Bir erkek neden dokunur?

Çünkü neden dokunmasın?
Ben de severim temas etmeyi. Bir şey anlatırken hafifçe omuza kola dokunmayı vs.

Ben soru sohbet havasında soruldu gibi hissettim. Yoksa elbette biliriz yada fikrimiz vardır. Bana biri böyle davrandı vs vs şeklinde açılmadı konu. Yazılı iletişimde anlatmak zor oluyor. Boş verin siz beni.

Sadece erkekler değil, böyle olan kadınlar da var. Hepsinin de farklı gerekçeleri olabilir. Belki flört, belki alışkanlık, belki samimiyet görtermeye çalışmak... Çeşit çeşit insan var sonuçta.

Zarf atarlar.. Karşı taraf meyilliyse olayı gotururler

Ben de dokuna dokuna iletişim kurarim. İletişim kurarken kadin-erkek gerçekten ayırt etmediğim için sıkıntı olmaz benim için.
İş yerinde bile bir hata yaptığımda iş arkadaşımın omzuna dokunup 'kusura bakma ya' derim.
Rahatsız olan evinden çıkmasın,bana ne?

Bazı erkekler vardır flörtleşmeyi sever. Dokunmayı sever. Herhangi bir arkadaşına bile birşey söylerken gelir ve dokunur. Kolunu sıvazlar. Elini omzuna koyar. Neden bazı erkekler bunu sever?
Kendisi "dokindir,elle"diyemedigi için o dokunmak istiyordur illa temas olacak demek..
Samimi olmadigim birinin bu kadın dahi olsa konuşurken bana dokunmasindan asla hoşlanmam.Basima geldi ve hafifçe geri çekilerek beden diliyle anlattım derdimi.Anlamayana açıkça soylerdimde sorun yok yani..

Fiziksel bir hitap şeklidir. Mimik ve jest kadar doğaldır. Ama herkes tarafından hoş karşılanmaz. Buna da saygı duyulması gerek.

Peki karşınızdakinin rahatsız olabileceği fikri aklınıza gelmiyor mu?
yeterince empatiye sahip oldugumu dusunuyorum. tekrar okuyun yazdigimi, yakin is arkadaslari demisim. rahatsiz olabilecegini dusundugum tahmin ettigim insanlarin koluna dokunmuyorum:))

banadaaa banadaaa hahah. konu sahibinden yine ayar yiicem bak.
Hayır dokunuyoruz dedik diye sanki koala gibi tırmanıyoruz insanlara.
Ki rahatsız olabilirler tabii ki, rahatsız olan insan zaten belli ediyor anında. Biz de ruh hastası olmadığımız için tekrarlamıyoruz, sanki milleti elleme peşindeyiz

Hitap halindeyken ufak dokunmalar ve elleşmek aynı şey değil yalnız bayanlar burada anlaşalım

Bütün konularınız erkeklerle ilgili ve hep bir araştırma tarzında. Üstelik sorduğunuz soruların cevabını erkekler daha iyi bilir gibi duruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…