• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir erkek neden kuzeninin karisina bakar?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

derya21

Guru
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2008
25
-31
286
- Yurtdışı
Merhaba kızlar icimi kemiren bir konuda görüşlerinizi almak istiyorum.biz yurtdışında yaşıyoruz turkiyeye gittiğimizde eşimin kuzeninin karisina karşı bakışlarını fark ettim daha önce çok az bi şüphem olmuştu ama buna mi bakacak derdim içimden ama bu gittiğimizde baya bi bakışlarını yakaladım. kadında oyle orta derece güzellikte baya kilolu bir bayan.bunu sordum ona baktiginin farkında olmadığını söylüyor.ve zamanla bu sorun büyüdü hem içimde hemde aramizda kizimin üstüne yemin etti defalarca yemin etti istemedigim halde bir yanım inanıyor bir yanım bir erkek kadina neden bakar bisey olmadan diyor.bu arada Sadece bakıştan degil suphem lafı gectigi zaman hiç sesini çıkarmıyor ne desem sessiz kalıyor.

kadında oyle orta derece güzellikte baya kilolu bir bayan.
Yani size göre güzel olsa kilolu olmasa bakabilir öyle mi:işsiz::işsiz:
Hem kiloluymuş hem güzel de değilmiş ama kocanız gözünü alamıyormuş ne haber desem nasıl çirkin bir yorum olursa sizin bu yorumunuz da öyle çirkin.

Burada iki köken sorun var.
1. Eşinizin güvenilir olmaması
2. Sizin özgüvensiz olmanız.

Bunlardan hangisi daha baskın bilemem.
Ama sorun kesinlikle kuzen ya da bakma olayı değil.
Olayda debelenip

Yani size göre güzel olsa kilolu olmasa bakabilir öyle mi:işsiz::işsiz:
Hem kiloluymuş hem güzel de değilmiş ama kocanız gözünü alamıyormuş ne haber desem nasıl çirkin bir yorum olursa sizin bu yorumunuz da öyle çirkin.
Acaba bu yazdıklarımi nerenizle algılıyorsunuz ben burda acik ve net yazmak icin oyle konustum. Cani sikilan benim konuya yazıyor fikriniz yoksa parka gidin eglenmeye.

Burada iki köken sorun var.
1. Eşinizin güvenilir olmaması
2. Sizin özgüvensiz olmanız.

Bunlardan hangisi daha baskın bilemem.
Ama sorun kesinlikle kuzen ya da bakma olayı değil.
Olayda debelenip özü kaçırmayın, yorulursunuz, yorarsınız.
Köken sorunlara yönelin.
İlk kendinizden başlayarak.
Mantikli bir cvp yazdiginiz için tesekkur ederim

Burdaki bayanlar kiloya takildi kaldi en sonunda cinsel cekim ten uyumu diye devam ettiler bakalim eslerinden boyle birşey görseler diyebileceklermi ten uyumu olmustur cinsel cekim olmustur esimle diye. Kadinin dusmani yine kadin ben burda bir derdimi paylasmak istedim kimseye anlatamadığım icin ne kadar gereksiz yorum varsa hepsi yapildi. Dilerim basiniza boyle birşey gelmez
Valla kendi adıma konuşayım ben kocamın kime neye baktığıyla ilgilenmiyorum. Kuzeninin karısına yan gözle bakacak karakterde bir adamla da evli değilim. Siz yamuk bir adamla evlenmiş sonra burda kadını gömmeye çalışıyorsunuz. Haliyle sizinle değil diğer kadınla empati yapıyoruz.

Acaba bu yazdıklarımi nerenizle algılıyorsunuz ben burda acik ve net yazmak icin oyle konustum. Cani sikilan benim konuya yazıyor fikriniz yoksa parka gidin eglenmeye.
O iş öyle olmuyor siz istediğinizi yazıyorsanız gelen cevaplara da hazır olacaksınız.
Kadına bakan kocanıza yapın bu aşağılayıcı fiziksel yakıştırmaları, hiçbir suçu olmayan kıskandığınız kadına değil.
Fikrim gayet yerinde oldu:süslü:

Valla kendi adıma konuşayım ben kocamın kime neye baktığıyla ilgilenmiyorum. Kuzeninin karısına bakacak karakterde bir adamla da evli değilim. Siz yamuk bir adamla evlenmiş sonra burda kadını

O iş öyle olmuyor siz istediğinizi yazıyorsanız gelen cevaplara da hazır olacaksınız.
Kadına bakan kocanıza yapın bu aşağılayıcı fiziksel yakıştırmaları, hiçbir suçu olmayan kıskandığınız

