Yani başınıza gelmedi? Size böyle davranan bir erkek olmadı? Doğru mu anladım?Ben aklıma gelen bir şey hakkında fikir almak istiyorum.
Ben soru sohbet havasında soruldu gibi hissettim. Yoksa elbette biliriz yada fikrimiz vardır. Bana biri böyle davrandı vs vs şeklinde açılmadı konu. Yazılı iletişimde anlatmak zor oluyor. Boş verin siz beni.neden cevaplayamasın? uzaylılardan bahsetmiyoruz, aynı gezegendeyiz.
iyi kötü hepimiz hayatımızın bir parçasını erkeklerle yaşıyoruz. babamız, kardeşimiz, eşlerimiz, arkadaşlarımız, çocuklarımız var.
hayatlarımızı onlarla omlardan bihaber yaşamıyoruz ki.
erkekler, yaptıkları yada düşünceleri hakkında gerçekten fikriniz yok mu? illa doğru olmak zorunda da değil. tecrübe de bir bilgidir mesela...
Dokunma türüne göre değişirBazı erkekler vardır flörtleşmeyi sever. Dokunmayı sever. Herhangi bir arkadaşına bile birşey söylerken gelir ve dokunur. Kolunu sıvazlar. Elini omzuna koyar. Neden bazı erkekler bunu sever?
hug person diyorlar sanırsam bu şahıslara,
ne diye çevirilir,
sarılmacı kişi
Kendisi "dokindir,elle"diyemedigi için o dokunmak istiyordur illa temas olacak demek..Bazı erkekler vardır flörtleşmeyi sever. Dokunmayı sever. Herhangi bir arkadaşına bile birşey söylerken gelir ve dokunur. Kolunu sıvazlar. Elini omzuna koyar. Neden bazı erkekler bunu sever?
Çünkü neden dokunmasın?
Ben de severim temas etmeyi. Bir şey anlatırken hafifçe omuza kola dokunmayı vs.
Bana dokunabilirsin hiç sorun değil.Resmi bir ortam değilse dokunmadan iletişim kurmayı sevmiyorum ben de. Eksik kalıyor sanki bişeyler.
yeterince empatiye sahip oldugumu dusunuyorum. tekrar okuyun yazdigimi, yakin is arkadaslari demisim. rahatsiz olabilecegini dusundugum tahmin ettigim insanlarin koluna dokunmuyorum:))Peki karşınızdakinin rahatsız olabileceği fikri aklınıza gelmiyor mu?
banadaaa banadaaa hahah. konu sahibinden yine ayar yiicem bak.Bana dokunabilirsin hiç sorun değil.
Dokun bana
Hayır dokunuyoruz dedik diye sanki koala gibi tırmanıyoruz insanlara.banadaaa banadaaa hahah. konu sahibinden yine ayar yiicem bak.
Ellerim seniBana dokunabilirsin hiç sorun değil.
Dokun bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?