Bir erkek neden ayrıldığı sevgilisiyle hala görüşmk ister?

busegor

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2011
66
0
36
İstanbul
bir erkek niye eski sevgilisiyle ayrılmalarına ragmen hala görüşmek ister ve ben seninle tamamen bitirmek istemiyorum der ve hala kızla konuşur onun birisiyle çıkmasını istemez?

Son düzenleme:
bir erkek niye eski sevgilisiyle ayrılmalarına ragmen hala görüşmek ister ve ben seninle tamamen bitirmek istemiyorum der ve hala kızla konuşur onun birisiyle çıkmasını istemez?

tamamen terbiyesizliğinden o ne demek bitmişse bitmiştir kimse kimsenin hayatını zamanını boşuna çalmasın kimsede buna müsaade etmesin.

benimde böyle bi durum başıma geldi sevgilimin benden önce 3 yıllık bi ilişkisi olmuş..o ilişkisi bittikten yaklaşık 1 yıl sonra tanıştık ve birlikteliğe başladık biz.daha birlikteliğimizin 4ncü ayındayken eski sevglisi bunu arayıp rahatsz etmeye başladı.bana söyler mi hiç sakladı ben şüphelendim ve üzerine gittim sonunda itiraf etti.kız sürekli bunu arıyomuş gizli numaradan..hiç de konuşmuomuş.sesini dinleyip kapatıomuş çocuklar gibi.
niyeti kafasını karıştırmak..
ve nihayetinde de oldu..birlikteliğimizin 6ncı ayında kavgalarımız almış başını gitmişti çok mutsuzduk ve ben çok üzülüordum toparlanamadık aramız düzelemedi daha da sarpasardı.benden ayrılmak istediğini söyledi nedeni ortada bende kabul etmkten başka bişy yapamadım.

bana söyledikleri hala aklımda
''insan hayatta bir kere sevebilimuş bidaha sevemiyomuş ben onu çok fazla sevmişim kusurabakma nasıl bi alçak olduğumu gördün''

ya işte böyle..sustum bişy diemedim ağzımdan çıkan cümle sadece şu oldu

'' beni kendinden kurtardığın için çok teşekkür ederim ''

o dakika herşey btti herşey bir anda yalan oldu 6 ayım çöp oldu

elimden başka ne gelirdi ki.benimle birlikteyken eski sevgilisini özledi..
ben ona yandım o eskisine yandı.yazık oldu.bende çok sevmiştim..
kızın niyetinin farkındaydım mutluluğumuzu bozup bizi ayırmaktı..sevgilimde gözü yoktu.ama onun mutlu olmasını hiç mi hiç istemiodu..nihayetinde istediği oldu..
çocuğa da üzüldüm..
beni kaybettiğiyle kaldı..eski sevglisi de ona dönmedi.
allahın sopası yok herseyde vardr bi hayır

a a a sormana bile gerek yok şekerim maymun iştahlı olduğundan. ne yardan ne serden hesabı. yenisini bulursam ne ala bulamazsam şuracıkta dursun bu derler. .

benim eski sevgilimin şuan sevgilisi var veee hala benimle görüşmek istiyo reddettim falan ama hala görüşmek istiyo tabi açık bi dille değil üstü kapalı bi dille diyo buna ne demelisiniz pekii ... ?

gururuna ve kendinden emin olmana dimdik durupta o lafı söyleyebildiysen hayran kaldım

gururuna ve kendinden emin olmana dimdik durupta o lafı söyleyebildiysen hayran kaldım

bende kendime inanamadım :44 an ölmek istedim neler neler geçti aklımdan eridm bittim karşısında ama asla belli etmedim

o kişi ben olamazdım üstüne atlayıp paramparça ederdim ya cinayet sebebiydi nsl tuttum kendmi vala hayranım kendme

ama hiç de pişman değilm

Keşke ben dahil bütün kızlar senin gibi olsa böyle bi durum karşısında

Keşke ben dahil bütün kızlar senin gibi olsa böyle bi durum karşısında

aşk insanı şekilden şekile sokar da neler neler yaptırmaz ben kendimden bu kadarını beklemezdim ama oldu

benim bir arkadaşım var sürekli eski sevgilileri arasında mekik dokuyor, o da onlardandır.

kişiliksiz işte böyleleri

neden ortada
hayatındaki insanı sevmiyor demektir.he eski sevgiliyi seviyormu?hayır
sevse zaten ayrılık olmazdı,sevse zaten hayatına başka birini almazdı
bunu yapan erkek yada kadın tamamen karekteri zayıf insandır.
karekterli bir insan biten bir ilişkinin ardına dönüp bakmaz,sadece hayatındaki insana odaklanır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…