Bir erkek neden birden ilgiyi alakayı keser,sinir bozucu?

Aranızda bir şey mi geçti de bağlandınız ben anlamadım?
İlişkiniz mi vardı?
Bakiyordu, yanima geliyordu ben tersliyordum diyorsunuz. Bunlarla mı bağlandınız?
Aramızda birsey olmadı sadece Sohbetimiz olmuştu yüz yüze sonra ben aptal gibi tersledim durdum uzaktan uzaktan hareketleri çok etkiledi

Aramızda birsey olmadı sadece Sohbetimiz olmuştu yüz yüze sonra ben aptal gibi tersledim durdum uzaktan uzaktan hareketleri çok etkiledi
Madem gönlünüz var niye tersliyorsunuz. Adamlar da salak değil istenmedigini düşünüp gitmiş doğal olarak. Siz terslendiğiniz yerde kalır mısınız?

Neden acaba? Terslediğiniz için olabilir mi? Anaokulunda mısınız saçını çekince aşık olduğunuzu anlasın adam? Ayrıca tanımadığınız insana bağlanmak nasıl oluyor? Daha önce bir erkekle duygusal yakınlaşmanız oldu mu?

bir yıldır tanıyorum ama benim hoşlanma aşaması 5 aydır var ara ara terslememe rağmen ilgiyi bırakmadı,bahsettiğim gibi kendisi de son birkaç hafta içerisinde geri vites yaptı. Bu arada daha önce sevgilim oldu ayrıldım

Bir yıl uzaktan bakan, arada sohbet etmeye çalışan adamın size ilgisi olduğunu düşünüyorsunuz yani, peki. Sevgilisi kızmıştır ondan geri çekmiştir kendini.,

Galiba benimde duygusal boşluğuma denk geldi
Muhtemelen öyle olmuş. Yoksa yetişkin bir kadın bir adamın sadece baktığı için aylarca kendisinden hoşlandığını düşünmez, hadi düşündü diyelim bir şeyler yaşamayı geç doğru düzgün tanımadığı adama bağlandığını iddia etmez.

Aylardır Kafam çok karıştı acil toparlamam lazım

Cevabı sizde biliyorsunuz
Daha ıyı bı alternatif bulmus
insanlara niye araba muamelesi yapıyorsunuz.insanlarin daha iyisi olmaz sana daha uygun olanı olur.ya da daha çok enerji aldığın.ayıp yani birinin yüzüne daha iyisini bulmuştur demek kusura bakma da terbiyesizlik.nedense bugünlerde herkes pek bir ukala, densiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…