- 8 Ocak 2018
- 47
- 11
- 3
- Konu Sahibi Birkartanesiol
-
Benim eski sevgilim taa ilkokul arkadaşınin babası öldüğünde cenazesine gitmişti şimdi evliler çocukları varBu arada ona sordugumda babaannesi vefat ettiginde kiz bassagligi dilemek icin aramis numarasini o zaman kaydetmis
Babannesinin öldüğünü nerden duymuş onu geç niçin duymuşBu arada ona sordugumda babaannesi vefat ettiginde kiz bassagligi dilemek icin aramis numarasini o zaman kaydetmis
hah bak aklın yolu birBenim eski sevgilim taa ilkokul arkadaşınin babası öldüğünde cenazesine gitmişti şimdi evliler çocukları var
Canım eski sevgilinin babaannesi öldü diye iletişim kurulmaz bu bir bahanedir.
Simdi kisaca soyle anlatayim kuzeninin instagramindan gormus babaannesinin vefat ettigini, sonrada iletisime gecmis. Butun ailesiyle tanistirmis zamaninda ondan aramistir diyor cok da ustune gidemiyorum bu defa tersliyor simdi ben napayim zorla sildireyim mi sildim desede inanirmiyim bilmiyorumhah bak aklın yolu bir
gerçekten bahane....
Nasil yani? Erkek arkadasimmi onu aramistir ?Bazen burada okuyoruz eski sevgilim bunu yaptı şunu yaptı
Bu o sevgilide olabilir
Ben daha cok hediyelere takiliyorum aslinda. Ona ördüğü atkiyi hala saklıyormuş bu cok mu normalNiye kaydediyor saçma.. aklından çıkarsaydı kaydetmezdi numarasını.
ohhho .Bu arada ona sordugumda babaannesi vefat ettiginde kiz bassagligi dilemek icin aramis numarasini o zaman kaydetmis
Bana da oyle geliyor son zamanlarda paylastigi seyler ozellikle dusundukce sinir oluyorumBence arada kaydedip durumuna fotosuna falan bakıyor. Duygulari bitmemis olabilir uzun bir iliskiymis ancak bitmiş de olabilir sonuçta erkekler çok takıntılı olmuyor bence bizim gibi sonuçta 1 yıldır seninle beraber. Sadece meraktan da olabilir. Ama belli ki görmek için kaydediyor.
Yani davranislarinda pek degisiklik yok aslinda ayni. Benim kafama takilan tamam onca zaman sonra niye aradiysa aradi ama numarasini neden kaydetti ve neden hala silmiyor ne gerek varki eskiyse eskide kalmasi gerekmiyor muTelefondan silmesi önemli değil kafasından silmesi önemli.
Ayrıca nasıl anlarım diyorsanız genel anlamda ,sizinle iletişimi, yakınlığı, ilgisi birer etken.
Gözlemlemeniz sizi nereye götürüyor mesela ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?