- 31 Ocak 2013
- 7.190
- 44.609
- 798
- Konu Sahibi Birkartanesiol
-
Kizda da numara kayitli olmasa nasil arayacak bassagligi dilemek icin. Ayrica whatsapp durumlarina bakabilmesi icin karsi tarafin da whatsapp'inda kayitli olmasi gerekmiyor mu?Kizi bilmiyorum da sevgilim numarayi kiz aradiktan sonra kaydetti ondan once yoktu baya adiyla kaydetmis saklasa baska isimle kaydederdi diye dusunuyorum bir de
Kizda da numara kayitli olmasa nasil arayacak bassagligi dilemek icin. Ayrica whatsapp durumlarina bakabilmesi icin karsi tarafin da whatsapp'inda kayitli olmasi gerekmiyor mu?
Bence saçma olmuş anlamadım ama gözlemlemede kalın tabiki.Cok istiyorsan silerim diyor. Diyor da midem bulandi bir kere
Attila Ilhan'in ben sana mecburum siirinin bir kismini paylasmisti "ne vakit bir yasamak düşünsem sus deyip adinla başlıyorum" dizelerini.. Mevlâna'nin sozleri bir kere de kendi yazdigi bir şiiri paylasmisti ama o zaman boyle bir seyi bilmedigim icin benim icin paylastigini düşündüm. Bir kere de hastayken ne bicim hastalik ölsem de kurtulsam falan diye paylasti simdi dusununce dikkat cekmek icin paylasmis gibi geliyorSevgilin ne tür şeyler paylaşıyor whatsappta?
Senin için mi, yoksa eski sevgilisi için mi paylaşıyor bu anlaşılabilir aslında.
Eskiye özlem anlamında şeyler mi paylaşıyor, yoksa şuan yaşadığınız ilişki ile mi alakalı?
Yani gizleyerek de paylasabilir dimi iste bundan korkuyorumEvet, 2 si de birbirinde ekli demektir bu.
Çünkü whatsapp durumları arkadaşlara özel paylaşılıyor.
3 paylaşma seçeneği var,
Arkadaşlara özel,
Bir kaç kişiden gizleme seçeneği ile paylaşma,
Ya da bir kaç kişinin görebileceği şekilde paylaşma oluyor..
Yani hepsi de rehberinde ekli olan kişilerle alakalı.
Umarim halledersiniz sorunu ama eski sevgili isin icine girince ben pek bir hayir goremiyorum. Sanki onu da kaybetmek istemiyor gibiEvet sadece bu konu degil baska konulardada uzatinca kendi hakliymis gibi uste cikiyor sonra küsüyor falan
Attila Ilhan'in ben sana mecburum siirinin bir kismini paylasmisti "ne vakit bir yasamak düşünsem sus deyip adinla başlıyorum" dizelerini.. Mevlâna'nin sozleri bir kere de kendi yazdigi bir şiiri paylasmisti ama o zaman boyle bir seyi bilmedigim icin benim icin paylastigini düşündüm. Bir kere de hastayken ne bicim hastalik ölsem de kurtulsam falan diye paylasti simdi dusununce dikkat cekmek icin paylasmis gibi geliyor
Yani gizleyerek de paylasabilir dimi iste bundan korkuyorum
Iste dikkat mi cekmek istedi acaba gecmis olsun desin diye mi paylasti anlamıyorum belki gercekten hicbir sey hissetmiyordur ama simdi ne paylassa bana oyle gelecek ya da paylasmasa bile gizli paylasiyor olabilir aman kafam allak bullak olduTabii şimdi eski sevgili olayını öğrendiğiniz için her şey size daha farklı düşündürüyor olanları, ama hareket tavırlarından anlayacaksınız artık, bunun bir çözümü yok maalesef... Bilemezsiniz kimin için paylaştığını, insan hastalığını niye paylaşır ki whatsappta :) garipmiş..
