey, adam diğer kızı seviyor muhtemelen. Sen kendini toparlayıp da karşısına çıkma hayalleri kurarken onlar evlenir bile. Sen de üzüldüğünle kalırsın.
Bir anda nerden anladin kiza asik oldugunu? Valla olaylari bilmeme ragmen ben bile anlayamamistim :D

Herseyi gectimde onune gelen adanla yatan biriyle nasil birlikte oluyorsunuz?

bir insan hic mi korkmaz hastalik kapicam diye.midesizligi birkenara birakarak soruyorum.

O zaman sende anlarsin. Akildan atmak o kadar kolay oluyo mu? Ben zaten onlarin iliskisiyle ilgili bir sey yapamam, yapmamda. Sadece icim sıkkın paylasmak istedim.
Bak canım fazla kurcalamak insanı, fikri eyleme geçirmeye götürür. Kurar kurar sonunda adama ulaşırsın.
Ne kadar düşünce, o kadar bunalım.
Evet kolay olmuyor, benim eskisi nişanlıyken gecenin dördünde beni arayıp mutlu musun diye sormuştu biliyor musun? Bana hala seni hayatımdan çıkarmak istemiyorum demişti. Çünkü benle olmak başkasıyla olmaya benzemiyormuş. E ne olacaktı? Nişanlı adama mı yamanacaktım? Ben bu kadar mı düşecektim?
Ben ne yaptım peki? Kan kustum, kızılcık şerbeti içtim dedim. Uzak dur benden dedim.
Sence beni sevdiğinden mi aradı? Yooo. Eğer sevdiği ben olsaydım, o kızla nişanlı olmazdı.
Heh şimdi, sevdiği sen olsaydın, o kızla sevgili olmazdı. Bunu bil ona göre hareket et. Hadi selametle.

21 yaşındaymışın. çok gençsin. yazık etme kendine. kafanı yorma böyle şeylerle.

kilo problemin varmış; yani gerçekten problemse önce onu hallet. sonra yavaş yavaş özgüvenin yerine gelir. bence bu da bi sorun.

hayat daha neler göstericek neler.
yorumlarda bile kaç kere okudum 'ben hayır dedim ben hayır dedim' diye yazdın. çok takıntılısın galiba.
herneyse bende büyüğün sayılırım. istersen dinlersin istersen bu yorumu es geçersin.
Evet adama cok takintiliyim...

Bir anda nerden anladin kiza asik oldugunu? Valla olaylari bilmeme ragmen ben bile anlayamamistim :KK70:

İki sene adamı görmemişsin, adam o kızın yanındaydı. Kimse sadece yatak ilişkisinden ibaret bir mevzuyu 3 yıl sürdürmez. En başından beri adam kızı seviyor diyorum ben sana sen inanmak istemiyorsun. Sonuçta bu konuda üzülen her halükarda sen olacaksın.

Back
X