Bir erkek neden birden ilgiyi alakayı keser,sinir bozucu?

Ya yeni birini bulmuştur yada ilgisi azalmıştır. Bu durumda üstünde düşmeyi bırakıp kendi ulaşmadığı sürece geri çekilmeniz gerekir.

Sen ilgilen madem daha açık olabilirsin beğeniyorsan sorularının cevabını almış olursun ayıp birşey değil sonuçta

Beni gördüğü zaman yakınıma gelirdi,konuşmaya çalışırdı şimdi bakmıyor bile
Birinin yakınınıza gelmesi, muhabbet etmesi tek başına ilgi değildir. Hadi diyelim ki ilgiydi siz ne tepki verdiniz bu ilgiye? Bir kadından etkilenen erkek aylarca beklemez adım atmak için. Ya sizinle ilgilenmiyordu siz öyle anladınız ya da ilgisine karşılık bulamayınca radarı başka yöne çevirdi.

Ya yeni birini bulmuştur yada ilgisi azalmıştır. Bu durumda üstünde düşmeyi bırakıp kendi ulaşmadığı sürece geri çekilmeniz gerekir.
O kadar kendine bağladı ben başlarda bu ilgiden rahatsız oluyordum sonra bir şekilde kendine bağladı,ben bağlandım şimdi de kendi bıraktı görmezden geliyor artık

Başlarda O kadar bakıyordu ki böyle sürekli yakınıma gele gele dikkatimi çekmeyi başardı birkaç kere sohbet etmeye çalıştı tersledim sonra bende bağlanmaya başladım ama birden bire beni tanımamazlıktan geldi birkaç haftadır

O kadar kendine bağladı ben başlarda bu ilgiden rahatsız oluyordum sonra bir şekilde kendine bağladı,ben bağlandım şimdi de kendi bıraktı görmezden geliyor artık

İlginizin farkında olduğu için umursamaz hareketlerde bulunuyor. Bu bu aşamada tüm duygularınıza rağmen kendinizi geri çekmeniz lazım.

Aramızda da 8 yaş var ben 25 yaşındayım o da 33 yaşında acaba bu sebepten dolayı da mı vazgeçti kafam Allak bullak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…