- 22 Temmuz 2018
- 620
- 48
- 98
- 26
- Konu Sahibi avrupayakasiii
-
Z kuşağının dilinden de yazısından da bir şey anlamıyorum3 yıllık iliskim aylae önce bitip defalarca peşinde koşup sonunda artık hayatımda biri var demesiyle yazmayı kestim.1 ay sonrasında fakeden istek atıp konuştum o olduğunu söylemese de laf vs soktu bana en sonundada selametle dedi gitti.2 hafta geçti ve ben onu ne güzel unutmuştum..Neden böyle yaptı kızlar? Zaten profile kendini koymuş kız çekmiş birde wp pp yapmış..
Profile kendini koymuşsa nasıl fake oluyor? Oymuş işte.3 yıllık iliskim aylae önce bitip defalarca peşinde koşup sonunda artık hayatımda biri var demesiyle yazmayı kestim.1 ay sonrasında fakeden istek atıp konuştum o olduğunu söylemese de laf vs soktu bana en sonundada selametle dedi gitti.2 hafta geçti ve ben onu ne güzel unutmuştum..Neden böyle yaptı kızlar? Zaten profile kendini koymuş kız çekmiş birde wp pp yapmış..
Profilin çok hoş :)Z kuşağının dilinden de yazısından da bir şey anlamıyorum
Hayır instadan kobustum numarası yoktu wp ekledim profilini kız çekmişProfile kendini konuşsa nasıl fake oluyor? Oymuş işte.
3 yıl birlikte olduğunuz kişinin numarası yok muydu sizde? Kızın çektiğini nasıl anladınız?Hayır instadan kobustum numarası yoktu wp ekledim profilini kız çekmiş
Anlayıp da soru sorabiliyorsun ya helal olsun sana3 yıl birlikte olduğunuz kişinin numarası yok muydu sizde? Kızın çektiğini nasıl anladınız?
Anlamadım şimdi sana fakeden neden cevap verdiginimi soruyorsun?3 yıllık iliskim aylae önce bitip defalarca peşinde koşup sonunda artık hayatımda biri var demesiyle yazmayı kestim.1 ay sonrasında fakeden istek atıp konuştum o olduğunu söylemese de laf vs soktu bana en sonundada selametle dedi gitti.2 hafta geçti ve ben onu ne güzel unutmuştum..Neden böyle yaptı kızlar? Zaten profile kendini koymuş kız çekmiş birde wp pp yapmış..
Ben de doğru anlamıyorum sanırım dur bakalım.Anlayıp da soru sorabiliyorsun ya helal olsun sana
Akılsız olduğu için. Canı çok sıkıldığı için.Kızlar demek istediğim madem birisi var neden fakeden yazıp sonra defolup tekrardan gitti
İkisini aynı anda yürütebilir miyim diye deneme yapmış.Kızlar demek istediğim madem birisi var neden fakeden yazıp sonra defolup tekrardan gitti
Ayran gönüllu olduğu için.Kızlar demek istediğim madem birisi var neden fakeden yazıp sonra defolup tekrardan gitti
Orasını anladım.profil resminde fotoğrafı varmış.Bi dk, o olduğunu söylememiş, fake bir profil, nerden biliyorsunuz o olduğunu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?