• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir erkek neden kuzeninin karisina bakar?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

derya21

Guru
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2008
25
-31
286
- Yurtdışı
Merhaba kızlar icimi kemiren bir konuda görüşlerinizi almak istiyorum.biz yurtdışında yaşıyoruz turkiyeye gittiğimizde eşimin kuzeninin karisina karşı bakışlarını fark ettim daha önce çok az bi şüphem olmuştu ama buna mi bakacak derdim içimden ama bu gittiğimizde baya bi bakışlarını yakaladım. kadında oyle orta derece güzellikte baya kilolu bir bayan.bunu sordum ona baktiginin farkında olmadığını söylüyor.ve zamanla bu sorun büyüdü hem içimde hemde aramizda kizimin üstüne yemin etti defalarca yemin etti istemedigim halde bir yanım inanıyor bir yanım bir erkek kadina neden bakar bisey olmadan diyor.bu arada Sadece bakıştan degil suphem lafı gectigi zaman hiç sesini çıkarmıyor ne desem sessiz kalıyor.

Benim kuzenimde 110 kilo esi zayiflamasini istemiyor mesela e ne yapsin
Alkisliyorum sizi duygularimi baska baska kelimelerle anlattiginiz icin 👏👏👏
Kilo kısmına neden takıldınız. Hepimizin zaman zaman kilo sorunu olmuştur ben bunu küçümseme manasında demedim. Zaten seven olduğu gibi sevmeli.ama benim eşim kilo sevmiyor.

eşimin bakacağı bir insan degildi
Benim tırnaklarımda pembe oje görmeye dayanamayan adam su an pembe renkli saclı kızla birlikte.
Kilolu kadın sevmem diyen kiloluları yerden yere vuran adam su an kilonun alasını yanında tasıyor.
Spor yapmayan kız mı olurmus diyen adam su an surdan suraya kalkamayan bi kızla hayatını sürdürüyor.

Hani erkeklerin napacagı pek belli olmaz en cirkini bile gözüne dünya güzeli gelir. Sasırmamak lazım

Buna mi bakacak diye kadini kucumseyeceginize, esiniz hakkinda olumsuz dusunceler, sifatlar dusunse

O zaman soyle diyebiliriz ortada boyle bi durum yok, kadınla ilgili" kilolu ve orta derecede guzellikte" ifadesini kullanmis cunku. Yani kadin hakkinda kendisi bir seyler dusunmus, otomatik olarak kendisi kadin hakkinda negatif seyler dusundugu icin dogru olmayan bir sey icin kendisini ikna etmis diyebiliriz. Yada tamamiyle kocasiyla ilgili bi durumdur yani kadinin bu durumdan haberi yoktur diyebiliriz.
Kadının bunu fark ettiğini bilmiyorum.
Benim tırnaklarımda pembe oje görmeye dayanamayan adam su an pembe renkli saclı kızla birlikte.
Kilolu kadın sevmem diyen kiloluları yerden yere vuran adam su an kilonun alasını yanında tasıyor.
Spor yapmayan kız mı olurmus diyen adam su an surdan suraya kalkamayan bi kızla hayatını sürdürüyor.

Hani erkeklerin napacagı pek belli olmaz en cirkini bile gözüne dünya güzeli gelir. Sasırmamak lazım
Ben burda aslında ayrıntı vermek icin yazmıştım daha önce yazdığımda çokmu guzel belki seksidir ondan bakıyordur diyenler oldu oyuzden onu belirttim ama herkes sorduğumla değilde kiloya takilmis