Ben kadina hakaret etmedim daha once yazdigimda kadin cokmu guzel cokmu seksi diye sormuşlardı bende olayi detaylı birsekilde anlattim siz sadece kilo kismina takıldınız.burda hakaret eden sizsiniz yamuk biriyle evlenmiş diye ne haddinize boyle birsey söylemek!! Insan olsaniz zaten duzgun bir cvp yazardiniz

Ben kadina hakaret etmedim daha once yazdigimda kadin cokmu guzel cokmu seksi diye sormuşlardı bende olayi detaylı birsekilde anlattim siz sadece kilo kismina takıldınız.burda hakaret eden sizsiniz yamuk biriyle evlenmiş diye ne haddinize boyle birsey söylemek!! Insan olsaniz zaten duzgun bir cvp yazardiniz
Ah pardon hep unutuyorum burda kadınların kocalarından dert yandıktan sonra biz gerçekleri söyleyince korumaya aldıklarını. Çok düzgün bir adam kocanız, özür dilerim. O kadar düzgün ki kuzeninin hanımına göz süzüyor 🙄

Eşiniz çok düzgün bir adam madem neden kuzenin eşine bakıyor defalarca yapmış bunu anladıgim kadarıyla. Kuzenin karısına yan gözle bakan adam yamuktur evet hatta bence daha fazlasıdır ama burada yazılmaz.

Ah pardon hep unutuyorum burda kadınların kocalarından dert yandıktan sonra biz gerçekleri söyleyince korumaya aldıklarını. Çok düzgün bir adam kocanız, özür dilerim. O kadar düzgün ki kuzeninin hanımına göz süzüyor 🙄
Empati yeteneginin gelismesi icin bu durumu yasamani isterim

Başka kadına bakan kocanıza kimse bir şey demesin ama siz elalemin her şeyden habersiz kadınına kendinizi rahatlatmak için kilolu çok da güzel değil deyin. Oldu!
Size göre kocanızın beğendiği bir tip olsa bakması normal mi diyorum ona niye cevap vermiyorsunuz da hatalı yorumunuza odaklanıyorsunuz?

Empati yeteneginin gelismesi icin bu durumu yasamani isterim
Teşekkür ederim bedduanız için ancak döner dolaşır edeni bulur derler, dikkat edin.

Bu durumu yaşarsam yani kocamın kuzeninin karısına hallendiğini hissedersem kocam olmaz artık o insan. Buraya konu açmama da gerek kalmaz.

Eşiniz çok düzgün bir adam madem neden kuzenin eşine bakıyor defalarca yapmış bunu anladıgim kadarıyla. Kuzenin karısına yan gözle bakan adam yamuktur evet hatta bence daha fazlasıdır ama burada yazılmaz.
Burda esimin duzgun olup olmadigiyla ilgili bir soru sormadim dikkatli okusaydınız anlardiniz yarasi olan gocunur kilo ile proplemi olan kendinu guzel bulmayan bana sardı suan

Teşekkür ederim bedduanız için ancak döner dolaşır edeni bulur derler, dikkat edin.

Bu durumu yaşarsam yani kocamın kuzeninin karısına hallendiğini hissedersem kocam olmaz artık o insan. Buraya konu açmama da gerek kalmaz.
Yazdiklarinizi bi okuyun bakalim durduk yere bana neden saldırdiniz brn buraya tartismaya gelmedim

Burda esimin duzgun olup olmadigiyla ilgili bir soru sormadim dikkatli okusaydınız anlardiniz yarasi olan gocunur kilo ile proplemi olan kendinu guzel bulmayan bana sardı suan
Yamuk biriyle evlenmissiniz lafına alınmışsınız ama neden alınıyorsunuz, doğru değil mi bu?

Hamilelik sürecim haricinde hiçbir zaman kilolu olmadım ama kadını tarif etme şekliniz, konuyu kadının güzelliğine bağlamanız beni de rahatsız etti. Sizde güzel bulmadığıniz kilolu bir kadına bakan eşiniz yüzünden bu durumdasınız, güzellik, kilo herşey değil demek ki. Çokta şey yapmayın 🥴

Hiç öyle biri değilim, asıl size yazık gerçekler söylenince kabullenemiyorsunuz.
Kocanız bakıyor kadına ne yapmayı düşünüyorsunuz peki??
Pardon neyi kabullenemedin burda eşime hakaret etmenizi mi? Sizin gibi insanlara cok yazik ilk kez kadinlar klubunde birsey paylaşıyorum demekki hataymis ben bunu kimseyle paylasamadigin icin ve kafama çok taktığım disardan bir yorum almak icin yazdim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X