Bir erkek neden dokunur?

baksaniza konu sahibi nasil tersledi ahah..tarzim bu, degismiyor. beni taniyan insanlar zaten beni taniyor, fazla soze luzum yok. beni tanimayanlarin hakkimdaki izlenimleride cok mu onemli, yooo hic degil.

konu sahibinin hassasligi nerden geliyo acaba. flort etmemis mi hic? ondan mi afra tafra? yeme bizii herif dokunsunda ben ondan binbir manaa cikariim diye icin icini yiyodur da gelmis burda kendini agirdan satiyosun dimi kiz.

Bütün konularınız erkeklerle ilgili ve hep bir araştırma tarzında. Üstelik sorduğunuz soruların cevabını erkekler daha iyi bilir gibi duruyor.
he oylemiii? ya hamile hamile konusmiim simdi, guzel bikac soz gidermis konu sahibine yoksa ahaha.

he oylemiii? ya hamile hamile konusmiim simdi, guzel bikac soz gidermis konu sahibine yoksa ahaha.
Valla burda birkaç defa denk geldim konu sahibinin konularına ve hep erkeklerle ilgili araştırma tarzında konulardı. Tabiki dertleşmek için konu açılabilir hatta her konuda konu açılabilir ama nedense ortada bir olay yok da sanki kamuoyu anketi gibi geldi bana biraz

belkide bu dusmanca tavirlari (bana dokundu derdi ne! cok dusmanca bi tavir) yuzunden ask konusunda yuzu gulmuyor, kendinde sorun olmadigina inandirmaya calistiriyor kendini belli ki.

ilgi gormek gostermek guzeldiir, flort tatlidiiir, ask tadindan yenmez zaten. relaks biraz tatlim rahat ol, dokunsun koluna noldu eksildi mi kolun. hos bi herif koluma dokundugunda arkadaslarima ‘artik bes gun bu kazagi giicem!’ derdim herhalde ahahah.

Bir zamanlar bende öyleydim. İnsanlarla konuşmak yerine, tensel temas kurmak o samimiyeti vermek; çok hoşuma gidiyordu. Erkek-kadın farketmeksizin. Fakat daha sonra birkaç olay yaşayınca; bunun suistimale açık olduğunu farkettim. Eşimle flörtleştiğimiz dönem; o da bunu farkedip uyarmıştı beni.

sevmedigim tarz..kadin erkek..el sakasida hic sevmem mesela...kimisi sapik oldugu icin dokunur ama

Bazı erkekler vardır flörtleşmeyi sever. Dokunmayı sever. Herhangi bir arkadaşına bile birşey söylerken gelir ve dokunur. Kolunu sıvazlar. Elini omzuna koyar. Neden bazı erkekler bunu sever?
Çünkü bazı insanlar duygusal bazı insanlar görsel bazı insanlar da dokunsal zekalıdır. Bazı erkekler de dokunsal sapıktır adamına göre ölçme anlamaksa tam bir uzmanlık konusudır

Yok ya kimseyi terslemedim estafirullah. Ben sadece merak ediyorum.

Öyle değil ya. Siz de çok acımasızca yorum yapmışsınız. Aşk hayatında yüzüm gülmüyor olabilir ama bugün başıma gelen bir olaydan dolayı bunu sordum. Yeni işe başladım ve iş arkadaşlarımdan biri günaydın derken dibime giriyor kolumu sıvazlıyor, çıkışta güle güle derken yine dibime giriyor ve eli kolu omzumda. Daha 1 hafta olmuş başlayalı bu ne samimiyet. Bir şey söylerken göz kırpmalar filan. Tavırları biraz flörtöz ve rahatsız etti. Yani aşk hayatımız iyi değil diye herkes gelsin dibimize girsin.

Bugün başıma gelen bir olaydan dolayı bunu sordum. Yeni işe başladım ve iş arkadaşlarımdan biri günaydın derken dibime giriyor kolumu sıvazlıyor, çıkışta güle güle derken yine dibime giriyor ve eli kolu omzumda. Daha 1 hafta olmuş başlayalı bu ne samimiyet. Bir şey söylerken göz kırpmalar filan. Tavırları biraz flörtöz ve rahatsız etti. Sürekli erkeklerle ilgili konu açıyor olabilirim demekki sürekli onlarla ilgili sorun yaşıyorum.

Niye herkes bu kadar kinlenmiş bana anlamadım. Bir olay yaşadım ve sordum. Eğer çok hoşlanılmadıysa sorumdan cevap verilmes olur biter. Nedir bu tepki anlayamıyorum.

konu sahibinin hassasligi nerden geliyo acaba. flort etmemis mi hic? ondan mi afra tafra? yeme bizii herif dokunsunda ben ondan binbir manaa cikariim diye icin icini yiyodur da gelmis burda kendini agirdan satiyosun dimi kiz.
çok çirkin bir yorum olmuş.

Ya ben de bazen istemsiz öyle bi dokunurum kola ama tam olarak karşıda ki kisiye sevecen yaklasımla alakalı olabilir. Canım diye konusmak gibi ya da amca/teyze/ufaklik...vb mesafeyi yok etmek amacli samimiyet. Istenmiyorsa ciddi bir karsilik, mesafeli bir yaklasim olayi cözer.

Bu soyuyı kadınlara sorman yanlış, sana onu yapan erkeğe sorcaksın kardeş, zihnşyetlerimşz farkı erkeklerle

Bazı erkekler vardır flörtleşmeyi sever. Dokunmayı sever. Herhangi bir arkadaşına bile birşey söylerken gelir ve dokunur. Kolunu sıvazlar. Elini omzuna koyar. Neden bazı erkekler bunu sever?
Taciz bildigin taciz... dokunulan yer onemli degil amac neyse odur

Dokunulmaktan nefret ederim, erkeklerin yoğun olduğu bir ortamda çalışmama rağmen açıkcası mesafem yüzünden kimse de bana elli kollu konuşmaz.

Erkek de var kadın da..
Hiç hoşlanmam konuşurken temas edilmesinden. Elimi kolumu çekerim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…