Evet isterse tek kişiye özel de paylaşabilir, rehberindeki herkesten gizli olarak.
Instagram kullanmiyor facede de yaptigi tek etkinlik profil fotosunu degistirmek. Whatsapp durumda paylasiyor sadecepaylaşımlarını sadece whatsapp durumundamı yapıyor. face veya ınstagramda yapmıyormu.
Evet iki tarafta da kayitli olmasi gerekiyor kuzeninin instagramindan gormus ya belki ondan almistir diye dusunmustum bu arada kiz daha once evlenip ayrilmis 2 yasinda kizi varmis boyle biriyle nasil tekrar gorusecegimi düşünürsün diyor beyefendiKizda da numara kayitli olmasa nasil arayacak bassagligi dilemek icin. Ayrica whatsapp durumlarina bakabilmesi icin karsi tarafin da whatsapp'inda kayitli olmasi gerekmiyor mu?
Evet iki tarafta da kayitli olmasi gerekiyor kuzeninin instagramindan gormus ya belki ondan almistir diye dusunmustum bu arada kiz daha once evlenip ayrilmis 2 yasinda kizi varmis boyle biriyle nasil tekrar gorusecegimi düşünürsün diyor beyefendi
Iste dikkat mi cekmek istedi acaba gecmis olsun desin diye mi paylasti anlamıyorum belki gercekten hicbir sey hissetmiyordur ama simdi ne paylassa bana oyle gelecek ya da paylasmasa bile gizli paylasiyor olabilir aman kafam allak bullak oldu
yorumuna aynen katılıyorumWhatsapp durumundan bir şey paylaşanlar bence kesinlikle özellikle biri görsün diye yada o kişi bakıyor mu diye paylaşıyorlar, sosyal medyada ekleyemedikleri kişileri. Ben olsam şüphelenirdim, o şiirleri ordan o kızın görmesi için mi paylaşıyor diye?
Buna inaniyorm usun? Anne hatirasini anlarimda ozel duyguları paylastigi birinin hatirasini saklamakta neyin nesi.kendinde hata arama anormal dusunmuyorsun.sevgilinin yaptigi sey ve bahanesi cok anormal. Seni kandiryor iste hatiraya onemmis cartmis.curtmus. yemeHatiralar benim icin onemli diyor ama diger sevgililerinin hatirasi yok sadece o kizin hediyeleri duruyor kendi sakladıkları neyse de annesi icin bir tablo yapmis o bile salonun bas kosesinde duruyor ben mi cok abartiyorum Allah askina anormal mi dusunuyorum
Evet iki tarafta da kayitli olmasi gerekiyor kuzeninin instagramindan gormus ya belki ondan almistir diye dusunmustum bu arada kiz daha once evlenip ayrilmis 2 yasinda kizi varmis boyle biriyle nasil tekrar gorusecegimi düşünürsün diyor beyefendi
Boyle biri derken çocuğu olmasini kastetti galiba. Evlenmemis olsa tekrar bir seyler hissedebilecegini dusunuyor herhaldeBu bahane değil, böyle biriyle derken ne kastediyor ki? Evlenip ayrılmak gayet doğal birşey yani de, o zaman 'böyle biri'nin numarasını neden rehberinde tutuyor sorsaydın ya beyefendiye .... Emin ol bir erkek küçükseyerek konuşuyorsa o kişi hakkında, işte tamda o durumda korkman gerekir.
Degil mi suphelenmekte hakliyim yani. Ben burada benim icin paylastigini dusunurken o da kendi icin paylastigini dusunmustur belkide.Whatsapp durumundan bir şey paylaşanlar bence kesinlikle özellikle biri görsün diye yada o kişi bakıyor mu diye paylaşıyorlar, sosyal medyada ekleyemedikleri kişileri. Ben olsam şüphelenirdim, o şiirleri ordan o kızın görmesi için mi paylaşıyor diye?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?