Bir erkek neden 3 yıl sonra?

Bak canım fazla kurcalamak insanı, fikri eyleme geçirmeye götürür. Kurar kurar sonunda adama ulaşırsın.
Ne kadar düşünce, o kadar bunalım.
Evet kolay olmuyor, benim eskisi nişanlıyken gecenin dördünde beni arayıp mutlu musun diye sormuştu biliyor musun? Bana hala seni hayatımdan çıkarmak istemiyorum demişti. Çünkü benle olmak başkasıyla olmaya benzemiyormuş. E ne olacaktı? Nişanlı adama mı yamanacaktım? Ben bu kadar mı düşecektim?
Ben ne yaptım peki? Kan kustum, kızılcık şerbeti içtim dedim. Uzak dur benden dedim.
Sence beni sevdiğinden mi aradı? Yooo. Eğer sevdiği ben olsaydım, o kızla nişanlı olmazdı.
Heh şimdi, sevdiği sen olsaydın, o kızla sevgili olmazdı. Bunu bil ona göre hareket et. Hadi selametle.

Beni suan sevmiyor onu biliyorum zaten. Sizde zor seyler yasamissiniz. Neyse ilgilendiginiz icin tesekkurler.

Yanlis anlasildim cunku amacim oyle seyler duymak degil.
Eski konuna baktim daha kucukmussun canim.Adamin karaktersiz capkin oldugunu kendin yazmissin zaten.Ve yasca buyuk bircok iliski yasayan bir tip oldugunuda.Sana laf atmalarina takilmissin ve sana asik oldugunu dusunmussun ama bu tur tipler genelde flörtöz konusmalari sever.Bana asikti ben reddettim derken kilo aldigin icin bulusmaya hayir dediginden bahsediyorsun sanirim.
Onla bulussanda senlede gonul eglendiricekti ve muhtemelen bircok kisiylede ayni anda kknusyordur internetten.
Belki hayatinda baska biri olmadigindan kafanda buyuttun...Ama inanki Allah seni daha kotu sonuclardan korumus
Kimle oldugunu bosver kilolarini vermeye calis bence.Ozguvenin yerine gelince hayatina gercekten biri girer bu gunlerine gulersin
sevgiyle kal:KK54:

a
Bir kiza aşık olur?
Dusunun siz erkeksiniz ve 3 yildir her gun gordugunuz, ayni yerde calistiginiz bir kiz var. Bu kiz sizi deli gibi seviyor ve cok belli ediyor siz bunu biliyorsunuz.
3 yil boyunca bu kizla arkadas olarak cok yakinsiniz ama ayni zamanda cinsellikte yasiyosunuz. Baska kizlarlada yasiyosunuz. Daha sonra kizin biriyle iliski yasamak istediginizi söylüyorsunuz ama kiz sizin sehirinize gelmiyor sonra konusmayi birakiyosunuz aradan 1 yil falan geçiyor bu 3 yildir sizi seven kizla sevgili oluyosunuz. Bunun nedeni nedir?

Not: cok kiskanc birisiniz mini etegi bile kiskanan birisiniz, iliski teklif ettiginiz kizin etek giymesine kiziyosunuz ama 3 yildir sizi seven, sevgili oldugunuz kiza karismiyosunuz bu konuda. Yani sevgilinizi pek kiskanmiyosunuz iste. Neden?
aman erkek işte ya ona da gider buna da gider
en son hadi evlensem mi napsam der
gider biriyle başlar o olmadı mı gider başkasıyla gönül eğlendirir vs vs
çok kafa yormayın bence o sizin kadar yormuyor

Biz yinede buraya yazalım o adamla o kız evlenir siz de bu sorunun cevabını aramaya devam edersiniz. Kimse sevmediği kişiyle yıllarca devam etmez net.
Yillarca degil ki yeni sevgili oldular :D sadece kiz seviyodu yillardir, hep beraberlerdi cunku is arkadasi

Eski konuna baktim daha kucukmussun canim.Adamin karaktersiz capkin oldugunu kendin yazmissin zaten.Ve yasca buyuk bircok iliski yasayan bir tip oldugunuda.Sana laf atmalarina takilmissin ve sana asik oldugunu dusunmussun ama bu tur tipler genelde flörtöz konusmalari sever.Bana asikti ben reddettim derken kilo aldigin icin bulusmaya hayir dediginden bahsediyorsun sanirim.
Onla bulussanda senlede gonul eglendiricekti ve muhtemelen bircok kisiylede ayni anda kknusyordur internetten.
Belki hayatinda baska biri olmadigindan kafanda buyuttun...Ama inanki Allah seni daha kotu sonuclardan korumus
Kimle oldugunu bosver kilolarini vermeye calis bence.Ozguvenin yerine gelince hayatina gercekten biri girer bu gunlerine gulersin
sevgiyle kal:KK54:

Hayir bulusma degil iliski teklif etti. Yani acikca konustuk oncesinde sadece flört ediyoduk sonra beni sevdigini soyledi vs durumlar baya karisik. Ya insallah dedigin gibi olur ben tamam ona takintiliyim ama hayatim mahvoluyo onu unutmayi o kadar isterim ki...

a

aman erkek işte ya ona da gider buna da gider
en son hadi evlensem mi napsam der
gider biriyle başlar o olmadı mı gider başkasıyla gönül eğlendirir vs vs
çok kafa yormayın bence o sizin kadar yormuyor
Haklisin sanirim ortada benim buyuttugum gibi bir durum yok...

Bi kendinle yüzleşir misin ? Kendini kandırmak için biz ne diyorsak yok diyorsun adam seni unutamamış ama o kızla evlenicek oldu mu ?
Ya ben mi anlatamıyorum yoksa siz mi anlamiyosunuz? Adam suan beni sevmiyo bunu bende BİLİYORUM. Ama o kizi seviyo dersek te asiklara hakaret etmis oluruz.

Ilkkez bir konuyu defalarca okudum yinede empati kuramadım ,onu düşün bunu düşün, kim kime dum duma misali olmuş. Konuyu anlamayınca bütün yorumlari okuyanlar , Toplanın buraya :eğlence::KK14:

Back
X