Bir erkek neden eski sevgilisinin numarasini silmez?

Kizi bilmiyorum da sevgilim numarayi kiz aradiktan sonra kaydetti ondan once yoktu baya adiyla kaydetmis saklasa baska isimle kaydederdi diye dusunuyorum bir de
Kizda da numara kayitli olmasa nasil arayacak bassagligi dilemek icin. Ayrica whatsapp durumlarina bakabilmesi icin karsi tarafin da whatsapp'inda kayitli olmasi gerekmiyor mu?

Kizda da numara kayitli olmasa nasil arayacak bassagligi dilemek icin. Ayrica whatsapp durumlarina bakabilmesi icin karsi tarafin da whatsapp'inda kayitli olmasi gerekmiyor mu?

Evet, 2 si de birbirinde ekli demektir bu.
Çünkü whatsapp durumları arkadaşlara özel paylaşılıyor.
3 paylaşma seçeneği var,

Arkadaşlara özel,
Bir kaç kişiden gizleme seçeneği ile paylaşma,
Ya da bir kaç kişinin görebileceği şekilde paylaşma oluyor..

Yani hepsi de rehberinde ekli olan kişilerle alakalı.

Attila Ilhan'in ben sana mecburum siirinin bir kismini paylasmisti "ne vakit bir yasamak düşünsem sus deyip adinla başlıyorum" dizelerini.. Mevlâna'nin sozleri bir kere de kendi yazdigi bir şiiri paylasmisti ama o zaman boyle bir seyi bilmedigim icin benim icin paylastigini düşündüm. Bir kere de hastayken ne bicim hastalik ölsem de kurtulsam falan diye paylasti simdi dusununce dikkat cekmek icin paylasmis gibi geliyor

Yani gizleyerek de paylasabilir dimi iste bundan korkuyorum

Tabii şimdi eski sevgili olayını öğrendiğiniz için her şey size daha farklı düşündürüyor olanları, ama hareket tavırlarından anlayacaksınız artık, bunun bir çözümü yok maalesef... Bilemezsiniz kimin için paylaştığını, insan hastalığını niye paylaşır ki whatsappta :) garipmiş..

Yani gizleyerek de paylasabilir dimi iste bundan korkuyorum

Evet isterse tek kişiye özel de paylaşabilir, rehberindeki herkesten gizli olarak.

Bir whatsappımız vardı sade haliyle, onu da diğer programlara benzettiler..

Iste dikkat mi cekmek istedi acaba gecmis olsun desin diye mi paylasti anlamıyorum belki gercekten hicbir sey hissetmiyordur ama simdi ne paylassa bana oyle gelecek ya da paylasmasa bile gizli paylasiyor olabilir aman kafam allak bullak oldu

Evet iki tarafta da kayitli olmasi gerekiyor kuzeninin instagramindan gormus ya belki ondan almistir diye dusunmustum bu arada kiz daha once evlenip ayrilmis 2 yasinda kizi varmis boyle biriyle nasil tekrar gorusecegimi düşünürsün diyor beyefendi

Bu bahane değil, böyle biriyle derken ne kastediyor ki? Evlenip ayrılmak gayet doğal birşey yani de, o zaman 'böyle biri'nin numarasını neden rehberinde tutuyor sorsaydın ya beyefendiye .... Emin ol bir erkek küçükseyerek konuşuyorsa o kişi hakkında, işte tamda o durumda korkman gerekir.

Iste dikkat mi cekmek istedi acaba gecmis olsun desin diye mi paylasti anlamıyorum belki gercekten hicbir sey hissetmiyordur ama simdi ne paylassa bana oyle gelecek ya da paylasmasa bile gizli paylasiyor olabilir aman kafam allak bullak oldu

Evet hep sana öyle gelecek ve maalesef hiç rahat edemeyeceksin.. Zor durum..

Whatsapp durumundan bir şey paylaşanlar bence kesinlikle özellikle biri görsün diye yada o kişi bakıyor mu diye paylaşıyorlar, sosyal medyada ekleyemedikleri kişileri. Ben olsam şüphelenirdim, o şiirleri ordan o kızın görmesi için mi paylaşıyor diye?

yorumuna aynen katılıyorum

başka bişeye bakmak için telefonu almıştınız - kendisinden habersiz- hoop bi anda vatsap rehberine mi düştünüz yanlışlıkla? ben böyle güvensiz insanlara sinir oluyorum. ne kadar kötü bişey ya lavaboya giden sevgilinin telefonunu karıştırmak.

ayrıca eski sevgilisi ekli ise ne var? bende de ekli. ne oluyo ekli olunca? geçen gün eski sevgilim mesaj attı mesela, yaşadığım şehirden iş bulma ihtimali vardı, o bölge nasıldır diye sordu. noldu şimdi biz hemen görüşmeye sevişmeye mi başladık?

Sonradan eklemesi, whatsup durumuna bakması geçmişle bağlantısını tam koparamamış demektir. Ha deseydin ki, hiç silmedi o zaman durum farklıydı. Unuttu önemsemedi silmeyi falan derim. Ama sonradan eklemesi pek hoş olmamış. Bir de durumuna baktığını nasıl anladın bilmiyorum ama kızı takip ediyor belli ki. Ben olsam kırılırdım.

Buna inaniyorm usun? Anne hatirasini anlarimda ozel duyguları paylastigi birinin hatirasini saklamakta neyin nesi.kendinde hata arama anormal dusunmuyorsun.sevgilinin yaptigi sey ve bahanesi cok anormal. Seni kandiryor iste hatiraya onemmis cartmis.curtmus. yeme

Boyle biri derken çocuğu olmasini kastetti galiba. Evlenmemis olsa tekrar bir seyler hissedebilecegini dusunuyor herhalde

Degil mi suphelenmekte hakliyim yani. Ben burada benim icin paylastigini dusunurken o da kendi icin paylastigini dusunmustur belkide.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…