Şöyle açıklayayım size 3 yıl once hep beraber gezmeye başka şehire gitmiştik orda tavirlarinda gariplik sezdim.tabiri caizse killandim ama üstüne düşmedim bu olayın ondan sonrada ne zaman lafı geçse hep sessiz kaldi( bu arada Benim eşim herkese bi kulp takar illa bisey bulur söyleyecek iyi yada kötü) bundan önce belirgin bakışını görmedim.bu yıl yine turkiyeye gittik yanımıza geldiler yine baktığını görmedim yada ben dikkat etmedim bilmiyorum. Daha sonra düğünümüz vardi çeyizde karsilastik ceyiz dar bir sokakta oluyordu yan-yana dururken kadınla eşimin yanına geçtim yolun ortasındaydı araba geliyordu kenara geç dedi bana bende o tarafa geçmemek için yerimde durdum araba yaklaşınca kolumdan tutarak kadının yanına çekti birden.daha sonra halaydayken ben ikisi arka arkaya duruyordu baya yakindi. Kalabalık bir erkek grubu ile konuşurken esim ona baktığını gördüm kadının yanında da ben varım.daha sonra bizi eşimin abisigil bağ evine çağırdı onlarda geldi Baya kalabalık bur ortamdi 5 6 aile vardi.kadinla ikimiz yan yana eşimde çapraz şekilde karşımızdaydı defalarca ona baktı ve ben karşısındayım farkında değil baktiginin yada benim farkımda degil. Birkez de arkadan bastan aşağı baktığını gördüm.suan bunu düşünmekten kendimi alamıyorum.pisikoljim çok bozuldu nasıl böyle bisey yapar diye. Ben 34 yaşında 16 yıllık evliyim insan eşini tanıyor bir bakışından bir gülüşünden. Ilk söylediğimde özür diledi farkında olmadan beni üzdüğü için ve baktiginin farkında olmadığını söyledi.ustune düşmek istemedim konunun daha fazla.ama giderek büyüdü hem aramızda hem içimde şuan bunu kimseye de anlatamıyorum doğru yada eğri düşündüğümün farkında değilim.ayrıca kadını küçümsediğim felan yok. Ben kilosunuda guzelliginide ayrıntılı bir şekilde anlatmak için yazdim. Güzellik zaten göreceli biseydir ama eşimin bakacağı bir insan degildi ve daha önce kimseye karşı eşimde böyle birşey hissetmedim.zaten ayrı yerlerdeyiz görüşmüyoruz sadece turkiyeye gittikçe 2 yada 3 kez. Gözlem yapabilme şansım yok malesef göremediğimiz için.
Aslında 3 yıl öncesine dayanan bir durum. Çok kez baktığını, farklı şekilde baktığını gördüğünüz, kavgasını ettiniz.o zaman işler değişir. Demek ki farklı bir şekilde bakıyor,yıllardır farkındasınız.
Şimdi seçeneklere bakalım. Ya yılda birkaç kez gördüğünüz için görmezden geleceksiniz, ya eşinizle konuşacaksiniz ki bu pek işe yaramamış, ya kadınla konuşacaksiniz - ki hiç tavsiye etmem, kocanız bakıyor, kadının alakası yok. Ya da kocanızla beraber gidip destek alarak çözeceksiniz - ki bunun altından ne çıkacağı belli olmaz. Belki daha önce birseyler yaşandı, belki platonik, belki eşiniz hoşlanıyor, belli cinsel çekim hissediyor,belki başka sebepler çıkacak.
Hangisinin sonuçlarına katlanabilirsiniz? Hangisinin sonucunda evli kalır yada bosanabilirsiniz? Boşanma durumunda neler yapacaksınız? Hepsini oturun düşünün. Hangisi kabul edilebilir ise onu yaparsınız.

Erkekler eşlerini genelde yüzüne bakılmayacak kadınlar ile aldatır. Bunu bilmiyor musun? Oyüzden görsellik detayına değinmen anlamsız olmuş..

