- 18 Ekim 2014
- 7.977
- 37.014
- 748
- Konu Sahibi derinhayal
-
Aklımdan çıkmıyor bağlandım nasıl unutacağım bilmiyorumİlginizin farkında olduğu için umursamaz hareketlerde bulunuyor. Bu bu aşamada tüm duygularınıza rağmen kendinizi geri çekmeniz lazım.
Aramızda birsey olmadı sadece Sohbetimiz olmuştu yüz yüze sonra ben aptal gibi tersledim durdum uzaktan uzaktan hareketleri çok etkilediAranızda bir şey mi geçti de bağlandınız ben anlamadım?
İlişkiniz mi vardı?
Bakiyordu, yanima geliyordu ben tersliyordum diyorsunuz. Bunlarla mı bağlandınız?
Madem gönlünüz var niye tersliyorsunuz. Adamlar da salak değil istenmedigini düşünüp gitmiş doğal olarak. Siz terslendiğiniz yerde kalır mısınız?Aramızda birsey olmadı sadece Sohbetimiz olmuştu yüz yüze sonra ben aptal gibi tersledim durdum uzaktan uzaktan hareketleri çok etkiledi
Terslenen erkek de olsa kadın da olsa bir daha yaklaşmaz, sorunuzun cevabı bu maalesef...Aramızda birsey olmadı sadece Sohbetimiz olmuştu yüz yüze sonra ben aptal gibi tersledim durdum uzaktan uzaktan hareketleri çok etkiledi
Neden acaba? Terslediğiniz için olabilir mi? Anaokulunda mısınız saçını çekince aşık olduğunuzu anlasın adam? Ayrıca tanımadığınız insana bağlanmak nasıl oluyor? Daha önce bir erkekle duygusal yakınlaşmanız oldu mu?Başlarda O kadar bakıyordu ki böyle sürekli yakınıma gele gele dikkatimi çekmeyi başardı birkaç kere sohbet etmeye çalıştı tersledim sonra bende bağlanmaya başladım ama birden bire beni tanımamazlıktan geldi birkaç haftadır
Aklımdan çıkmıyor bağlandım nasıl unutacağım bilmiyorum
bir yıldır tanıyorum ama benim hoşlanma aşaması 5 aydır var ara ara terslememe rağmen ilgiyi bırakmadı,bahsettiğim gibi kendisi de son birkaç hafta içerisinde geri vites yaptı. Bu arada daha önce sevgilim oldu ayrıldımNeden acaba? Terslediğiniz için olabilir mi? Anaokulunda mısınız saçını çekince aşık olduğunuzu anlasın adam? Ayrıca tanımadığınız insana bağlanmak nasıl oluyor? Daha önce bir erkekle duygusal yakınlaşmanız oldu mu?
inşallah çünkü daha da fazla bağlanmamam lazımBaşlarda zor olsada unutursunuz zamanla.
Bir yıl uzaktan bakan, arada sohbet etmeye çalışan adamın size ilgisi olduğunu düşünüyorsunuz yani, peki. Sevgilisi kızmıştır ondan geri çekmiştir kendini.,bir yıldır tanıyorum ama benim hoşlanma aşaması 5 aydır var ara ara terslememe rağmen ilgiyi bırakmadı,bahsettiğim gibi kendisi de son birkaç hafta içerisinde geri vites yaptı. Bu arada daha önce sevgilim oldu ayrıldım
Galiba benimde duygusal boşluğuma denk geldiBir yıl uzaktan bakan, arada sohbet etmeye çalışan adamın size ilgisi olduğunu düşünüyorsunuz yani, peki. Sevgilisi kızmıştır ondan geri çekmiştir kendini.,
Nerde yaniniza gelip konuşuyordu?Tabiki kısa bir süre değil bu yaklaşık 1 yıldır gördüğüm birisi genel olarak benim ilgimi çekmeye çalıştığı için farkettirdi kendini
Muhtemelen öyle olmuş. Yoksa yetişkin bir kadın bir adamın sadece baktığı için aylarca kendisinden hoşlandığını düşünmez, hadi düşündü diyelim bir şeyler yaşamayı geç doğru düzgün tanımadığı adama bağlandığını iddia etmez.Galiba benimde duygusal boşluğuma denk geldi
ÜniversitedeNerde yaniniza gelip konuşuyordu?
Aylardır Kafam çok karıştı acil toparlamam lazımMuhtemelen öyle olmuş. Yoksa yetişkin bir kadın bir adamın sadece baktığı için aylarca kendisinden hoşlandığını düşünmez, hadi düşündü diyelim bir şeyler yaşamayı geç doğru düzgün tanımadığı adama bağlandığını iddia etmez.
Sen bugünlerde ne kadar ukalasın böyle.ayıp.insanlarla dalga geçmek için mi kullanıyorsun burayı? ne var yani ilgisini hissedemez mi? Nasıl ilgi hissedilir bu yaşınızda bilmiyor musunuz?İlgisi başka yere kaymıştır.
İlgisini nasıl farkediyorsunuz mesela?
Sağdan sağdan şekerim, hadi…Sen bugünlerde ne kadar ukalasın böyle.ayıp.insanlarla dalga geçmek için mi kullanıyorsun burayı? ne var yani ilgisini hissedemez mi? Nasıl ilgi hissedilir bu yaşınızda bilmiyor musunuz?
Başka bir çiçek bulmuştur ilgisini çeken :)Aylardır ilgisini farkediyorum ama son zamanlarda Sanki hiç tanımamış gibi davranıyor,neden olabilir anlamıyorum
insanlara niye araba muamelesi yapıyorsunuz.insanlarin daha iyisi olmaz sana daha uygun olanı olur.ya da daha çok enerji aldığın.ayıp yani birinin yüzüne daha iyisini bulmuştur demek kusura bakma da terbiyesizlik.nedense bugünlerde herkes pek bir ukala, densiz.Cevabı sizde biliyorsunuz
Daha ıyı bı alternatif bulmus
Cins cins insan var işte.boşver.Aylardır ilgisini farkediyorum ama son zamanlarda Sanki hiç tanımamış gibi davranıyor,neden olabilir anlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?