- 31 Temmuz 2017
- 2.055
- 3.428
- 133
- Konu Sahibi Birkartanesiol
-
Pardon evli sandım :) sen anlayışlı birine benziosun kırmadan dökmeden biseyler hallolsun tarafındasın senin için öyle hissettim ki inşallahta öyle olur:) çözülemeyecek bisey değil konuşman lazım(bu arada erkeğin küsmeside hiç çekilmiyor he Allah yardımcın olsun :)Ne kadar sacma degil mi gorusmeyeceksen niye duruyor hala ? Herhalde durum paylaşımlarından takip ederim nerde ne yaptığını diye düşünüyor. Evli degiliz bu arada, sevgiliyiz ve aynisini ben yapsam küserdi 1 hafta konuşmazdı herhalde boyle küsme huyu var da :)
Simdiye kadar hic sorgulamamistim mutlulugumu. Iliski degil de erkek arkadasim fazlasiyla gönül yoran biri bunun farkindayim.Gonlunuz yorulmuyor mu böyle bir iliskide.?mutlu değilsiniz farkında mısınız?üzüyor sizi.
Hala duygulari bitmemis midir diyorsunuz?Direk değilse bile duygu olarak seni aldatıyor.
Öyle gözküyor bence yeni ekleme tam o sıralarda şiir paylaşımı, insan niye whatsaptan şiir yazar zaten hiç anlamam, durumuna bakma falan. Karşı tarafta eklemiş mi fotosu gözüküyo muydu kızın?Hala duygulari bitmemis midir diyorsunuz?
Herkese merhabalar 2 haftadir icime dert olan seylerle ilgili fikrinizi almak icin uye oldum. Erkek arkadasimla 1 yila yakindir birlikteyiz. Yasim 27 onunki 31. 2 hafta önce bulustugumuzda erkek arkadasim telefonunu masada birakip lavoboya gitti. Telefonu genelde ortadadir oyle saklama etme huyu yok. Baska bir sey icin telefonunu aldigimda whatapp kisilerinde eski sevgilisinin ekli oldugunu gördüm (eski sevgilisi oldugunu sonradan öğrendim) numara daha once yoktu en azindan 2 ay once baktigimda yoktu yani. Herhangi bir mesajlasma yoktu sadece whatsapp durumda paylasilanlara bakmis. Bu arada erkek arkadasim da son zamanlar sık sık şiir gibi seyler paylasiyordu. Sizce bu durumda şüphelenmem gereken bir sey var mi? Ne yapmaliyim bilemiyorum. Anlattigina gore uzun zaman once ayrilmislar iliskileri 3 yıl sürmüş ve daha once de hatiralara onem verdigini bu kizin hediyesi olan birkac seyi hala sakladigini soylemisti kafam cok karisik.
Ya tamam olabilir dediğiniz gibi telefonu karıştırdıysa bile hanımefendi bunu açık açık söylemek istememiş olabilir. Konuyla alakası yok ki bu ayrıntının. Neden hemen üstüne gidip 'baya baya incelemişsiniz onun için almışsınız' falan diye yorum yazıyorsunuz. Ne yardımınız dokundu şimdi sizin konu sahibine?Baya baya incelemişsiniz ve incelemekmiçin almışsınız birşeye bakmak için teli alıp whatsapptaki.tüm kişilere bakmak nedir yahu hele hele daha önce olmadığına kadar farkına varmak? demek ki daha öncede öyle baktınız.Eski sevgilisinin adını nereden biliyorsunuz da ı olduğunu anladınız hemen ben hiç eşime çıkarken eski sevgili.isim listesini sormadom şahsen. 1 yıldır çıkıp hala güvenmiyorsanız ayrılın yani
Kesinlikle normal değil ben sana söyleyeyim. Erkekler kadınlar gibi duygusal ve naif bakmazlar, hediyelere bu kadar anlam yüklemezler. Bir erkek "hediyeler benim için çok anlamlı yeaa" deyip eski sevgilisinin hediyesini saklıyorsa kesinlikle hala kapanmamış bazı şeyler vardır.Ben daha cok hediyelere takiliyorum aslinda. Ona ördüğü atkiyi hala saklıyormuş bu cok mu normal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?