Huseyın diye bi arkadasım esı ıncecık, esı azıcık kılo alsın yaygarayı koparır kılo sevmez. Adamın tweterı cıktı karsıma fake acmıs sureklı kılolu kadın fotoları, yorumlar, olgun dolgun sevıyorum yazmalar. Yuzune vurunca da sağlık acısından esımın kılo almasını ıstemıyorum ama ben bbw sevıyorum demıstı. Kadınla samımıyetım yok tanıstıklarında kılolu muydu bılmıyorum. Ha bu arada kedilerden nefret eden, eve kedi bıblosu alıyorum dıye evlenınce gıder evden dıyen eskı nısanlım evınde altı kedi besleyen kadınla evlı.. yanı erkekleri tanıyamazsın

Şişman kadın olunca kadın olmuyor demek ki :D valla ben de erkeklerin bu kadar koca popiş sevdiğini bilmezdim. Herfiler bıngıl bıngıl totişli hatun seviyor diye sokakta ki herkes kıçını yaptırmaya başladı. Sorunuz için de bence sizin kendinize güveniniz 0.

Şişman kadın olunca kadın olmuyor demek ki :KK70: valla ben de erkeklerin bu kadar koca popiş sevdiğini bilmezdim. Herfiler bıngıl bıngıl totişli hatun seviyor diye sokakta ki herkes kıçını yaptırmaya başladı. Sorunuz için de bence sizin kendinize güveniniz 0.
Cinsel çekim, ten uyumu kilo milo dinlemiyor. 😁 Eşim böyle sivilce meme, kuru g.t sever normalde, ama gel gelelim alakam yok. 😀

Cinsel çekim, ten uyumu kilo milo dinlemiyor. 😁 Eşim böyle sivilce meme, kuru g.t sever normalde, ama gel gelelim alakam yok. 😀
Hahahhahaha :D yiğidin malı meydanda olur de :D benimki bi kere benle dalga geçti. O zaman biraz kg almıştım. Sende bret pit değilsin neyse ki dedim :d ondan beri konuşmuyor asla:D

Hahahhahaha :KK70: yiğidin malı meydanda olur de :KK70: benimki bi kere benle dalga geçti. O zaman biraz kg almıştım. Sende bret pit değilsin neyse ki dedim :d ondan beri konuşmuyor asla:KK70:
Bi ara sapıttım, 50 beden oldum. 😀 Adamı bırak ben rahatsız oldum, az boğazı tuttum şimdi 46 bedenim. 😀 Ama hiç kilo iması almadım ben. Cinsel çekim, ten uyumu varsa az buçuk kilonun zararı olmuyor. 😀

Bi ara sapıttım, 50 beden oldum. 😀 Adamı bırak ben rahatsız oldum, az boğazı tuttum şimdi 46 bedenim. 😀 Ama hiç kilo iması almadım ben. Cinsel çekim, ten uyumu varsa az buçuk kilonun zararı olmuyor. 😀
Terliosun hızlı şekilde hBsjbzıshsjshjsjsjs :D

Ben de bir ara bayağı kilo aldım. 70’e çıktım. Benimki de boylu poslu +110 kg, bir ara pehlivan gibiydik güreşiyorduk, bazen darbeye alkış tutuyoruz sanılacak diye çok korkmuştum; ama işte ten uyumu sağ olsun, kilo hiçbir şeye engel olamadı :KK53: :KK70:

ya gozu kayiyodur kilosu fln degisik geliyosa, bazen bnde birinin bi seyine takilip bakiyorum arada beni olabilir tarzi kilosu zayifligi vs. Bence esinizi yormayin bosa
Burdaki bayanlar kiloya takildi kaldi en sonunda cinsel cekim ten uyumu diye devam ettiler bakalim eslerinden boyle birşey görseler diyebileceklermi ten uyumu olmustur cinsel cekim olmustur esimle diye. Kadinin dusmani yine kadin ben burda bir derdimi paylasmak istedim kimseye anlatamadığım icin ne kadar gereksiz yorum varsa hepsi yapildi. Dilerim basiniza boyle birşey gelmez

Burada iki köken sorun var.
1. Eşinizin güvenilir olmaması
2. Sizin özgüvensiz olmanız.

Bunlardan hangisi daha baskın bilemem.
Ama sorun kesinlikle kuzen ya da bakma olayı değil.
Olayda debelenip özü kaçırmayın, yorulursunuz, yorarsınız.
Köken sorunlara yönelin.
İlk kendinizden başlayarak.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X