Mettgul evli, mutlu, cocuklu :) Kayıtlı Üye 15 Kasım 2011 748 37 73 17 Temmuz 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi busegor #21 Kesinlikle psikolojik rahatsızlığı vardir. Uzak durulmasi gerekir boylelerinden. Ne askindan hayir gelir ne ayriligindan. ALLAH korusun.
Kesinlikle psikolojik rahatsızlığı vardir. Uzak durulmasi gerekir boylelerinden. Ne askindan hayir gelir ne ayriligindan. ALLAH korusun.
merlininin Popüler Üye Kayıtlı Üye 18 Temmuz 2014 1.000 133 173 18 Temmuz 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi busegor #22 busegor .!.: bir erkek niye eski sevgilisiyle ayrılmalarına ragmen hala görüşmek ister ve ben seninle tamamen bitirmek istemiyorum der ve hala kızla konuşur onun birisiyle çıkmasını istemez? Genişletmek için tıkla... yedekte olsun mantığıdır bu durum. allah kolaylık versindir.
busegor .!.: bir erkek niye eski sevgilisiyle ayrılmalarına ragmen hala görüşmek ister ve ben seninle tamamen bitirmek istemiyorum der ve hala kızla konuşur onun birisiyle çıkmasını istemez? Genişletmek için tıkla... yedekte olsun mantığıdır bu durum. allah kolaylık versindir.