• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir erkek neden kuzeninin karisina bakar?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

derya21

Guru
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2008
25
-31
286
- Yurtdışı
Merhaba kızlar icimi kemiren bir konuda görüşlerinizi almak istiyorum.biz yurtdışında yaşıyoruz turkiyeye gittiğimizde eşimin kuzeninin karisina karşı bakışlarını fark ettim daha önce çok az bi şüphem olmuştu ama buna mi bakacak derdim içimden ama bu gittiğimizde baya bi bakışlarını yakaladım. kadında oyle orta derece güzellikte baya kilolu bir bayan.bunu sordum ona baktiginin farkında olmadığını söylüyor.ve zamanla bu sorun büyüdü hem içimde hemde aramizda kizimin üstüne yemin etti defalarca yemin etti istemedigim halde bir yanım inanıyor bir yanım bir erkek kadina neden bakar bisey olmadan diyor.bu arada Sadece bakıştan degil suphem lafı gectigi zaman hiç sesini çıkarmıyor ne desem sessiz kalıyor.

Yamuk biriyle evlenmissiniz lafına alınmışsınız ama neden alınıyorsunuz, doğru değil mi bu?

Hamilelik sürecim haricinde hiçbir zaman kilolu olmadım ama kadını tarif etme şekliniz, konuyu kadının güzelliğine bağlamanız beni de rahatsız etti. Sizde güzel bulmadığıniz kilolu bir kadına bakan eşiniz yüzünden bu durumdasınız, güzellik, kilo herşey değil demek ki. Çokta şey yapmayın 🥴
Sahsen birebir tanik olmadigim olaya boyle bir yorum yapmazdım sizler egonuzu tatmin icin buraya gelmissiniz ana fikre odaklanmayıp detaya takilanlar icin söylüyorum. Umarim basiniza boylebirsey gelmez ve gelip buraya yazmak zorrunda kalmazsınız benim ne dusundugumu ne hissetigimu bilmeden atip tutuyorsunuz cok kolay.

Eşinizi savunmaya geçecekseniz niye yazdınız ki ne desin kadınlar burda anlayamadım bir şey olmaz her erkek kadına bakar yuvanı bozma mı desin. Söyleyeyim bu hiç normal bir durum değil iğrenç bir şey bu. Eşimin böyle bir şey yaptığını fark etsem beş sn yanında durmam. Beni gözü görmüyor kadına bakıyor diyorsunuz hiçbir kadın yanılmaz bence.

Eşinizi savunmaya geçecekseniz niye yazdınız ki ne desin kadınlar burda anlayamadım bir şey olmaz her erkek kadına bakar yuvanı bozma mı desin. Söyleyeyim bu hiç normal bir durum değil iğrenç bir şey bu. Eşimin böyle bir şey yaptığını fark etsem beş sn yanında durmam. Beni gözü görmüyor kadına bakıyor diyorsunuz hiçbir kadın yanılmaz bence.
Konu basligi esime hakaret edin degil yada konuyu anlattigim kadinin avukati olurmusunuz degil!! Keşke okudugunuzu anlama kapasiteniz olsaymis yazik.tmm canim esin oyle yaparsa bir dk bile durma yaninda...

Konu basligi esime hakaret edin degil yada konuyu anlattigim kadinin avukati olurmusunuz degil!! Keşke okudugunuzu anlama kapasiteniz olsaymis yazik.tmm canim esin oyle yaparsa bir dk bile durma yaninda...
Eşinize hakaret etmedim kadının avukatlığını da yapmadım çok şükür kapasitem de var hakaret eden sizsiniz. Burada insanlardan hıncınızı çıkarmaya çalışmayın bir tıkla kimse kimseyi görmez umursamaz. Sizin iyiliğiniz için yazmıştım ama siz zaten aslında farkındasınız herşeyin başkalarından çıkarıyorsunuz

Yamuk biriyle evlenmissiniz lafına alınmışsınız ama neden alınıyorsunuz, doğru değil mi bu?

Hamilelik sürecim haricinde hiçbir zaman kilolu olmadım ama kadını tarif etme şekliniz, konuyu kadının güzelliğine bağlamanız beni de rahatsız etti. Sizde güzel bulmadığıniz kilolu bir kadına bakan eşiniz yüzünden bu durumdasınız, güzellik, kilo herşey değil demek ki. Çokta şey yapmayın 🥴
Kilolusun sen haberin yok, hepimiz kiloluyuz ve çirkiniz 😂

İnsanların okuma anlama kapasitesi hakkında düşünmek yerine kendi yazı yazma durumunuzu irdelerseniz daha faydalı olacaktır. 👍

Konuyu silseniz nolucak ki sorun o kadında değil sorun sizin eşinizin zihniyetinde. kadın bakmadı diyorsunuz ki baksa bile önemli olan eşinizin davranışı hele ki kuzeninin karısına karşı olması iyice iğrençleştiriyor

Burdaki bayanlar kiloya takildi kaldi en sonunda cinsel cekim ten uyumu diye devam ettiler bakalim eslerinden boyle birşey görseler diyebileceklermi ten uyumu olmustur cinsel cekim olmustur esimle diye. Kadinin dusmani yine kadin ben burda bir derdimi paylasmak istedim kimseye anlatamadığım icin ne kadar gereksiz yorum varsa hepsi yapildi. Dilerim basiniza boyle birşey gelmez
Ne yapabiliriz ki acaba bu konuda? Olan bu yani.

Siz yanlış anlamışsınız beni her kadın bilir erkekler genelde fiziği düzgün kadınlara bakıyor cinsel amaçlı demek istedim. Erkek gözüyle bakmak istedim olaya.herşey dis güzellik tabi degil ama evli bi kadına bakacak kadar güzellikte dikkat çeken bir yonu yoktur.
Benim koca için kilolu çirkin yaşlı genç farketmiyor nefes alsın yeter.o kadar midesiz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X