baksaniza konu sahibi nasil tersledi ahah..tarzim bu, degismiyor. beni taniyan insanlar zaten beni taniyor, fazla soze luzum yok. beni tanimayanlarin hakkimdaki izlenimleride cok mu onemli, yooo hic degil.Hayır dokunuyoruz dedik diye sanki koala gibi tırmanıyoruz insanlara.
Ki rahatsız olabilirler tabii ki, rahatsız olan insan zaten belli ediyor anında. Biz de ruh hastası olmadığımız için tekrarlamıyoruz, sanki milleti elleme peşindeyiz
he oylemiii? ya hamile hamile konusmiim simdi, guzel bikac soz gidermis konu sahibine yoksa ahaha.Bütün konularınız erkeklerle ilgili ve hep bir araştırma tarzında. Üstelik sorduğunuz soruların cevabını erkekler daha iyi bilir gibi duruyor.
Valla burda birkaç defa denk geldim konu sahibinin konularına ve hep erkeklerle ilgili araştırma tarzında konulardı. Tabiki dertleşmek için konu açılabilir hatta her konuda konu açılabilir ama nedense ortada bir olay yok da sanki kamuoyu anketi gibi geldi bana birazhe oylemiii? ya hamile hamile konusmiim simdi, guzel bikac soz gidermis konu sahibine yoksa ahaha.
belkide bu dusmanca tavirlari (bana dokundu derdi ne! cok dusmanca bi tavir) yuzunden ask konusunda yuzu gulmuyor, kendinde sorun olmadigina inandirmaya calistiriyor kendini belli ki.Valla burda birkaç defa denk geldim konu sahibinin konularına ve hep erkeklerle ilgili araştırma tarzında konulardı. Tabiki dertleşmek için konu açılabilir hatta her konuda konu açılabilir ama nedense ortada bir olay yok da sanki kamuoyu anketi gibi geldi bana artık biraz
Çünkü bazı insanlar duygusal bazı insanlar görsel bazı insanlar da dokunsal zekalıdır. Bazı erkekler de dokunsal sapıktır adamına göre ölçme anlamaksa tam bir uzmanlık konusudırBazı erkekler vardır flörtleşmeyi sever. Dokunmayı sever. Herhangi bir arkadaşına bile birşey söylerken gelir ve dokunur. Kolunu sıvazlar. Elini omzuna koyar. Neden bazı erkekler bunu sever?
Bu soruyu neden kadınlara soruyorsunuz ve neden böyle sorular soruyosunuz???
Yok ya kimseyi terslemedim estafirullah. Ben sadece merak ediyorum.baksaniza konu sahibi nasil tersledi ahah..tarzim bu, degismiyor. beni taniyan insanlar zaten beni taniyor, fazla soze luzum yok. beni tanimayanlarin hakkimdaki izlenimleride cok mu onemli, yooo hic degil.
konu sahibinin hassasligi nerden geliyo acaba. flort etmemis mi hic? ondan mi afra tafra? yeme bizii herif dokunsunda ben ondan binbir manaa cikariim diye icin icini yiyodur da gelmis burda kendini agirdan satiyosun dimi kiz.
Öyle değil ya. Siz de çok acımasızca yorum yapmışsınız. Aşk hayatında yüzüm gülmüyor olabilir ama bugün başıma gelen bir olaydan dolayı bunu sordum. Yeni işe başladım ve iş arkadaşlarımdan biri günaydın derken dibime giriyor kolumu sıvazlıyor, çıkışta güle güle derken yine dibime giriyor ve eli kolu omzumda. Daha 1 hafta olmuş başlayalı bu ne samimiyet. Bir şey söylerken göz kırpmalar filan. Tavırları biraz flörtöz ve rahatsız etti. Yani aşk hayatımız iyi değil diye herkes gelsin dibimize girsin.belkide bu dusmanca tavirlari (bana dokundu derdi ne! cok dusmanca bi tavir) yuzunden ask konusunda yuzu gulmuyor, kendinde sorun olmadigina inandirmaya calistiriyor kendini belli ki.
ilgi gormek gostermek guzeldiir, flort tatlidiiir, ask tadindan yenmez zaten. relaks biraz tatlim rahat ol, dokunsun koluna noldu eksildi mi kolun. hos bi herif koluma dokundugunda arkadaslarima ‘artik bes gun bu kazagi giicem!’ derdim herhalde ahahah.
Bugün başıma gelen bir olaydan dolayı bunu sordum. Yeni işe başladım ve iş arkadaşlarımdan biri günaydın derken dibime giriyor kolumu sıvazlıyor, çıkışta güle güle derken yine dibime giriyor ve eli kolu omzumda. Daha 1 hafta olmuş başlayalı bu ne samimiyet. Bir şey söylerken göz kırpmalar filan. Tavırları biraz flörtöz ve rahatsız etti. Sürekli erkeklerle ilgili konu açıyor olabilirim demekki sürekli onlarla ilgili sorun yaşıyorum.Valla burda birkaç defa denk geldim konu sahibinin konularına ve hep erkeklerle ilgili araştırma tarzında konulardı. Tabiki dertleşmek için konu açılabilir hatta her konuda konu açılabilir ama nedense ortada bir olay yok da sanki kamuoyu anketi gibi geldi bana biraz
Niye herkes bu kadar kinlenmiş bana anlamadım. Bir olay yaşadım ve sordum. Eğer çok hoşlanılmadıysa sorumdan cevap verilmes olur biter. Nedir bu tepki anlayamıyorum.he oylemiii? ya hamile hamile konusmiim simdi, guzel bikac soz gidermis konu sahibine yoksa ahaha.
çok çirkin bir yorum olmuş.konu sahibinin hassasligi nerden geliyo acaba. flort etmemis mi hic? ondan mi afra tafra? yeme bizii herif dokunsunda ben ondan binbir manaa cikariim diye icin icini yiyodur da gelmis burda kendini agirdan satiyosun dimi kiz.
+1000Bu soruyu neden kadınlara soruyorsunuz ve neden böyle sorular soruyosunuz???
Bazı erkekler vardır flörtleşmeyi sever. Dokunmayı sever. Herhangi bir arkadaşına bile birşey söylerken gelir ve dokunur. Kolunu sıvazlar. Elini omzuna koyar. Neden bazı erkekler bunu sever?
Taciz bildigin taciz... dokunulan yer onemli degil amac neyse odurBazı erkekler vardır flörtleşmeyi sever. Dokunmayı sever. Herhangi bir arkadaşına bile birşey söylerken gelir ve dokunur. Kolunu sıvazlar. Elini omzuna koyar. Neden bazı erkekler bunu sever?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?