Bir erkek neden dokunur?

Bazı insanlar böyle çok lakayıttır. Dokunmayı severler ve onlara göre özel alan sınır yoktur..

O kişiye yerini ve haddini bildir. Normal değil. Emin ol o şirkette bir çok kişi uyarmıştır. Sen yenisin diye seni deniyor.

Yine bir gün yaklaştığında "benimle biraz daha mesafeli durur musun? Bana dokunarak iletişim kurmandan hoşlanmıyorum. Özel alanımı ihlal ediyorsun. İnsanlarla iletişim kurmanın daha düzeyli yolları da var" de ve git..

Bence haddinizi çok aştınız. Konu sahibine saygısızlık bu lakayıt tavrınız.
Sınırınızı sosyal hayatta olduğu kadar sanalda da bilmiyorsunuz demekki..

Bir iş arkadaşı yeni tanıştınız ve size dokunuyor. 1 mt den yakın duramaz. Bu 20 yıllık iş hayatımda hiç başıma gelmedi.

Bence haddinizi çok aştınız. Konu sahibine saygısızlık bu lakayıt tavrınız.
Sınırınızı sosyal hayatta olduğu kadar sanalda da bilmiyorsunuz demekki..
siz benim sinirlarimin derdine dusmeyin hanimefendiciiim:)

Erkekler vs. Kadınlar
Dünyayı böyle mi görüyorsunuz? “Erkekler kadınlara karşı”

Erkekler ne ister? Erkekler neden böyle yapar? Bunu yapan erkek ne demek istiyordur? Böyle şeylere ilginiz varsa, insan davranışlarını erkek-kadın olarak ayırmayı bırakın ve vücut dili,davranış bilimi, sosyoloji veya psikoloji kitapları filan okuyun.

Hanımlar,
üsluplara dikkat ediniz, polemiğe girmeyiniz.

Erkeklerle sorun yaşadığınız için konu açıyor olmanızı anlayacak kapasitedeyim. Demek istediğim konularınızın büyük kısmı erkeklerle ilişkiniz , eski sevgili , yeni ERKEK iş arkadaşınızla ilgili . Burdan bakınca sadece karşı cinsle muhatap oluyor ve onlarla ilgili durumlara kafa yoruyorsunuz gibi duruyor. Tercih sizin tabiki, bol şans dilerim.

Bazı erkekler vardır flörtleşmeyi sever. Dokunmayı sever. Herhangi bir arkadaşına bile birşey söylerken gelir ve dokunur. Kolunu sıvazlar. Elini omzuna koyar. Neden bazı erkekler bunu sever?
Dokunsal hafızası gelişmiştir.Hani üç zeka çeşidi var .İşitsel,dokunsal,görsel.Bir de biri size dokunuyorsa sizden hoşlanmıştır diye bir şey okumuştum.Hani bazen farkında olmadan yaparmış kendi bile bilmezmiş hoşlandıgını.ben açıkcası dokunduysam bile hoşlandıgım için bilerek yapmadım.arkadaşlarıma da dokunuyorum.
Geçen bir arkadaşım erkek.masaya geldi hem karşımdaki erkeğe hemde bana kol attı.mesela o öylesine yapmıştı belki ikimize de bir yakınlık hissediyordu ama yapısı öyleydi.

Konu sahibinin neden bu kadar üzerine gidilmiş anlamadım gerçekten. Erkekler hoşlandıgı ilgi duyduğu birisinin yanına gelirler sokulurlar bunu bilmek için erkek olmaya gerek yok. Gerçekten haksızlığa gelemiyorum sinirlendim size yapılan bu acımasız yorumlara. Herkes ne kadar ön yargılı davranmış. Ayrıca birisi yorum yapmış erkek dokunsun diye içi gidiyor demiş konu sahibine. Çok ayıp gerçekten. Kişi kendinden bilirmiş işi diyorum başka da bir şey söylemiyorum. Ayıptır.

siz benim sinirlarimin derdine dusmeyin hanimefendiciiim:)

Bu yaptıgınız tavır çok yanlış gerçekten ne demek bir erkek dokunsun diye içi gidiyor demek. Bence siz gidin bir tedaviye başlayın. Kişi kendinden bilirmiş işi diyorum size. Bu gerçekten size yakışan en güzel söz.

Bir anket hazirladim benim icin onemli lutfen bakin sevgili hanimlar

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…